ok. Co trzeba W takim razie zrobić / skąd wziąć hasło do naszego dzisiejszego freerolla na Unibecie? Nie mam jeszcze minimalnej liczby postów, ale zarejestrowałem się z bannera i jestem podpisany pod forum (potwierdzone )
Czy zaczynający się o 21 freeroll na BetClicu też jest nasz? jeśli tak - moja sytuacja jest analogiczna i grzecznie pytam: "skąd wziąć hasło?".
//
Chyba, że ja coś źle zrozumiałem. Bo już nie wiem jak jest
Czy aby uzyskać dostęp do freerolla wystarczy mieć konto podpisane pod forum? Czy trzeba oprócz tego spełnić wymóg liczby postów?
Ostatnio zmieniony przez Maverick85 Pon Cze 28, 2010 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Widzieliscie moze teraz te nowe frerole na unibecie Maria Ladies only in Praque i zwyciezyc mozna bilet na Maria Site Event Ticet czyli tak dokladnie gdzie bede mogl tego uzyc? a tak wogole to nie jest tylko dla kobiet?
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1471 Skąd: Catalunya
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:58
Mam jedno konkretne pytanie, dlaczego od jakiegoś czasu, struktura wypłat w turniejach forumowych jest żeby nie powiedzieć brzydko do du.. ? Nawet jeśli miałoby to być dla początkujących to co ten początkujący zrobi z tymi paroma centami? bo zająć czołowe miejsca żeby mieć chociaż pare $ bez rebuy jest ciężko.
Kto to ustala? władcy forum czy też pokerroomy? chociaż te nawet jeśli to myślę, że jest im obojętne jak to wygląda.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 23:52
Obawiam się, że pokerroomy, w przeciwnym razie pewnie już dawno byłaby zmieniona (tudzież taka formuła byłaby nie wprowadzana - jak dajmy na to w paradise..)
Osobiście wolałbym zeby turnieje miały strukturę wypłat niezalezną od ilości graczy np.
15-11-8-6-5
lub
10-10-10-10-10
bez sensu jest poświęcenie 2h czasu na zajęcie płatnego miejsca i wygranie 1 euro...
Bardziej podobało mi się na forum jak turnieje miały wieksze wymagania co do uczestnictwa a w lidze nie było mnożenia punktów x2,x3 jak już ktoś spełnił wymagania uczestnictwa w turnieju to mógł walczyć na równych warunkach z pozostałymi...
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 14:37
Muszę się stety albo niestety z przedmówcą zgodzić we wszystkich przez niego wymienionych sprawach.
x2,x3 - niby jest to nagroda dla gracza , że ugrywa na danym pokerroomie dużo punktów, ale z drugiej strony taki ktoś kto tych punktów ugrywa żeby mieć x3 to ma z tego osobne profity, a liga jak to liga, w sporcie itp każda drużyna ma równe szanse na starcie, a sytuacja krystalizuje się w czasie rozgrywek.
No to Szfiecu zacznij nie raz grać po 12h i ryzykować bankroll to ciekawe czy Ci będzie fajnie jak inni będą się dzielić kasą którą ty im zrobiłeś... a oni nawet cegiełki nie dali...
Ci co nic nie grywają powinni się cieszyć że mają turnieje z pulą dodaną...
Bo narzekanie jest zawsze.. a to że ktoś gra już wyżej i ma z tego zysk dla siebie to jest to jego prywatna sprawa.
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:52
Ale ja broń boże nigdzie nie narzekam (tym bardziej że grosz do grosza...), a tym bardziej, że np na heyu jestem jednym z tych co do puli dokładają może moje "propozycje zmian" zostały źle napisane , ale trudno, ważne , że wiadomo o co chodzi
PS: Grzesiu już nie przesadzaj z tym ryzkowaniem bankrolla i robieniem kasy dla innych, bo z tego co mi się wydaje to akurat na tych 50 dolarach dodanych do turnieju to Tobie itp najmniej zależy prawda??
Dlatego pisze wy macie pulę dodaną my mamy generalkę...
Z innej beczki weź sobie przykład naszej ligi, przez 3 sezony byłem robiony w chuja zaczynając od pokerstarsa po unibet jak to inni nic się nie przyłożyli i walili ściemę, że grają a wypłacali kasę a ja jak idiota ugrywałem im pkt. Dlatego tu sytuacja ma się tak samo. Tutaj przynajmniej coś z tego będę mieć, a z ligą w Bochni mówię koniec i nigdy już nie zorganizuje bandzie xxxxxx i tyle. Jak coś o Bochni to priv, gadu i telefon żeby nie przenosić na forum ogólne.
Nie uważam że gracze którzy wyrabiają rake w konkretnych pokerromach nie powinni mieć z tego powodu dodatkowych profitów, wręcz przeciwnie, tylko można jakoś to wszystko pogodzić żeby każdy mógł powalczyć w ligach a poziom gry w forumowych turniejach na pewno wzrośnie, np. można by podzielić miejsca w turnieju podsumowującym lige według jakieś proporcji
3 miejsca dla graczy x1 - 3 miejsca dla graczy x2 - 3 miejsca dla graczy x3
a w przypadku gdy nagrody są za klasyfikacje generalną to do klasyfikacji generalnej graczom
z x3 dodać 15pkt
z x2 dodać 10pkt
na pewno spowoduje to wzrost atrakcyjności lig dla wszystkich użytkowników a gracze "elitarni" będa mieli handicap
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 11:12
sam dostep do turkow to juz promocja
wczesniej w nich gralo 30 osob teraz gra 100
mnoznik jest ok zasluguja na to gracze moze struktura wyplat mogla byc ina ale temat w grupie gracze jest i nikt nie sklada propozycji wiec zostaje jak jest xD
a 15 pkt to zal gdzie w 2 miesiace masz 200 pkt do zdobycia wiec pomysl beznadziejny
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum