Czterech króli, nasz wyjątkowy turniej na bwin-brak-polskiej-licencji!

Zapraszamy do udziału w specjalnych turniejach dla forumowiczów na platformie bwin-brak-polskiej-licencji!.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 05 sty 2011, 14:44

Czlonkowie grupy VIP (zloci) maja dostep do hasla wczesniej, wiec juz teraz moga sie rejestrowac.

AaAdAśKoOo
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: AaAdAśKoOo » 05 sty 2011, 21:32

glory glory man united pisze:Czlonkowie grupy VIP (zloci) maja dostep do hasla wczesniej, wiec juz teraz moga sie rejestrowac.

oki dzieki a i przypomne pytanie kolegi, gdzie ma wrzucac te screen'y jak trafi w reku kk i potem na stole ? czy na forum po prostu czy bedzie jakis dzial do tego czy komus na priva bedzie sie wysylac ?

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 05 sty 2011, 21:40

Boże, najpierw dostańcie chociaż te KK na rękę, później dozbierajcie do seta, a co dopiero do karety i wtedy będziecie się zastanawiać gdzie umieścić screenshot.

jarek1
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: jarek1 » 05 sty 2011, 21:41

AaAdAśKoOo, wystarczy przeczytać temat od początku.

Karty muszą zostać pokazane na stole (showdown) oraz screen z rozdania musi zostać umieszczony na forum. Screen musi zawierać widoczny numer rozdania, tak byśmy mogli to zweryfikować.

Na forum - czyli w tym temacie.

Hiro
-#VIP
-#VIP

Postautor: Hiro » 06 sty 2011, 00:14

fibak89 pisze:To nie bylo ich czasem 3 no ale moge sie mylic;]

Otóż istnieje bardzo prawdopodobna legenda o CZWARTYM królu. Ów czwarty król zabrał ze sobą jako prezent dla królewskiego Dzieciątka trzy błyszczące, szlachetne kamienie. Był najmłodszym spośród czterech, żadnemu zaś z nich nie płonęła w sercu tak głęboka tęsknota, jak właśnie jemu. Podczas drogi usłyszał nagle szlochanie dziecka. W kurzu zobaczył „leżącego chłopczyka, bezbronnego, nagiego i krwawiącego z pięciu ran. Tak niezwykłe było to dziecko, tak delikatne i bezbronne, że serce młodego króla napełniło się litością". Podniósł je i zawrócił do wioski, którą właśnie zostawili za sobą. Tam nikt nie znał dziecka. Poszukał opiekunki i przekazał jej jeden ze szlachetnych kamieni, by w ten sposób zabezpieczyć życie dziecka. Udał się następnie w dalszą wędrówkę. Gwiazda wskazywała mu drogę. Bezbronne dziecko uczyniło go niezmiernie wrażliwym na nędzę świata. Przechodził przez miasto, w którym naprzeciw niego wyszedł orszak pogrzebowy. Umarł ojciec rodziny. Matka i dzieci miały być sprzedane do niewoli. Król przekazał im drugi drogocenny kamień.

Gdy tak wędrował, nie widział już gwiazdy. Dręczył się wątpliwościami, czy też nie stał się niewierny wobec swojego powołania. Jednak wtedy raz jeszcze zajaśniała na niebie gwiazda. Wędrował za nią poprzez obcą krainę, w której szalała wojna.

W pewnej wiosce żołnierze zgromadzili razem wszystkich mężczyzn by ich zabić. Wtedy król wykupił ich trzecim szlachetnym kamieniem. Ale teraz nie dostrzegł już więcej gwiazdy. Ogołocony ze wszystkiego kroczył przez krainę i pomagał ubogim ludziom. Przybył do pewnego portu w chwili, gdy ojciec rodziny jako wioślarz na jednej z galer miał odpokutować za swoją winę. Król zaofiarował samego siebie i pracował przez wiele lat jako wioślarz na galerze. Wtedy w jego sercu ponownie wzeszła gwiazda. „Wkrótce przeniknęło go wewnętrzne światło i ogarnęła go spokojna pewność, że mimo wszystko jest na właściwej drodze". Niewolnicy i panowie odczuwali to niezwykłe światło owego człowieka. Został wypuszczony na wolność. We śnie znowu zobaczył gwiazdę i usłyszał głos: „Pospiesz się! Pospiesz!" Wstał w środku nocy. Wówczas zajaśniała gwiazda i doprowadziła go do bram wielkiego miasta. Z tłumem ludzi został zapędzony na wzgórze, na którym stały trzy krzyże. Ponad środkowym krzyżem jaśniała gwiazda. „Wtedy spotkało go spojrzenie Człowieka, który wisiał na tym krzyżu. Człowiek ten musiał odczuwać wszystkie cierpienia, wszystkie utrapienia świata, tak niezwykłe było jego spojrzenie. Ale też litość i bezgraniczną miłość. Jego ręce, przybite do krzyża gwoździami, były boleśnie wykrzywione. Z tych udręczonych rąk rozchodziły się promienie. Jak błysk przemknęła myśl: tutaj jest cel, do którego pielgrzymowałem przez całe życie. Ten Człowiek jest Królem ludzi i Zbawieniem świata, na którym oparłem swój ą tęsknotę, którego spotkałem we wszystkich utrudzonych i obciążonych". Król opadł pod krzyżem na kolana. W jego otwarte ręce spadły wtenczas trzy krople krwi, które zamieniły się w 3 błyszczące szlachetne kamienie. Było to podziękowanie dla CZWARTEGO króla - wrócił dzięki temu do swego królestwa, gdzie jeszcze długo i szczęśliwie rządził swoim krajem..

Awatar użytkownika
cyfra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyfra » 06 sty 2011, 08:26

pawlus17 pisze:Jestem nowy i mam takie pytanie jak gdzie mam pokazać jakby co potem ten zrzut ekranowy?
Za każdego seta kroli (2 z reki, 1 ze stolu) - ticket 11$

Za każdą karetę króli (2 z ręki i 2 ze stołu) - ticket 54$

Karty muszą zostać pokazane na stole (showdown) oraz screen z rozdania musi zostać umieszczony na forum. Screen musi zawierać widoczny numer rozdania, tak byśmy mogli to zweryfikować.

Ja mysle, ze taki uklad kart przy niewielkiej liczbie uczestnikow jest maloprawdopodobny ;)
Wiec jesli nikt nie trafi seta lub karety to chetnie wezme tickety :D

martinoo666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: martinoo666 » 06 sty 2011, 09:44

Witam,przy rejestracji w bwin-brak-polskiej-licencji! mam wpisać jakiś KOD? bo nigdzie nie widzę na forum żadnego...

martinoo666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: martinoo666 » 06 sty 2011, 09:50

mi chodzi o kod bonusowy jakiś z forum do rejestracji bo jeszcze nie mam tam konta a nie o hasło...

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 sty 2011, 09:52

martinoo666, wystarczy zarejestrowac sie z linku/bannera zamieszczonego na forum.

Zadnego dodatkowego kodu nie mamy.

martinoo666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: martinoo666 » 06 sty 2011, 09:57

Ok dzięki za pomoc,zakładam konto z bannera...powodzenia wszystkim w turnieju...

Tomi99
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tomi99 » 06 sty 2011, 12:21

hiro1972 pisze:Otóż istnieje bardzo prawdopodobna legenda o CZWARTYM królu.

Bardzo fajnie, że wrzuciłeś tutaj tą historię. Nie znałem jej, a od siebie dodam że jej pochodzenie jest rosyjskie.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 sty 2011, 14:09

Zupelnie sie nie znacie, przeciez ta leganda o czterech krolach wyglada zupelnie inaczej :).

Pewnego pieknego grudniowego dnia Mazak zadzwonil do Glorego

"Hej Glory, jakas gwiazda mi w okno swieci, przepowiednie mowia ze forum pokerowe sie udzodzi"

I tak sie w istocie stalo. Mazak z Glorym wedrowali dlugo gdy nadle spotkali innego pielgrzyma

"Ktoredy do tego forum pokerowego?" - zapytal GrzechuTG. A ze niosl ze soba dary w postaci worka godzin ciezkiej pracy i skrzynki z dobrymi pomyslami dolaczyl do kompanii.

I tak towarzystwo bylo juz prawie w komplecie. Przepowiednia mowila jednak ze bedzie ich czterech, a dzielo pozostanie niekompletne puki nie znajda czwartego. Kto nim bedzie, tego nie wiadomo. Sa jednak pewne wskazowki - ostatni z krolow ma byc czarny, poltki mowia ze gdzies tam na poludniu istnieje pewien Jose Marian... :)

Ps. Tak, tak. Pije od rana :).

White_Rabbit
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: White_Rabbit » 06 sty 2011, 14:53

Wpływ alkoholu na kreatywnośc znany jest od lat ;)

Co do samego turnieju. Jeżeli konto założyłem przed sekundą i nie dokonam pierwszej wpłaty jest szansa, że zagram w turnieju?

Jeżeli nie. Czy dobrze mi się wydaję, że przelew online z iPKO nie dojdzie dzisiaj z powodu tak niesamowitego święta? :twisted:

P.S
Do każdego święta macie forumową interpretację :D?
Jestem ciekawy Walentynek :twisted:

Hiro
-#VIP
-#VIP

Postautor: Hiro » 06 sty 2011, 14:56

Jose Marian W. nie jest czarny tylko taki chyba mulat - ale do przepowiedni pasuje jak ulał :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 sty 2011, 19:32 przez Hiro, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 sty 2011, 14:56

White_Rabbit, to freeroll, przelew nie jest wiec Ci potrzebny.

Interpretacje mamy tylko do tych swiat ktore pasuja nam do logo. Tak wiec jeszcze Tlusty Czwartek :)

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 06 sty 2011, 14:59

glory, ale możliwe , że będzie musiał zagrać jakieś "ręce" żeby zarejestrować się do freerolla, np na chilli miałem taki "problem".

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 06 sty 2011, 15:01

Proponuję wystawić jasełka PokerKings :P

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 sty 2011, 15:05

gama, przecież były - w Poznaniu :)

Byli i królowie i Maryja (Jose) i nawet dzieciatko Knopers :).

A do tego jak na klasowa stajenke przystalo - pelno donkow :).

AaAdAśKoOo
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: AaAdAśKoOo » 06 sty 2011, 16:35

nie wiem czy bede grac w turnieju - to nie ja pytalem o screeny z kk ale luz :lol: MU :trophy:

Kisaj
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Kisaj » 06 sty 2011, 16:40

na bwin-brak-polskiej-licencji! potrzebny jest jakiś KOD do turnieju może mi ktoś pomoc jak sie zarejestrowac

slepy797
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: slepy797 » 06 sty 2011, 16:41

WITAM!! MAM PYTANKO CO DO TURNIEJU 4 PANÓW! GDZIE BEDZIE POKAZANE HASŁO DO TURNIEJU 30 MINUT PRZED TURNIEJEM A JESTEM NOWY I NIE WIEM!! DZIEKI!!

slepy797
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: slepy797 » 06 sty 2011, 17:03

PANOWIE O CO CHODZI Z TYM PODAWANIEM NICKA Z B WINA NA FORUM?? MOZNA JASNIEJ!! I CZY TO TUTAJ PODAC!

ekiert1

Postautor: ekiert1 » 06 sty 2011, 17:26

gdzie będzie hasło do 4 króli?

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Re: Czterech króli, nasz wyjątkowy turniej na bwin-brak-polskiej-licencji!

Postautor: gama » 06 sty 2011, 17:28

glory glory man united pisze:
Turniej jest zamknięty na hasło, pojawi się ono w sekcji z hasłami na 30 min przed rozpoczęciem turnieju.

Czytanie nie boli...

slepy797
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: slepy797 » 06 sty 2011, 17:36

NIE KTÓRYCH BOLI JAK WIDAC!!!!

Wróć do „Nasze turnieje w Bwin”