Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:04
Mazak - apolinary83 2:1
To był pojedynek który zakończył moja trzy dniową passe bez wygranej w grach pokerowych... Ale od początku...
Pierwsza połowa: Dobra spokojna gra - wyrabiam przewage i nagle jak pamiętam wtapiam alliny... i wtapiam grę
Druga połowa: Moja gra na tilcie - powiedziałem sobie po pierwszej partii po której byłem strasznie wkurzony że co ma być to bedzie - jakoś szbyko pszły alliny - moje KT obroniło się z JJ apo - T na flopie i T na river... (grasz dobrze - przegrywasz; grasz jak donk - wygrywasz) - opis w streszczeniu pierwszej i drugiej połowy...
Dogrywka: Tu już jak pamiętam bardziej poważna gra która fartownie (nie pamiętam czy to była 3 outsowka - czy trips apo na mój FH). Ale jak to mawiaja - wygranych się nie sądzi - wynik pójdzie w świat a o stylu nikt nie będzie pamiętał
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
mnie po powrocie z domu (przedłużony odpoczynek świąteczny) czekała niemiła niespodzianka - skończyła mi się licencja na vistę (tego posta piszę od kumpla). jutro pewnie reinstalka systemu, więc minimalne opóźnienie będzie!
_________________ TO NIC, ŻE DŁUGI JEST MARSZ,
SŁOŃCE OSUSZY TWARZ,
IDZIESZ I LICZYSZ NABOJE-OSTATNIE TRZY,
I NIE CHYBISZ JUŻ-TO WIESZ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum