Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 10:56 Czwarta runda kwietnia
Zapraszamy na nasz czwarty turniej ((z czterech) nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Stage 4
Wpisowe: 1$+0.1$
Pula nagród: 50$ added + punkty
Nielimitowana ilość rebuy 1$ w pierwszej godzinie.
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja będzie otwarta na dniach.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Najlepszy graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówkę na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
Osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera otrzymują za to podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.. Podobnie jak osoby które mają ponad 100 postów (Elitarni+).
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker i zdobyć podwójną ilość punktów
grat dla LA
finał krótki po paru minutach cos 200k do 130k na moją korzyść
mój a7 w pikach do a9 (rozstrzelane kolory) poszły all in'y
flop jeszcze dawał mi nadzieję
K(pik)W(pik)x turn i river bez dobrej karty...i
LA 260k ja 70k
za chwilę
podbicie LA o DB ja allin z A(pik)x
flop q108 w pikach
tylko, że LA posiada W9 (w pikach) i zakończenie z pokerem na stole...
mogłem pomylić blotki w pikach na ostatnim stole nie pamiętam dokładnie
Jak zostało nas pięciu miałem największy stack i co z tego? Dostaje KK, podbijam pre-flop, xrill przebija, ja all-in i on pokazuje AA. Przez chyba 30 minut w ogóle nie było akcji na stole, więc jak dostałem KK to liczyłem że coś z tym zrobię no ale jak zwykle.....
Gratulację dla zwycięzcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum