Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:53 Czystki w grupie aktywnych pokerzystów
Dla informacji - dziś zrobliliśmy weryfikację wśród "aktywnych pokerzystów". Osoby które spoczęły na laurach (napisały po para postów przez miesiąc) zostały usunięte. A było ich sporo, poleciało prawie 10 osób.
Wraz z każdym początkiem miesiąca będą organizowane podobne akcje. Panowie, to jest forum dyskusyjne i od was, jako użytkowników doświadczonych się najwięcej wymaga! A smutna rzeczywistość jest taka, iż 4/5 postów jest komentarzami o graniu we freerollach....
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 12:24
Dobra robota bo za dużo cwaniaków się robi jedni piszą tylko 20 postów aby mieć dostęp do działu z hasłami drudzy 100 aby zagrać w forumowych potyczkach
_________________ Gimme a flop and i'm all in it
Ostatnio zmieniony przez alves Czw Maj 08, 2008 12:26, w całości zmieniany 1 raz
A ja dodam tylko tyle że te posty praktycznie nic nie wnosiły bo z reguły to były pytania. A w maju większość Twoich postów jest w dziale Freerolle od aktywnych pokerzystów wymagamy trochę więcej.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Poziom: 49 HP
24%
2163/9013
MP
8%
358/4303
EXP
35%
90/256
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 20:22
7? :/ Ej wydawalo mi sie ze wiecej... no to ja biore sie za robote codziennie zagladam i nie wiedzialem ze tak malo...:/
Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja
własnie >> teraz juz chyba wiem dlaczego zawsze mam zero w tych %
sam sobie robie dobrze >> i gdzie tu regeneracja
przy takiej szybkości SAMOOKALECZANIA
Macie słabą regenracje poprostu ja zawsze zostawiam sobie jakiś procent żeby móc wogóle funkcjonwać;p Ale dobra bo zaczynamy odbiegać od tematu który jest tutaj najważniejszy.
Do aktywnych każdy może wrócić poprostu trzeba zacząć być spowrtoem aktywnym ale przestrzegam przed tym aby pisać masowo nic nie wnoszące posty bo to napewno nie pomoże a jeszcze tylko zaszkodzi. My jesteśmy zawsze fer wobec userów i niesłusznie nikt nigdy nie straci miejsca w żadnej grupie.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Nadal nic nie czaje z tych wskaźników ale olać, to chyba nie jest najważniejsze. Glory usunąłeś 10 i tylko Oscarek się dziwi..... dziwne, reszta olała sprawe chyba, to może wrzucić Oskarka z powrotem, bo jak rozumiem nie będzie mógł grać turków bo nie dostanie hasła, tak ?
Żeby ktoś został przywrócony musi na to zapracować nie będziemy kogoś przywracać tylko dlatego że nikt inny nie zareagował poporstu inni może przyjeli to z pokorą wiedząc że na to zasłużyli. A co do tych wskaźników to nie rozumiem czego nie rozumiesz;p wczytaj się poprsotu w to co napsiałem i wszytko zrozumiesz.
Poziom: 49 HP
24%
2163/9013
MP
8%
358/4303
EXP
35%
90/256
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 12:24
Dobra spoko postaram sie byc BARDZIEJ aktywny i moze nie dlugo wroce na razie matura wiec w pokera nie pogram ;P a jesli juz mam czas to zawsze turniej sie nie odbywa np. Wczoraj tez moglem zagrac i patrze LIPA No nic Bede sie staral...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum