W środę zapraszamy na trzecią rundę turnieju CEEC - Chilipoker East of Europe Cup, w którym Polskę reprezentuje nasze forum! Przez 9 tygodni rywalizujemy z trzema innymi krajami (Węgry, Rumunia, Litwa) o prymat we wschodniej Europie. Pokażmy iż jesteśmy najlepsi !
Im więcej osób zagra tym większe mamy szanse na sukces tak więc do boju!
Nic karta nie szła dziś, ale widze, że wszyscy z czołówki poodpadali więc będzie ciekawie.
Raz miałem KK na BB ale nikt nie wszedł, a jak weszłem all-in to nadziałem sie na AA.
Do zobaczenia za tydzień.
Moja dzisiejsza karta = 0 !
Nic nic nic i jeszcze raz nic !
Jedynie same steale to to co mi się udało ugrać.
Macie jeszcze zablokowany chat? Bo ja tak.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Witam. Wygląda na to, ze dzisiaj udało mi się dojść najwyżej z forum:D Skończyłem na 7 miejscu, zabrakło zdecydowanie doświadczenia na final table, który zaczynałem z drugim stakiem!!! Odpadłem z AKo, z najmniejszym stakiem 10k z BB zamiast ALL-IN zacząlem kombinonować z z podbiciami za 1/2stacka i skonczyło sie to nienajlepiej. Mimo wszystko ciesze sie, ze moj 19 post jest o jakims małym sukcesie i ze zdobyłem punkty do klasyfikacji generalnej! A wszystko dzięki kwietniowym drzwiom otwartym na forum. Wielkie dzięki;)
Nie wiem jak to było możliwe, ale cały turniej rozgrałem na jednym stole w sumie nie jestem do tego przyzwyczajony, w dotychczasowych grach latalem od stołu do stołu. JAkie to miało dla mnie znaczenie??? przez cały turniej(do final table) po mojej prawej siedział koleś (ROZSDIKA) który sprawdzał praktycznie 99% rąk, ewentualnie jakiś bet(zazwyczaj minimalny), co doprowadzało mnie do szału!!! co robić grając przeciwko takiemu zawodnikowi??? kilka razy mu odwinąlem mu reraise, po czym pasował, ale tez nadziałem sie na dwie pary przy mojej top parze:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum