w sumie odpadłem na 6 miejscu w rozdaniu które wiele osób zapamięta
Glory z pewnoscia najbardziej pamieta
Najpierw daje Gloremu pograc dluzej w turnieju PF QQ vs 44 prezesa i flop 4
Potem w przerwie ustalamy ze zabieramy 2 wejsciowki a dla pking dajemy 3 miejsce.
Wiec na koniec nasze Hu 610J dwa trefl ja J9 Glory A8 trefl i wygrywam
Dzieki za ge Przez caly turniej smiechowo ale jak zostalo nas 3 juz widac bylo ze grane na pelnym skupieniu
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 23:30
Dla mnie wynik najlepszy z możliwych. Gratulacje Zielony, Ty dziś równie ciężkie momenty przeżywałeś jak ja i zwycięstwo Ci się należało Każdy donkfest dobry co się dobrze kończy
PS. A w tym decydującym rozdaniu HU mogłem zagrać jednak lepiej. Check, poczekać na rise od Ciebie i samemu wrzucić all-in. Mimo przewagi stacku miałbyś trudną decyzję co do call.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
ja sie stiltowalem i dwa rozdania mi zabrały to co budowalem dlugo, Glorego szczesliwe dupki...
gratulacje dla graczy, fajna gra, ale nie moja niestety powodzenia dzis w sit'n'go
ale chociaż długo prowadzilem...
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 07:09
oby dzisiaj w wielkim finale równie wielkie szczęście wam dopisywało...
dzięki wszystkim za udział w turnieju - frekwencja mimo wszystko dużo niżej niż oczekiwania ale na tle innych for i tak wypadliśmy najlepiej!
teraz czekamy jeszcze na decyzje betclica odnośnie pozostałych miejsc w dzisiejszym finale - bowiem 4 turnieje się nie odbyły więc 6 miejsc wolnych...
sprawiedliwym byłby podział w stosunku 7 miejsc my / 3 miejsca konkurencja - ale jakie decyzje na szczycie zapadną tego niestety nikt nie jest w stanie przewidzieć... czekamy więc cierpliwie...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
W związku z tym, że w pozostałych turniejach również stawili się gracze, otrzymali oni awans do finału . Pokerkings.pl otrzymało natomiast jedną dodatkową wejściówkę, dla gracza, który zajął 3 miejsce (ponieważ w jedym z turniejów nie zagrał nikt).
W przyszłości jednak już od początku będzie to forum preferowane we wszystkich tego typu promocjach. Dziękuję jeszcze raz za grę i życzę 4 reprezentantom PK sukcesów w drodze do Monte Carlo.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 13:25
Ja na to patrze z odwróconej strony. Nagradzasz osoby które tylko wykazały chęć do gry. A mogłeś nagrodzić osoby które rzeczywiście wczoraj zagrały (z for które miały odpowiednią frekwencje).
I wtedy Ci aff ktorzy swojej roli niedopelnili padli by ofiara krytyki ze strony swoich graczy ktorzy sie zapisali i nie mieli z kim grac
pozdrawiam
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Szkoda ze tak krótki okres na decyzje był, bo w sumie chyba najsprawiedliwszy byłby zamknięty turniej o pozostałe wejściówki tylko dla tych co wczoraj byli zarejestrowani we wszystkich forach a nie zagrali bądź nie wygrali wejściówki.
Wtedy wyszłoby czy te osoby swoja grą zasłużą na grę w finale.
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 13:35
Betclic napisał/a:
Nie mogę karać ludzi, którzy wykazali chęć gry, tylko dlatego że ich affiliate słabo wypromowali turniej.
Mnie zastanawia jedna kwestia - mianowicie to że w turniejach które się nie odbyły zarejestrowanych było tylu graczy ile dane forum miało miejsc? Czy to przypadek czy celowe działania innych affilatów by w ten sposób zapewnić samemu sobie udział w finałowym sitngo - bądź jak nie samemu sobie to bliskiemu przyjacielowi...
Przecież jak by w takim turze zapisało się np 3 graczy turniej też by nie doszedł do skutku a byłby już problem z przydzieleniem miejsc - a tak nie było...
Mnie osobiście cieszy natomiast zdanie:
Betclic napisał/a:
W przyszłości jednak już od początku będzie to forum preferowane we wszystkich tego typu promocjach. Dziękuję jeszcze raz za grę i życzę 4 reprezentantom PK sukcesów w drodze do Monte Carlo.
Oby te słowa rokowały dalszą udaną współprace
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Glorym, problem jest taki, że w takich przypadkach to nie aff pada ofiarą krytyki tylko ja. Generalnie z takimi problemami zawsze od kogoś zbiorę, niezależnie od decyzji, ale staram się żeby jak najmniej osób było poszkodowanych.
Mam za to pewne pomysły na przyszłość i PKings będzie w nich miało ważne miejsce
Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 272 Skąd: Mytarka
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 14:29
mazak napisał/a:
Mnie zastanawia jedna kwestia - mianowicie to że w turniejach które się nie odbyły zarejestrowanych było tylu graczy ile dane forum miało miejsc? Czy to przypadek czy celowe działania innych affilatów by w ten sposób zapewnić samemu sobie udział w finałowym sitngo - bądź jak nie samemu sobie to bliskiemu przyjacielowi...
To faktycznie jest dość dziwne a nawet podejrzane, bo przecież mogło tak być, że chcieli sobie zapewnić miejsce w finale, bez gry, bez ryzyka, na pewniaka.
Ale jeśli tak nich spotka ich kara od PokerKingów!!! Powodzenia Panowie
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:21
Spokojnie Mazak, odsapnij, a potem... życie przed tobą.. i wspaniałe wygrane turnieje.. (mam tylko cichą nadzieję, że przeczytasz to nie na tilcie-wkurzaku tylko jutro na spokojnie bo mnie dzisiaj byś zabił albo przynajmniej wyzwał)
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 16:55
Więc kilka słów podsumowania...
Mam nadzieję że akcja Wam się podobała i ewentualne podobne będą się cieszyć jeszcze większym zainteresowaniem...
Sam osobiście chciałbym podziękować Wszystkim co wzięli udział za grę. Szkoda że nikomu z naszych nie udało się dotrzeć do decydującego stepu... Na pocieszenie pozostaje to że jako jedyne forum zdaliśmy egzamin i pokazaliśmy że warto w nas inwestować... A wierzę że potencjał jest jeszcze znacznie większy!
Jeszcze raz dzięki Wszystkim za grę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum