Wysłany: Czw Cze 26, 2008 20:33 Czwarta runda czerwca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien byc w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Pewnie jak większość graczy pojawiłem się w przerwie meczu - myślę trzeba rzucić all ina preflop - tym bardziej że szanse były ogromne - bo dostałem QQ na rękę. O ile wejście FC SEBY z 88 jeszcze mnie nie zdziwiło to Lukasman z tym KJ trochę przesadził.
Jak się jednak chwilę później okazało wcale nie przesadzał - po prostu on dzisiaj powinien raczej grać pod nickiem LuCkasman. Zresztą zobaczcie sami. Coś mi się zdaje że karta mu dziś idzie
Nie LUKASMAN A LUCK'AS.JPG
Plik ściągnięto 20 raz(y) 123,44 KB
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 21:47
no a ja 3 miejsce i 10€ wpadło grałem dziś pod nickem sniezynka bo brat założył konto na paradaise i mówie sprawdze czy jest szczęśliwe i widze że tak ...
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Ostatnio zmieniony przez maximus86 Czw Cze 26, 2008 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Sebola, Ty nie widziałeś co się działo na FT. Jakie Lukasman miał szczęście to naprawdę, tego nie da się opisać to trzeba było zobaczyć. Niestety nie mam screenów, aby to potwierdzić, ale jak już dwie osoby potwierdzają jakiś fakt to coś w tym jest.
Miałem takie uczucie grając z w/w userem, że co bym nie dostał to i tak jestem skazany na porażkę. Jedynie co mnie cieszy, że w końcu zająłem miejsce w pierwszej piątce. Tylko szkoda, że tuż za podium i tuż tuż za płatnymi.
Tak to już jest z tą grą i nie ma się co denerwować
Ja tradycyjnie 2. miejsce, nie będę już pisał który to już raz.
Gratulacje dla Lukasa - należą mu się - chip leader cały ft.
Jedyna rzecz jaka mnie zmartwiła to to, że 2 sit outy doszły do ft, czyli poziom raczej średniawy był.
_________________ "Bestia największa zna krztę litości. Ja jej nie znam, a więc nie jestem bestią." - W.S.; RIII
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 07:14
maczek68 napisał/a:
maximus86, rozumiem że grając jako kobieta uważasz, że masz więcej szczęścia?
hehe chciałem sprawdzić czy dacie mi jakieś fory ale jednak nic z tego nawet jako kobieta musiałem walczyć do upadłego no ale dobre i 3 miejsce... A co do szczęścia Lukasa to w darmowych turniejach praktycznie zawsze tak jest że jeden z graczy ma super szczęście i w tym przypadku padło na Lukasa, więc moim zdaniem nie ma co przeżywać taki poker...
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum