nie ma nic lepszego jak gra w forumowych turkach
czasem po godzinie gry juz sie rozgrywa scisły finał - takie doborowe sit n goz róznym stackiem poczatkowym...
...ja tak po kolei wgrywam sobie wszystkie pokerromy aby móc sie spotkac w grze ze znajomymi... obecnie brakuje mi tylko stryke >> i przyznam sie ze waham sie przez was bo nie wiem w końcu sa czy nie ma problemów z wypłatami z tego pokoju ( w tym temacie zdania sa podzielone)
tak wiec bede musiał zaryzykować
zreszta co to za ryzyko - najwyzej nic nie wypłace a wpłacac tez przeciez nie bede skoro kasa na start za free
_________________ żeby być kimś - trzeba być sobą
Poziom: 40 HP
15%
752/5017
MP
100%
2395/2395
EXP
49%
83/168
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 14:04
Kasa na start byla ze free Juz tej promocji nie ma ona bylo do 31 stycznia No chyba ze wygrasz freerolka
Mam takie pytanie może kogoś śmieszyć bo może być głupie ale wole się zapytać. Jak są te turnieje za te 100 postów to one w lobby w tych pokerroomach są dla każdego widoczne czy tylko dla tych którzy mają ponad 100 postów? Z góry dzięki!!! Pozdrawiam!!!
Mam takie pytanie może kogoś śmieszyć bo może być głupie ale wole się zapytać. Jak są te turnieje za te 100 postów to one w lobby w tych pokerroomach są dla każdego widoczne czy tylko dla tych którzy mają ponad 100 postów? Z góry dzięki!!! Pozdrawiam!!!
a ja mam takie pytanie jeśli mam już ponad sto postów to kiedy będe mógł mieć dostęp do haseł na turnieje organizowane przez forum? pzdr
z tego co wiem to po napisaniu 100 postów system sam udostępnia Ci post z hasłami do freerolli a jeżeli nie to za pewne glory udostępni Ci ten post jeszcze dzisiaj pozdrawiam
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 700 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 12:43
maximus86, zmiana grupy odbywa sie recznie a nie automatycznie , wiec gdy Glory bedzie mial czas to cie "awansuje" , dostaniesz powiadomienie o "awansie" na maijlu
_________________ Gdzie fishów sześć tam będzie co jeść.
Nie automatycznie - musi przejść do następnej grupy aktywnych - bo udostępnienie danego działu zalezy wg mnie nie od liczby postów, a od rangi usera - którą to recznie zmienia glory.
Ale cierpliwości - przeciez glory nie będzie siedział cały czas na forum i obserwował kto akurat w danym momencie przekroczył wymaganą liczbę postów - jak będzie to na pewno status Ci zmieni.
EDIT
PS. O widzę że rzepa mnie wyprzedził o minutę hehe
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Mam takie pytanko czy moje uczestnictwo w turniejach przepadło?, jeżeli byłem na Unibecie,Paradaisie i na Everescie zarejestrowany w grudniu 2007??
jeżeli rejestrowałeś sie z linków zamieszczonych na forum to raczej nie powinieneś mieć problemów z rejestracja, mogłeś też przy rejestracji podawać kody premii z forum, ale widze że jesteś nowy na forum tak więc pewnie sie nie rejestrowałeś z tutejszych linków, jeżeli tak było to wszystko stracone.
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 15:03
na CD Poker - jest wymagana tylko rejestracja z banerow na forum
na TonyG - jest wymagana rejestracja z banerow na forum oraz depozyt (min 20$)
na Everest Poker - jest wymagana aktywnosc na forum (min 100 postow, ewentualne dzikie karty) oraz posiadanie drobnych na koncie: buy-in 2,2$
na Unibet i Paradise - jest wymagana aktywnosc na forum
Witam
ja jestem zareejstrowany z waszych linkow tylko w CDPOKER
a w ktore turnieje mozna zagrac bez rejestracji z Waszych linkow ?
Przecierz Glory odpowiedzial ci na to pytanie post wyzej
glory glory man united napisał/a:
ak bedziesz mial ponad 100 postów to będziesz mógł grać bez względu na to skąd założyłeś konta.
Wiec trzeba pisac duzo i napewno na tym nie stracimy. oczywiscie ja nie mam co sie wypowiadac bo mam malo postow ale to sie niedlugo zmieni poniewaz mam teraz wiecej czasu i zaczynam pisac na forum
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 03:48
Z przyjemnością oświadczam iż w kwietniu rozpoczynamy 2 nowe cykle turniejowe na platformie Bwin i I4poker. Do wygrania - bilety na mecz Legia-Wisła, prenumeraty Card Player Polska i kasiora.
I to jeszcze nie jest nasze ostatnie słowo
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Oczywiscie tez stawie sie na i4poker na Bwin raczej nie bo nie mam sredkow wyrgalem troszke na freerolach ale mam nie uwolnione wiec ... coz dozobaczniea na i4poker .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum