Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:04 Chcesz napisac temat o promocji - koniecznie to przeczytaj!
Ponieważ regularnie dostaje skargi na użytkowników którzy zakładają temat "darmowe xxx gdzieś tam" a ich informacje okazuje się nieprawdziwe (bo promocja np. już się skończyła), wprowadzamy nowe zasady:
1. Ograniczenia. Zakaz samodzielnego informowania o promocjach pokerowych wymagających rejestracji!
2. Moderowanie. Wiesz o jakieś fajnej promocji -NAJPIERW wyślij mi o niej PW. Jeśli ją zatwierdze - będziesz mógł o niej napisać na forum
3. Odpowiedzialność. Jeśli piszesz o jakieś promocji masz OBOWIĄZEK ją sprawdzić osobiście i pilnować jej aktualności.
Osoby które nie spełnią któregoś punktów będą automatycznie karane (najpierw ostrzeżenie, później ban).
Mam nadzieję, że to raz na zawsze rozwiąże problem skarżenia "user xxx pisał o promocji, zarejestrowałem się i nic nie dostałem".
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Ostatnio zmieniony przez mazak Sro Paź 01, 2008 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum