Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 19:55 Czwarta runda lipca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
no i odpadlem zaraz przed ft... przez caly turniej karty slabizna blefowac sie nie dalo bo zawsze na cos sie nadzialem... na poczatku poprzenosilo mnie z 4 razy (co to za bezsens w ogole ! ) przez to bylem kilka rozdan z tyłu na poczatku ;/ jak dostalem AA to zarobilem 200 chipsow ;/ a jak AK to zarowbilem 15 chipsow tyle ile mial radost no i przed samym ft postanowilem sie wbogacic lekko dostając QQ... trafilem na AA no coz... to nie byl moj turniej i chodz sie staralem to na nic to bylo bo samym sercem czlowiek nie wygra trzeba tez miec troche kart powodzenia na ft 11 miejsce... smutno
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 470 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 20:56
koles sie pojawil znikad i mowil o tym ze szkoda ze nie ma hasla do turka bo my podobno lamy jestesmy .... a potem nam kulturalnie zwymyslal.
widzisz olczyk odpadlem zaraz po tym jak mi dales zetony a szkoda :/
ojoj nie dobrze jako 1 na ft polecialm AQs vs QQ maczka ktory swoja droga dobrze dzis kosi wszystkich oby tak do konca. pozdrawiam i GZ dla FT
PS. Spiegol byłem szybszy
Jeszcze co do mnie to cieszę się bo a początku byłem blisko graczy z wpisem "zakończony"
więc tym bardziej cieszy mnie pobyt na FT. Stacka nigdy nie miałem wysokiego - 3,8k max, ale byłem przez chwile na 3 miejscu - niestety nie udało się go utrzymać ale za tydzień będzie wojna i przeleje się pokerowa krew
poldek17, no to widze że moje żetony jednak dobrze wykorzystałeś
gratki, soft musi cie lubieć tak więc teraz tylko generalka i jestes w domu
ale dzis niezwykle odbilem sie od 1200 zetonów do 16K no ale sprawdziłem z 55 allina poldka pokazał QJ i damą na flopie zabrał mi pierwszą połowę, a później AK allin preflop znowu poldek sprawdza mojego allina pokazuje coś z damą i dama na flopie i se la vi ale grało sie fajnie
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Ostatnio zmieniony przez titanum Czw Lip 24, 2008 21:46, w całości zmieniany 1 raz
to straszne, przegrałem pocet Q z KJ po K na turnie , to się przecież można zabić podziwiam poldka za wejście w moje all inn z KJ po nic niedającym flopie- miał jakieś info? hm
Gdybym wygrał tą rozdanie to zwycięstwo miałbym w kieszenie a tak tylko albo aż 3 miejsce
Gratulacje dla poldka i całego FT
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 198 Skąd: Kozienice
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 21:46
Atmosfera na Ft była super. maczek68, a słyszałes o czymś takim jak intuicja pokerowa?? Może cos takiego mam ;]. Wogule dziś jechałem gruubo na farcie ;]
P.S Alves tak to juz jest albo ja odpadam z tobą albo ty ze mną;] Zemsta
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Byłem przekonany że to jest ostatnia runda i dopiero na koniec turnieju dowiedziałem się że przecież jest jeszcze jeden czwartek w lipcu Dlatego chciałem zając jak najwyższe miejsce ale karty tego nie umożliwiały, przez godzinę gry jedno rozdanie wygrane i to w samej końcówce Widziałem że radost także trzymał sie swoich 15 żetonów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum