Rownież dostałem blok na chat za używanie polskiego języka i czuję ze to sprawka tego bodajże Rumuna / Bługara? Nie pamiętam grał z nami na 2 ostanich stolikach.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Ostatnio zmieniony przez JimBeam Czw Kwi 15, 2010 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Rownież dostałem blok na chat za używanie polskiego języka i czuję ze to sprawka tego bodajże Rumuna / Bługara? Nie pamiętam grał z nami na 2 ostanich stolikach.
Nie ma czego się obawiać, od czego są w końcu różne technologie typu gg??? Jeśli nie można pisać na czacie to można na forum wymienić się numerami i problem z głowy...ale to taki mały pomysł, oczywiście do przemyślenia
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:51
pokerzysta napisał/a:
Nie ma czego się obawiać, od czego są w końcu różne technologie typu gg??? Jeśli nie można pisać na czacie to można na forum wymienić się numerami i problem z głowy...ale to taki mały pomysł, oczywiście do przemyślenia
nie przesadzaj...Zachowujmy się z resztą to tylko na tydzień więc może w turnieju już będzie odblokowane xD
Mi też zablokowali to chyba wszystko zaczęło się ode mnie
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
nie przesadzaj...Zachowujmy się z resztą to tylko na tydzień więc może w turnieju już będzie odblokowane xD
Mi też zablokowali to chyba wszystko zaczęło się ode mnie
Podejrzewam, że wszyscy dostaliśmy tego samego maila. Na początku jest informacja, że czat został zablokowany na tydzień, ale w jego dalszej części jest informacja, że zostanie on odblokowany po miesiącu. Przynajmniej ja takiego dostałem - odpisałem i mail zwrotny był już jednoznaczny w tej kwestii: czat zablokowany na miesiąc.
Od Ciebie czy nie od Ciebie - nieważne. Ja na pewno do żadnego z Pokerkingów pretensji nie mam. Nawet do raportującego - przejął się, zapowietrzył, najważniejsze jednak że odpadł przed wieloma Pokerkingami, co tylko zwiększyło nasze szanse na zwycięstwo w klasyfikacji generalnej. Co innego support Chili Poker - mi takie załatwianie spraw się nie podoba, ale nie zamierzam z tego wątku robić gorzkich żali .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum