Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 09:27 Czterech króli, nasz wyjątkowy turniej na Bwin
6 stycznia, czyli w święto Trzech Króli, zapraszamy na nasz unikalny turniej na platformie Bwin
Nazwa turnieju: Czterech króli
Wpisowe: 0$ - freeroll. Bez rebuy i addon.
Struktura: Blindy 5 minut, 2500 żetonów na start.
Pula: 123$ w formie ticketów turiejowych. Platne 5 miejsc:
1 miejsce, tickety: 22; 22; 5,50
2 miejsce, tickety: 22; 5,50; 1,20
3 miejsce, tickety:11; 5,50; 3,30
4 miejsce, tickety: 11; 3,30
5 miejsce, tickety: 11;
Dodatkowo:
Za każdego seta kroli (2 z reki, 1 ze stolu) - ticket 11$
Za każdą karetę króli (2 z ręki i 2 ze stołu) - ticket 54$
Karty muszą zostać pokazane na stole (showdown) oraz screen z rozdania musi zostać umieszczony na forum. Screen musi zawierać widoczny numer rozdania, tak byśmy mogli to zweryfikować.
Turniej jest zamknięty na hasło, pojawi się ono w sekcji z hasłami na 30 min przed rozpoczęciem turnieju. Jednocześnie przypominamy iż od lutego 2011 wszystkie hasła do naszych turniejów będą dostępne wyłącznie dla osób rejestrujących się w danym roomie z naszego linku, lub posiadających na forum minimum 100 postów (ranga Elitarny).
Osoby które nie mają jeszcze konta w Bwin mogą rejestrować się z poniższego bannera i jednocześnie zgarnąć bonus powitalny
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 11:02
Wszyscy powinniscie dostac bana za nabijanie postow .
BTW, to wiekszosc z was nie wie jak niesaowita jest geneza tego turnieju, warto ja wiec przytoczyc.
Podczas naszego turnieju Mikolajkowego w Poznaniu, rozpoczela sie luzna dyskusja.knoperss rzucil ze skoro sa Mikolajki Pokerkings, to on chce tez Walentynki Pokerkings.pl. Do tematu dolaczyl sie Tommko i ja, ze w takim razie to jeszcze i Tlusty Czwartek i jeszcze moze Trzech Kroli. Wszyscy sie posmiali, a tu nagle bach - olsnienie - przeciez 3 kroli idealnie pasuje nam do naszego logo!
Przy stole byl wyslannik Bwina, wiec dalsza czesc potoczyla sie blyskawicznie
PS. No i musial byc freeroll, bo Knoperss caly wieczor marudzil na badbety i zarzekal sie ze "nie wplaci nawet 10 pln na Bwin i bedzie im glupio" . Niemoglem pozwolic by glowny pomyslodawca niezagral .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2015 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 11:15
glory glory man united napisał/a:
Wszyscy powinniscie dostac bana za nabijanie postow .
BTW, to wiekszosc z was nie wie jak niesaowita jest geneza tego turnieju, warto ja wiec przytoczyc.
Podczas naszego turnieju Mikolajkowego w Poznaniu, rozpoczela sie luzna dyskusja.knoperss rzucil ze skoro sa Mikolajki Pokerkings, to on chce tez Walentynki Pokerkings.pl. Do tematu dolaczyl sie Tommko i ja, ze w takim razie to jeszcze i Tlusty Czwartek i jeszcze moze Trzech Kroli. Wszyscy sie posmiali, a tu nagle bach - olsnienie - przeciez 3 kroli idealnie pasuje nam do naszego logo!
Przy stole byl wyslannik Bwina, wiec dalsza czesc potoczyla sie blyskawicznie
PS. No i musial byc freeroll, bo Knoperss caly wieczor marudzil na badbety i zarzekal sie ze "nie wplaci nawet 10 pln na Bwin i bedzie im glupio" . Niemoglem pozwolic by glowny pomyslodawca niezagral .
A no święta racja ale ja już zapomniałem wiecie ta pokerkingowa pamięć
Btw. Jak już napisałem niestety będę obierać ziemniaki w czw i nie jest mi pisane zgarnąć wszystkie nagrody a turniej przewypasiony jest.
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1657 Skąd: Catalunya
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 14:22
GrzesVP - marketing? zastanów się proszę, jaki marketing w tym, że zagra "kilku" więcej pojebusów (którzy jeszcze w zwyczaju mają pyskować) i ani dla forum nic nie zrobią, ani tym bardziej dla bwina (co najwyżej jakąkolwiek kasę wygraną, zostawią w roomie)
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 19:12
Szfiecu, Markar, pochwalcie sie panowie jaki Rake zrobiliscie na Bwin w grudniu, a nastepnie jeszcze raz zastanowcie sie czy jest sens w argumentacji na ktora sie powolujecie...
Zas odnosnie zaslug - mozna isc dalej w waszym tokiem rozumowania i zrobic ten turniej tylko dla 350 postow +, albo tylko dla tych ktorzy byli w Poznaniu na turnieju Mikolajkowym.
Czy nie lepiej wiec by kazdy mogl sie pobawic z okazji "naszego swieta" ?
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum