Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 12:57
I kolejny update:
Kojack - moge juz potrwiedzic, dostaniesz 100$.
I druga niezwykle wazna wiadomosc - osoby ktore rozpoczely gre w sierpniu, ale nie ugraly wymaganego limitu (10000rh lub 1000 sit n go) moga dokonczyc we wrzesniu !
Dla nich bonus wyniesie 100% rake ugranego we wrzesniu, maks 100$.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
hmm no u mnie też nie ma , może sprostuję bo treść maila wyglądała tak : "Odnosnie promocji szkola grinderow z pokerkings.pl wyplaty prawdopodobnie trafia na konta graczy w piatek " także prawdopodobieństwo tego okazało się 0
You have just received a bonus from Chilipoker! You can use this money immediately to play any game on Chilipoker.
This bonus money may be subject to certain conditions before it can be withdrawn.
The amount of your bonus is: €100.00
You have received this bonus for the following reason: winners of affiliate promo - school of grinders, no withdrawal restrictions
Have a great day and happy gaming at Chilipoker!
Kasa dotarła już na moje konto! Także bardzo jestem zadowolony z tego faktu. Mało tego chyba ktoś się pomylił bo trafiło do mnie 100€ (129$) zamiast 100$. Nie narzekam bo poślizg w wypłacie był, ale zgłaszam powyższy fakt w razie jakby problemy były ;)
DO mnie też doszło ale tylko 100$ hehe
Spiegol kiedyś mi za wyścig dali zamiast 350$ 500$, ale zgłosiłem im od razu i zamienić, bo to było by nie fair Później by mnie jeszcze bozia ukarała i bym przegrał
Na Pazdziernik mamy od chili obiecana kolejna akcje dla forum. Zobaczymy czy bedzie kolejny grind czy jakas solidna liga.
glory mam taką małą prośbę - daj najszybciej jak będziesz mógł znać co to będzie ;) bo chciałbym zmienić grupę gracza na ladbrokes/chili (w zależności jaka liga zostanie zorganizowana) i będzie trzeba do 8 października zdecydować.
Dodam, że z mojej strony wolałbym ligę bo chce się wynieść z mikro stawek ;)
A czemu chcesz sie wyniesc z mikro stawek? Moim zdaniem grind cash jest 10x bardziej oplacalny niz jakakolwiek liga czy turnieje.
Cash nie lubię i nie potrafię grać, więc grinduje sng. Ćwicze ICM z SnG Wizzardem, czytam dobrą książkę o grze sng, oglądam filmiki sng turbo, staram się znacznie poprawić swoją grę, ale na mikro sng turbo to szlak człowieka trafia bo całą tą wiedzę można wsadzić sobie w tyłek... Bo tam potrafi sprawdzić mojego all-ina z AKs (za 1500 żetonów po 2 przebiciach) przy blindach 20/40 koleś mając T6o i trafia 6 - lecę z sng, więc po co się starać? Wolę przejść na 5.5$, grindować dalej na tych stawkach, ale załatwić sobie rakeback dzięki czemu dostanę więcej niż 100$ bonusu, a liga to zawsze szansa na dodatkową kasę i nagrody rzeczowe ;)
Czyli grind owszem dalej bo jest dla mnie bardzo opłacalny (w dwa miechy dzięki temu projektowi zbudowałem rolla 400+$ z 30$) i będzie jeszcze bardziej jak przejdę na 5.5$ sng, ale 100$ ze szkoły już mi się nie będzie opłacać dlatego wolę ligę jako dodatkowy bodziec. No ale wiadomo to tylko moje upodobania :P
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 19:30
Spiegol, nie do konca rozumiem tlumaczenie, bo przy tak duzej ilosci sit n go ktore grasz, to powinienes wielbic takich idiotow z T6o - statystyka dziala na Twoja korzysc, a na tak duzej probie musi dzialac.
I chociazby dlatego warto grac optymalnie
Ps. A jak Cie to tiltuje to wlasnie grac cash. Tam tego typu porazki bola znacznie mniej, bo kazdy zeton ma zawsze taka sama wartosc.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A moim skromnym zdaniem, powinieneś wejść chociażby na stawki 2,40$. Ja w tym miesiącu póki co jestem ok. 35$ na plusie, ROI na dzień dzisiejszy ze spokojem daje mi 35$ z Pojedynku SNG, a miesiąc jeszcze trwa. Tam nie ma aż tylu głupich zagrań, a nawet jak się zdarzy pacjent to tak jak napisał Glory - są idealni, żeby się na nich wzbogacić. Jeżeli moje umiejętności wystarczają na tych stawkach, to Ty tym bardziej dasz radę
Spiegol, nie do konca rozumiem tlumaczenie, bo przy tak duzej ilosci sit n go ktore grasz, to powinienes wielbic takich idiotow z T6o - statystyka dziala na Twoja korzysc, a na tak duzej probie musi dzialac.
I chociazby dlatego warto grac optymalnie
Ps. A jak Cie to tiltuje to wlasnie grac cash. Tam tego typu porazki bola znacznie mniej, bo kazdy zeton ma zawsze taka sama wartosc.
Niby tak, niby nie, ale statystyka w downswingu zabiera znacznie więcej z tego tytułu, że rake wynosi 20% na mikro stawkach, więc jak przegrywam DoNy to tracę 1.2$ a jak wygrywam to 0.8$ także upswing nie odda tego co mi soft zabiera, dlatego buduję rolla by uciec wyżej ;)
Przy tylu grach już się przyzwyczaiłem i w ogóle mnie to nie tiltuje już, jedynie oczom nie dowierzam, że tacy ludzie grają :P
A główny argument to właśnie rake, obecnie mam rozegranych 700 sng i 57% w kasie we wrześniu. Przez rake 20% jestem z gry -40$, gdyby rake był normalny 10% to byłbym +30$ czyli dla mnie różnica ogromna jak grinduje sng 1$. Dlatego służą mi tylko do budowania rolla na DoNy turbo za 5.5$ :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum