No to inaczej nie kazdy chce przeznaczac pieniadze na gazete oczywiscie bez urazy dla tych co kupuja bo to ponoc swietna gazeta no to czy ktos zamiesci na forum ten skan czy foto ?
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 15:55
mlody20 napisał/a:
to juz wiemy skad ten naplyw wielu nowych graczy Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu
nie tragizuj jest przeciez jeszcze kilka turniei gdzie trzeba miec te 100 postow zeby zagrac.. tam poziom tak szybko nie spadnie
poza tym na FT zawsze sie spotkasz z kims dobrym (albo cholernie farciarskim ) - jak bedziesz sie staral to moze i mnie tam spotkasz <joke>
PS: reklama pierwsza klasa cos czuje ze forum nabierze tempa jezeli chodzi o rozwijanie sie.. dla przykladu na naszej klasie liczba uzytkownikow rosla wykladniczo
bardzo ładnie kolory i te sprawy, naprawde dobrze przygotowane,
no dokładnie poziom to może podupadać na cd ale to i tak do ft wykrusza sie większość "nowych" garczy tak więc końcowa rozgrywka toczy sie między zdolniejszymi graczami, spokojnie bez obaw a zresztą to że ktoś sie dopiero co zarejsetrował na forum nie znaczy że pierwszy raz spotkał sie z pokerem,
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu
Może z czasem jak ludzie coraz bardziej zaznaczają swoją obecność na forum to się pojawią nowe turnieje, dla osób które mają 300, 500,1000 postów Wtedy poziom myślę że będzie bardzo wysoki No ale to tylko takie przemyślenia ;P W końcu ja sam jeszcze nie dobiłem do tych wyróżnionych turniejów ;P
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu
Ja bym tylko chciał napisać, że nie zawsze poziom gracza zależy od ilości napisanych postów na pokerkings. Ludzie którzy trafiają tu dzięki reklamie z CPP raczej z pokerem już trochę do czynienia mieli ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum