Wysłany: Czw Maj 20, 2010 23:19 CEEC, siódma runda
W środę zapraszamy na siódmą rundę turnieju CEEC - Chilipoker East of Europe Cup, w którym Polskę reprezentuje nasze forum! Przez 9 tygodni rywalizujemy z trzema innymi krajami (Węgry, Rumunia, Litwa) o prymat we wschodniej Europie. Pokażmy iż jesteśmy najlepsi !
Im więcej osób zagra tym większe mamy szanse na sukces tak więc do boju!
Jest ten turniej już widoczny? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę.
EDIT:
Ok, znalazłem. Zmyliła mnie nazwa pisana skrótem. Mimo to nie mogę się zarejestrować. Jeżeli dzisiaj robilem konto z bannera to jeszcze nie będę mógł grać?
Jest ten turniej już widoczny? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę.
EDIT:
Ok, znalazłem. Zmyliła mnie nazwa pisana skrótem. Mimo to nie mogę się zarejestrować. Jeżeli dzisiaj robilem konto z bannera to jeszcze nie będę mógł grać?
nie no koles ladnie zagral z mp przy 10bb zagrywa reise za 4bb i calluje mojego all ina tez za 10bb z KT ... ja z TT oczywiscie nie mialem zadnych szans przy flopie KJx
Ja 13 miejsce, w zasadzie cały turniej push or fold. Miałem dziś niebywałe szczęście do TT - zaczęło się od wyeliminowania gracza, który je miał (ja na ręku KhTh), a potem odwiedziły mnie jeszcze kilka razy. Raz nawet w sumie we 4 .
Odpadam dosyc szybko, dostaje AA - big stack z buttona raisuje, reraisuje po czym dostaje call(miał 46o) flop z gutshotem dla niego po czym ja AI no i oczywiscie dochodzi mu i dowidzenia... a stack nie byl taki maly.
Ostatnio zmieniony przez Sliwa Czw Maj 27, 2010 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie to byl mega dziwny turniej. Dostaje w bardzo krótkim odstepie czasu mega dobre karty, w tym KK i AA i zgarniam blindy żeby dostac jeszcze raz AA i przegrać pule na dobrego lidera z dwoma graczami QQ i JJ, Jopek na river. Na koniec dostaje na turnie strita i przegrywam z wyższym stritem takze ułożonym na turnie i odpadam na 23 miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum