Ale nie zmienia to faktu że zasady panujące co do freerolli są co najmniej "dziwne"
dziwne to jest to że zapisałeś się na forum ledwo 30 minut temu a już masz jakieś ALE ?
To że jesteś tutaj dłużej nie znaczy że możesz się tak wywyższasz co do mojej obecności. Jakbym chciał to podałbym 100 dowodów dlaczego zasady powinny być inne ale to jest decyzja ludzi którzy tutaj rządzą i to oni organizują turnieje więc trzeba uszanować ich decyzję tak samo jak ty powinieneś uszanować moje zdanie, tylko że ty masz kolorek fiolotowy więc tobie pewnie można więcej niż mi...
Przyszedłeś w poszukiwaniu freerolli. Nie ma ich dla byle kogo, więc płaczesz. Masz zamiar napisać cokolwiek innego na tym forum?
W jakim celu przyszedł nie jest najważniejsze - ważne że się pojawił. Czy zagości tu dłużej - zobaczymy - prosiłbym tylko o ewentualne opinie a nie kategoryczne stwierdzenia( to forum to nie ANNA MARIA WESOŁOWSKA) .
Pozdrawiam.
Ja popieram inicjatywę dostępu do freerolli, od jakiejś ilości postów, przynajmniej forum się rozwija. Chociaż sam walczę teraz o dostęp do działu od 20 postów jest to trochę kłopotliwe, ale moja radość z uzyskania dostępu będzie przeogromna
Moim zdaniem, dostęp do freerolli zależny od ilości postów to mocno kontrowersyjna sprawa. Z jednej strony fajnie, że nie są one dostępne dla wszystkich, bo to mocno ogranicza ilość graczy. Może wydawać się to śmieszne, ale jestem niemal pewien, że opcja napisania 20 w miarę konstruktywnych postów przerasta wiele osób Z drugiej strony, ilość nigdy nie idzie w parze z jakością - co ma niestety negatywny wpływ na wartość niektórych wpisów. Wniosek? Nigdy nie da się wszystkim dogodzić, a punkt widzenia, zazwyczaj zależy od punktu siedzenia. Tyle
Najważniejsze aby na forum trafiały osoby wartościowe mogące służyć ciekawą i użyteczną radą, wnoszące coś do dyskusji a trudno coś takiego powiedzieć o osobie która np. zarejestrowała się X lat temu i zdążyła naskrobać 1 posta w powitalni.
Limit postów zmusza do aktywności i kreatywności
Powodzenia
_________________ ... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..
Witam! Jestem nowy na forum. Zarejestrowałem się z banerka na Betfair jakiś tydzień temu. Chciałbym wziąć udział w jutrzejszym turnieju ale nie mogę wejść w dział z hasłami. Co zrobić? Aaa! i nie mogę się zarejestrować z banerka na Party Poker, wie ktoś może dlaczego?
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Lis 2011 Posty: 90 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 15:32
sunny246 -Cześć , a wysyłałeś gdzieś wiadomość z prośbą o sprawdzenie ?? bo jeśli nie to wyślij prywatną wiadomość do Admina właśnie z taką prośbą , oni wtedy sprawdzą czy jesteś z banera czy też nie . Jeśli jesteś zarejestrowany na prawdę z banera to wszystko powinno pójść po Twojej myśli Pozdrawiam
_________________ Nie ważne jakie karty masz , ważne jak nimi grasz
Powodzonka w grze
Witam! Jestem nowy na forum. Zarejestrowałem się z banerka na Betfair jakiś tydzień temu. Chciałbym wziąć udział w jutrzejszym turnieju ale nie mogę wejść w dział z hasłami. Co zrobić? Aaa! i nie mogę się zarejestrować z banerka na Party Poker, wie ktoś może dlaczego?
do turnieju w betfair moze sie zarejestrowac kazdy uzytkownik z forum i haslo sie podawane 5-10 minut przed rozpoczeciem turnieju w dziale betfair wiec jutro przed turniejem bedziesz mogl zobaczyc haslo
Wielkie dzięki za pomoc, mam nadzieję, że ogarnę i dam radę...
Mam jeszcze jedno pytanko ale nie wiem czy tutaj je powinienem zadać.
Gdzieś na forum przeczytałem, że aby dostać się do haseł muszę oprócz 100 postów pisać własny blog (w sumie wydał mi się to fajny pomysł). Gdzie mogę ten blog prowadzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum