Mam pytanie: jest tu powiedziane że trzeba być aktywnym na forum tzw. ile trzeba mieć napisanych wiadomości? Bo z tego co słyszałęm to chyba bodajże 50 postów. Czy to prawda??? POZDRAWIAM!!!
Nie jest okreslona liczba postow jesli bedziesz regularnie pisal to napewno bedziesz mogl sie nazwac aktywnym uzytkwonikiem forum. Bo to ze napiszesz 50 postow a potem przestaniesz pisac nie da Ci statusu aktywnego. Aktywny forumowicz to taki ktory regularnie udziela sie na lamach forum.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Wszystkie te turki sa ograniczone tylko dla osob z waszego linka promo czy część jest na hasło ?? Bo wiekszosc kont juz mialem i niestety moge grac tylko w cdpoker.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 14:09
W sumie to jednak w regulaminie jest przeklamanie. Czesc turniejow bedzie dostpna na haslo i beda mogli w niej grac wszyscy aktywni forumowicze, bez wzgledu na to czy rejestrowali sie z bannera czy nie (np. turnieje w Everest)
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
pytanie czym sie rózni dostep do hasel za 20 postów od tego za 100??
oj kolego to taka skomplikowana sprawa ze az boje sie tłumaczyć szczegółowo
ale wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum w zakładce > nagradzamy aktywnych userów
tematy o które pytasz to;
20posów- info o freerolach
100postów- dostep do freeroli
miłej lektury
pytanie czym sie rózni dostep do hasel za 20 postów od tego za 100??
oj kolego to taka skomplikowana sprawa ze az boje sie tłumaczyć szczegółowo
ale wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum w zakładce > nagradzamy aktywnych userów
tematy o które pytasz to;
20posów- info o freerolach
100postów- dostep do freeroli
miłej lektury
Zgadzam sie z przedmowca o nicku titanum.
To i tak nie ma sensu gdyż poprzegladajcie sobie to forum. Wiekszosc postow to spamy o charakterze "ladnie", "gratulecie". Skonczy sie to tak ze kazdy kto dojedzie do tych 100 postow przestanie byc aktywny pozniej wiec pomysl z postami jest kiepsko trafiony a nawet wprowadzenie pozniej jakiegoś wymogu co do ilości postów w każdym następnym miesiącu skończy się dalszym spamowaniem i z forum zrobi się jeden wielki śmietnik (już i tak w tej chwili 50-60% postów pojawiających się dziennie to spamy)
Ja bym postawil na cos innego jednak - staz na forum + ew. ilość postów chociaz tu bym się zastanowił - i nie mowie tak ze względu na to, że sam nie mam tych 100 postów.
gdzieś już w jakimś temacie glory to wyjaśnial że ilośc postów pozostanie, bo chodzi oto aby na forum ciagle coś sie działo i forum się rozwijało, a jesli chodzi o nadmierne nabijanie bezsensownych postów (SPAM to co innego kolego) to tym niech sie martwi administracja pójdzie pare banów i się wszystko uspokoi
Uprościlem znaczenie słowa SPAM - owszem odnośi się do poczty (i wiem co to jest kolega) ale jego sens mozna zastosować do właśnie takich pojedyńczych lub mało znaczących wypowiedzi w dodatku nie na temat.
A co do banowania - połowe forum trzeba by chyba zbanowac w takim razie wiec to problemu nie rozwiaze.
pomijając znaczenie SPAMu (to nie miejsce na tego typu dyskusje ), to uważam ze nawet gdyby zbanowac polowe forum to i tak bedzie dobrze, bo zostana tylko te osoby ktorych nie rzeba pilnowac hehe troche to naciągane co przed chwilą napisałem i szczerze to ten pomysł z postami nie jest idealny ale nie chyba jedyny aby zachęcic ludzi do pisania
ale jak już pisałem wczesniej glory wyjasnił ze limit z postami zostanie i nie ma co rozpaczac, tylko brac sie do sensownego pisania postów
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 19:34
Jesli trzeba bedzie banowac polowe forum za pisanie smietnikowych postow to zbanujemy. Z doswiadczenia wiem ze wystarczy kilka kar by reszta sie zastawnowila czy jest sens pisac bzdury.
Regulamin regulaminem, jednak tu nad wszystkim czuwaja ludzie. I zaden przekret na dluzsza mete nie bedzie dla winowajcy skuteczny.
Ja jestem bardzo zadowolny z tego jak forum sie rozwija. Wylania sie grupa liderow ktorzy beda ciagnac dyskusje (i tu tak na szybko podziekowania dla radost21) i traktowac forum jako swoje miejsce w internecie. A dalej to juz pojdzie lawinowo.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Bardzo cenna informacja. Sam posiadam konto w EverestPoker już od 3 miesięcy i niestety nie mógłbym spełnić wymogu rejestracji z waszego odnośnika. Bardzo podoba mi się taka polityka forum.
Czee
To abym mógł zagrać z Wami na Pardise i Evereście muszę skrobnąć 20postów dobrze rozumiem??
Specjalnie nowy profil założyłem na evereście, żeby z naszych banerów było (stary mam od nie pamiętam, kiedy) a tu... hmmm
masz chociaż 10 lat? jak dla mnie to ban:D no ale moze sie poprawisz
masz pełno tematów i achowców tez sporo tutaj tylko czytać trzeba nie wiem czy umiesz
"100 postów" to przegięcie; wg mnie aktywny forumowicz to taki, który na bieżąco czyta forum a jeśli ma coś mądrego do dodania to mówi lub udziela pomocy na miarę swej wiedzy.
Jestem lekko rozczarowany; to promocja grafomanów.
-Pozdro
Ps.
Nie narzekajcie na brak graczy, bo długo to się nie zmieni, ale pewnie niektórym to na rękę
wszyscy nowi są tutaj mile widziani
ale NASZE FORUM TO NIE JAZDA BEZ TRZYMANKI
WYPOWIADAMY SIE NA DANE TEMATY
na luźne rozmowy można wykorzystac czata lub załozyc temat w wolnym ringu
pisanie postów w stylu hej jest tam kto to umyslne zasmiecanie prowadzonych watków rozmowy
jestem superwyrozumiały -dlatego tylko kiwam ci palcem (forma upomnienia)
chcesz podyskutować - otwarte tamaty czekają - zawsze mozesz liczyc ze ktos ci odpowie
i wyyyyyyyyyyyyyyluzuj
ja was nie rozumiem , przecież oczywiste jest że Robinho1980 chciał nabić 20 postów dostać dostęp do haseł na frerolle i tyle go widzieli na forum.... 5 postów pod rząd? przeciez to są jaja ... no już nie udawajcie panowie moderatorzy takich wyrozumiałych jak dla mnie to oczywisty ban jest ... no ewentualnie mozna daj jakies 7 dni ,ale jak dalej kolo tak bedzie pisał no to po co on tu? choć wątpię zeby jeszcze coś napisał
Sądze że niektóre wymogi sąbez sensu np to ze trzeba sie rejestrować z waszego linka. Ja w Paradise poker gram od dłuższego czasu i knto założyłem dawno temu natomiast wasze forum znalazłem niedawno i to znaczy że w waszych prywatnych turniejach se nie pogram a to nie jest sprawiedliwe.
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 02:07
No to mamy turek na sobotę. Wczoraj oficjalnie podpisaliśmy porozumienie ze Stryyke.com i ta platforma będzie przez kolejne tygodnie gościć naszych graczy.
Polecam, przynajmniej ze względu na szybkość rejestracji (można grać w przeglądarce).
Ps. Z dwoma kolejnymi firmami mamy już mocno zaawansowane negocjacje. Do końca miesiąca powinniśmy mieć turek w każdy dzień tygodnia (!).
To jest rok pokerkings.pl !
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 02:55
Nie, mamy proste wytyczne i będziemy się ich trzymać.
Dogadamy się choćby z szatanem i zorganizujemy nawet turniej w piekle o życie wieczne, ale tylko dla userów którzy będą traktować pokerkings.pl jako swoje miejsce w pokerowej sieci.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
66%
280/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 09:08
Super ze STRYYKE jest mimo ze sa tam problemy z wyplatami... Ale mimo wszystko wg mnie godzina 21 to za pozno na razie moze byc ok ale jak bedzie wiecej osob to te turnieje beda konczyc sie po polnocy. A co z tymi co maja w tym roku mature albo musza wczesnie wstac do pracy?
Wg mnie godzina 20 jest jak najbardziej odpowiednia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum