Wysłany: Pią Maj 14, 2010 00:44 CEEC, szósta runda
W środę zapraszamy na szóstą rundę turnieju CEEC - Chilipoker East of Europe Cup, w którym Polskę reprezentuje nasze forum! Przez 9 tygodni rywalizujemy z trzema innymi krajami (Węgry, Rumunia, Litwa) o prymat we wschodniej Europie. Pokażmy iż jesteśmy najlepsi !
Im więcej osób zagra tym większe mamy szanse na sukces tak więc do boju!
witam nie mogę się zarejestrować do dzisiejszego turka . a w poprzednim grałem i jestem dopisany pod forum. no chyba że nas dotyczy rejestracja 2 godziny przed turkiem tak jak pisze w temacie ale już 16 osób jest zarejestrowanych i rejestrują się następni.
No ale wiesz o tym, ze tym razem gramy buy-in a nie freeroll:
GrzechuTG napisał/a:
Godzina: 20:00
Rejestracja rozpocznie się 2h przed rozpoczęciem
$2.2 buy-in - 200$ added .
no pewnie że wiem ale już wszystko ok po 3 mailach i nawet zadzwonili do mnie z suportu i wkońcu się zarejestrowałem . także że jak zwykle problemy były po ich stronie.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 812 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 22:27
A ja zdupiłem wcześniej - jak miałem największy stack niepotrzebnie się wdałem w rozgrywkę z tym wolfem agresywnym.. Ale ostatecznie 2 miejsce więc miłooo (tym bardziej, że środy trochę zajęte i grałem dopiero trzeci chyba raz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum