Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:50 Czwarta runda Marca
W piątek o godzinie 20.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe - 2$ + 0.20$. Do puli zebranej z wpisowego dodajemy 80$. Ok 20 grających, do wygrania pula - minimum 120$
Nazwa turnieju to zawsze: "PokerkingsPl" - juz powinien być widoczny w lobby.
W turnieju będa mogły zagrać wyłącznie osoby aktywne na forum które napisały ponad 100 postów. Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 1h przed rozpoczęciem turnieju (czyli w każdy piątek o godzinie 19:00).
Planujemy rozdanie kilku dzikich kart dla osób aktywnych na forum w ostatnim tygodniu i piszących swoje blogi, tak by uzupełnić limit.
Zagra tylko ok. 20 osób
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: typuj i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Jeśli można wiedzieć to chciałbym dostać jakieś info wcześniej czy dostane dziką kartę, chce uniknać sytuacji z dzisiaj kiedy dopiero o 20 okazało się że nie dostałem chodź zgłosiłem się wcześniej...
Ostatnio byłem 2, jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie.
A tak szczerze to jeśli mam nie dostać, to sie naprawde nie obraże ale wolałbym np umówić się z dziewczyną;)
a można wiedzieć tak z ciekawości dlaczego dzisiaj nie dostali wszyscy co zgłosili się w temacie? Miało być 15 kart a zgłoszen było mniej. Decydowały prywatne wiadomośc, które dostaliście wczesniej czy po prostu ktoś mnie nie lubi hehe
glory glory man united, niestety nie zagram z Wami w dzisiejszym turnieju na Evereście. Bardzo żałuję, ale mam swoje powody. Proszę Cię o rozdanie dodatkowo jeszcze jednej dzikiej karty.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 17:02
UWAGA - jeśli ktoś NIE POSIADA jeszcze konta w Everest Poker, to rejestrując się z naszego bannera będzie mógł zagrać w dzisiejszym turnieju i to za darmo.
Oferta ważna tylko dziś, chętni mogą zgłaszać się na PW.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Glory zarejestrowałem się dziś na Everest poker z naszego bannera bendę mógł dziś zagrać ??? Mój nick to Marcin19. Sory że tutaj pisze ale chyba wiadomość z PW niedoszła. Przepraszam i pozdrawiam.
W związku z zakończeniem cyklu turniejów w marcu na Everest Poker mam dwa pytania do Gloriego. A mianowicie: Czy będzie zliczana klasyfikacja generalna oraz Czy będą rozdane jakieś nagrody dla najlepszego gracza ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum