Mam pytanie .Zauwazyłem ze na unibet jak i ladbrokes sa takie same turnieje wrecz wygladaja na te same turnieje bo i osob jest tyle sama zarejstrowanych takie same poodobiensstwo jest miedzy NOiQpoker i 24hpoker .Czy jezeli jeste zarejstrowany na wszystkich stronach to nie bedzie zadnego pronblemu z wypłatami bo powiedza ze mam podwujne konto?????o co chodzi z tymi stronami?
Mam pytanie .Zauwazyłem ze na unibet jak i ladbrokes sa takie same turnieje wrecz wygladaja na te same turnieje bo i osob jest tyle sama zarejstrowanych takie same poodobiensstwo jest miedzy NOiQpoker i 24hpoker .Czy jezeli jeste zarejstrowany na wszystkich stronach to nie bedzie zadnego pronblemu z wypłatami bo powiedza ze mam podwujne konto?????o co chodzi z tymi stronami?
Nie będzie żadnego problemu z wypłatami. Pokerroomy korzystają po prostu z tej samej sieci. W przypadku unibet i ladbrokes jest to sieć microgaming.
Jak wejdziesz sobie tutaj http://www.microgaming.com/pnpokerroom.aspx
znajdziesz listę wszystkich pokerroomów, które z tej sieci korzystają. Ale to cały czas są różne firmy, więc Twoje konto na unibet ma się nijak do konta na ladbrokes.
Jedyne ograniczenie jest takie, że nie uruchomią Ci się dwa oprogramowania z tej samej sieci jednocześnie. Czyli jak grasz na unibecie, to nie włączysz w tym samym czasie ladbrokes.
http://www.pokerkings.pl/...anie-vt7932.htm
a tutaj masz małą bazę na naszym forum, który room jest w której sieci. Mogą być małe nieścisłości, bo temat jest trochę stary i niektóre roomy zmieniły swoje sieci.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
mam pytanie gdzie ustawić żeby na melja dostawać hasła i czy bede je dostawał jak jestem w pretendentach ? bo mam ostrzeżenie i nie moge załapać sie do elitarnych.
Piatek sobota niedziela lipa? i wy piszecie ze prawie codziennie jestem nowy ale na wekkend zeby nie było turnieju zadnego od was wtedy mamy nakjwiecej czasu musimy to zmienic jakies pomysły?
Mi osobiscie pasuje kazdy dzien po 20 wtedy mam czas i mysle ze wiekszosc rownierz znajdzie na tego typu pokerowe gierki czas jezeli zalezy Ci na pokerze a nie na balowaniu
_________________ Mistrzu freerolli dwa razy pomysl zanim cos wypocisz
Te turniej w pierwsza niedziele co jest jutro to normalnie frerole bedzie czy jakas buy in normalnie mozna w nim wziasc udzial bo nie widze go zapisanego w ty 32 darmowych na ten miesiac?
Swietny ten pomysl z tymi darmowymi freolkami , wiecej takich promocji mozna sie podszkolic , przy mniejszej i bardziej doswiadczonej grupie pokerzystow szlifuje poker face ,powodzenia
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 14:51
Raczej nie ma czegoś takiego - tzn. nie powinno być - chodź zdarzały się przypadki zaawansowanego hakerstwa bądź błędu softu (np. kiedyś ultimatebet przyznało sporą kaskę na korzyść P.Helmuta - ale jakoś to później tłumaczyli...), że jakaś osoba widziała karty ale to sporadyczne sprawy z dawniejszej historii rozwoju pokerroomów i zabezpieczeń..
Ile w tych ligach gra osób po za dniami otwartymi? Srednio na buy in i freeroll?
Jest mozliwosc przepisania kont na pokerkings? Jak tak to jakich roomow? Mam wszystkie konta, czyste bez zadnego affiliate...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 18:15
Wacenty0809 bedzie jednak opcja dla osob ktore z bannera nie sa, a maja 100 postow+
ramzi, we freerollach ok 50 osob, w turniejach z Bi ok 30. Jesli nie zapisales sie z zadnego bannera partnerskiego, tylko bezposrednio to jest opcja przepisania w Chili, Unibet, Heypoker, Ladbrokes
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
35%
148/420
ramzi [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 21:42
To na dniach Glory wrzuce Ci dane do moich kont... bo nie mam w tej chwili czasu sciagac softow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum