Cykl turniejów bardzo fajny, jeszcze w takie coś się nie bawiłem.
Niestety trochę patrze na to sceptycznie ponieważ w ostatnim czasie zauważyłem że u nas frekwencja w środowych turniejach jest marna, obym się mylił.
Z mojej strony raczej rzadko będę grał (niestety mam w środy ligę bowlingową), ale będę się zapisywał może nie zdąży mnie wyblindować zanim wrócę z kręgli.
Powodzenia i do Boju.
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Wygranie mistrzostwa chili 4 do czegoś zobowiązuje, więc na mnie możecie liczyć.
A co do rozpoznawania swoich to nowy soft ułatwia sprawę.
Niech każdy w awatarze ustawi nasze narodowe barwy i po problemie.
_________________ Dla żony na waciki,
Dla dzieci na nowe zabawki,
dla siebie ..???.
Podział puli nagród w turnieju forumowym zostanie ustalony dopiero jak dowiemy się na którym miejscu ukończymy rywalizację i jaką pule w związku z tym otrzymamy. Więc nie wiadomo czy ostatnia osoba dostanie jakąś kasę.
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 08:31
Event jest super. MAm nadzieje ze w tym tygodniu TP zdazy mi wreszcie uruchomic neta i bede mógł z wami zagrac bo takie imprezy a ja nadal bez internetu.Szlak człowieka trafia. A chili jest jednym z moich ulubinych pokoików pokerowych.
_________________ Cóż za różnica, ile posiadasz? Czyż nie ważniejsze, ile Ci brakuje?
Najlepiej napisz do supportu. Sądzę że tak będzie najszybciej, i oni cię podepną pod forum.
Zagraj coś na play money i to powinno pomóc, a jak nie to to co wyżej napisałem.
witam mam takie pytanie napisałem do supportu ChiliPoker o przepisanie mnie pod forum i dostałem odpowiedź że zostałem przepisany. czy będe mógł zagrać w kolejnych turkach.
witam mam takie pytanie napisałem do supportu ChiliPoker o przepisanie mnie pod forum i dostałem odpowiedź że zostałem przepisany. czy będe mógł zagrać w kolejnych turkach.
Dość niezwyczajna sytuacja, jeśli chodzi o roomy z sieci iPoker. Przeważnie nie dawało się przepisać założonego konta.
Jeśli wszystko jednak się udało, to odpal soft Chili Poker i zajrzyj do: "Cashier"->"FPP". Tam powinny być umieszczone tokeny na CEEC (freerolle). Jeśli są lub pojawią się niebawem, to znaczy że możesz zagrać w pozostałych częściach cyklu. Jeśli ich nie ma, to napisz do supportu prośbę o ich przyznanie - w końcu konto, zgodnie z ich informacjami, zostało pomyślnie podpięte pod forum.
Dość niezwyczajna sytuacja, jeśli chodzi o roomy z sieci iPoker. Przeważnie nie dawało się przepisać założonego konta.
Jeśli wszystko jednak się udało, to odpal soft Chili Poker i zajrzyj do: "Cashier"->"FPP". Tam powinny być umieszczone tokeny na CEEC (freerolle). Jeśli są lub pojawią się niebawem, to znaczy że możesz zagrać w pozostałych częściach cyklu. Jeśli ich nie ma, to napisz do supportu prośbę o ich przyznanie - w końcu konto, zgodnie z ich informacjami, zostało pomyślnie podpięte pod forum.
Pozdrawiam
no tokena nie mam i napisałem do nich maila bo chat tylko po angielsku a u mnie z tym słabo. zobaczymy co odpiszą.
Hej, mam prośbę rejestrowałem się z bannera forumowego, czy mozna sprawdzic czy jestem pod forum przypisany, dzięki z góry. Tak jak pisze dam1anov o tych tokenach na turnieje CEEC (freerolle) to ich tam nie mam, a na 100% z banera forumowego rejestracja. Alias w Chili Sliwa86, sl1wk4.
Pozdrawiam
no i udało się napisałem maila do supportu i dziś dostałem odpowiedź że token jest na moim końcie . sprawdziłem i faktycznie jest . znaczy że można przypisać do forum.
ale o tokena musiałem się upomnieć.
Cytat:
Hej, mam prośbę rejestrowałem się z bannera forumowego, czy mozna sprawdzic czy jestem pod forum przypisany, dzięki z góry. Tak jak pisze dam1anov o tych tokenach na turnieje CEEC (freerolle) to ich tam nie mam, a na 100% z banera forumowego rejestracja. Alias w Chili Sliwa86, sl1wk4
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 07:22 Re: Chilipoker East of Europe Cup- CEEC
glory glory man united napisał/a:
Po 9 turnieju gdy będzie już gotowa klasyfikacja końcowa, zostaną podliczone wyniki wszystkich Państw. Liczone do niej będą punkty tylko NAJLEPSZYCH 10 graczy z danego kraju.
Teraz tylko trzeba zadbać o to, żeby być wśród 10 najlepszych graczy danego kraju, żeby nei zmarnować tych punktów
Mam pytanie, hipotetycznie czy ta osoba która zajmie pierwsze miejsce w naszej klasyfikacji i ta która zajmie 10 beda mialy takie same szanse w finale o te 800$??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum