Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:49 Cykl kwietniowy
Witam
Już niedługo nowy cykl turniejów w Everest tylko dla naszych użytkowników:
Wpisowe 0 pln. 4 turnieje:
1 kwietnia
8 kwietnia
15 kwietnia
22 kwietnia
Z każdego z nich będą zliczane punkty, a dla najlepszych w klasyfikacji generalnej mamy super nagrody:
1. Wejściówka do finału Mistrzostw Everest live - 52 osoby zmierzą się o 150,000 pln. Wartość +- 3000 pln
2. Złoty token 110$
3. Brązowy token 11$
4. Brązowy token 11$
5. Brązowy token 11$
Punktacja turniejowa: Ostatnie miejsce - 10 punktów. Każde miejsce wyżej - punkt
więcej. Dodatkowo miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt więcej niż miejsca poprzednie.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screena pokazującego wpisanie kodu premii: pkings300
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Szczerze powiedziawszy to szkoda, ze to kolejny freeroll(chyba, ze beda 2 cykle z everestu w kwietniu) - teraz chili i paradise(na ktorego nie moge wplacic pieniedzy:() zostaje tylko z wpisowym. A ten turniej pewnie zmieni sie w kolejna tulaczke o 50$ za pierwsze miejsce w 100 os. jak na cd i will hillu, no ale fajne nagrody z generalki
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Glory jak zwykle pokazal klase i wywalczyl dla forum super kase Mnie interesuje tylko i wylacznie pierwsze miejsce w generalce wiec od 1 kwietnia spinam sie z gra na Everescie w turniejach A, ze Everest to raczej "moj" soft wiec bedzie, mam nadzieje, dobrze mi sie gralo
Ja powiem tylko tyle : wow :wow: za pierwsze miejsce kozacka nagroda, oj trzeba sie bedzie spiąc a przynajmniej powalczyc o jakis token bardzo, ale to bardzo fajnie
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
jeśli nie jestem niebieski, a konta nie mam na everescie z tego forum to pewnie nie mam szansy wziąść w tych turkach udziału ?
może glory cos wymyślisz ?
fajnie by było zagrać w takiej serii turków z tak wspaniałymi nagrodami
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 00:06
marcin.shark, a w jakim poker roomie masz konto z linku forum?
Generalnie to jest opcja by osoby nie mające konta w Everest od nas zagrały - pod warunkiem, że zrobią gdzieś ładny rake z którego forum będzie miało pożytek.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
ja osobiscie nie lubie Everest ale teraz dam z siebie wszystko i wygram tylko moze cos zrobic zeby freerollowcow maniakow nie bylo ?? bo to zal po prostu ...
Chyba jeszcze nie było tak wypasionej nagrody za pierwsze miejsce w miesięcznej klasyfikacji W tym turnieju to napewno zagrają wszyscy użytkownicy, a napewno Ci co będą mogli dzięki odpowiedniej randze ... Więc walka będzie zażarta
Więc trzeba szykować forme na kwiecień i pograć troche na everescie
_________________ Życie to sztuka wyboru... Więc staraj sie podejmować tylko właściwe decyzje...
No ja nie zagram, bo turnieje będą w środy, a to jest jeden z dni bez pokera dla mnie (taka umowa z żoną...). Tak więc jeden z faworytów odpada z gry...
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 20:53
gregsan napisał/a:
Ja wczoraj grałem pierwszy raz na Everest i trochę dziwnie mi się grało ale chyba po prostu trzeba się przyzwyczaić.
...mi też tam się dziwnie gra i tak jakoś wolno...ale jak to mówią każdy ma swój ulubiony room,na którym jak to mówi F.Kiepski kasiorę trzepie...niewątpliwie faworytami będą ci gracze którzy grają tam na co dzień...
...duże brawa dla Glorego za fajny cykl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum