Coś z niczego ?

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
haratacz
-#zwykly
-#zwykly

Coś z niczego ?

Postautor: haratacz » 29 cze 2008, 17:13

Witam. W tym temacie chciałem opisywac po krótce moje poczynania, postaram się uzbierac jak najwięcej $ bez żadnego własnego wkładu. W pokera gram już długo, ale nie na tyle abym moje umiejętności mógł ocenic na conajmiej średnie. Będę tutaj chciał pokazac bardziej wzrost mojego kapitału ( lub jego spadek - to raczej niemożliwe - nie będę deponował własnych pieniędzy ) aniżeli analizę rąk i rozdań ( to w innym dziale ).
Będę grał w freerollach oraz starał się wyłapywac bezdepozytowe promocje, tak abym nic nie ryzykował.
Jaki to będzie miało skutek?
Czas pokaże :arrow:

invidia

Postautor: invidia » 29 cze 2008, 17:25

haratacz,

Witamy na forum...

haratacz pisze:nie będę deponował własnych pieniędzy

Bardzo dobre założenie, też się tego trzymam :) Jest kupa innych możliwości...szczególnie jeżeli poker jest dodatkiem do życia a nie odwrotnie :)

i też zaczynałam od free, potrafiłam wygrać np. 0,10$ i rozmnażac :) czasami się udawało czasami nie:)

W sumie jak mi będzie dalej tak szło jak mi idzie to chyba znowu będę musiała tak ciułać...tak czy siak powodzenia w gromadzeniu $$. Jakiś cel konkretny>?

Ja marzę o 1000e :D

Wojtekwm
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Wojtekwm » 29 cze 2008, 17:55

Witam na forum.
Powodzenia ;] oby karty na freerolach byly z toba.

haratacz
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: haratacz » 30 cze 2008, 08:48

invidia pisze:Jakiś cel konkretny>?

Ja marzę o 1000e :D

Ja też marzę, ale na początku bardziej realne cele, mam zamiar dobic tak do 500 pln, to będę zadowolony :)

Już pierwszy krok uczyniłem, 4,5h w sumie nie poszło na marne, chociaż zarwałem trochę oglądanie finału euro
Obrazek

Jedyny turniej, który wczoraj grałem, dziś zobaczymy, pewnie coś zagram, i wieczorem napiszę, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 30 cze 2008, 09:34

No podziwiam 4.5h grania w takim freerollu i dotarcie do FT z jednoczesnym zgarnięciem gotówki to nie lada wyczyn wymagający masę cierpliwości :P Ja już nie potrafię grać w takich freerollkach bo po prostu żal mi czasu, a wygrana mała bo większe wygrane są na sit&go które gra się 20-30 minut.

Nie piszę tego żeby Cię zniechęcić czy pisać, że robisz bezsensu, ale właśnie po to by zachęcić! ;) Ja sam zaczynałem identycznie jak Ty! :D Małe wygrane w masowych dużych freerollach i do tej pory trzymam się zasady, że nic nie wpłacam z własnego portfela a już sporo wypłaciłem :P Po prostu całą kasę z tych freerolli udało mi się w mniejszym lub większym stopniu pomnożyć i Tobie życzę tego samego! :D

PS. Najlepszym sposobem na uzyskanie pieniędzy do pomnożenia jest napisanie 100 postów i startowanie w naszych turkach ;) :P a więc pisz, pisz, ale z sensem ;)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”