Ale kozackie to nowe Chili chyba przespalem aktualizacje
flaga rowniez ustawiona.
Ogolnie jakos tak sie dziwnie gra Z jednej strony jak forumowy, z drugiej to jednak jakas taka miedzynarodowa rywalizacja o punkty - nawet bardziej jak o tą pule. Fajna nowosc
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Panowie miałem QQ vs 10 7
flop: 9 2 10
turn: j
już byłem w stresie....
river 10
wiadomo jak zawsze odpadam. Nie mnie była pisana wygrana w tym turku...
Ja jak knoperss, ALL IN pre z 55 i zobaczyłem u przeciwnika 10 10. Jeszcze 10 na riverze i koniec na 8 pozycji + 4$. Teraz ugrać 40 centów i 2 BI można zagrać.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 761 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 22:52
A ja odpadłem 10, się nadziałem moim AQ na AK, no ale tak jak wyżej - grunt, że swojemu oddane Generalnie dziś dominujemy, skład FT mówi sam za siebie. Oby tak dalej i do zobaczyska w następną środę!
_________________ Jak tam było tak tam było i zawsze jakoś było. Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było
W pewnym momencie miałem wrażenie, że to turniej bounty z nagrodami za głowy . Te AI Koniecznego na FT zabójcze . W zasadzie to szkoda, że właśnie w takiej formule nie jest rozgrywany cykl tych turniejów - wzmocniłoby to drużynowy aspekt cyklu. Ale na iPoker chyba w ogóle nie ma takich gier.
Występ inauguracyjny dla mnie w miarę udany - 7 miejsce. Pewnie przed turniejem brałbym w ciemno, ale na FT apetyt rośnie . Było kilka fartownych rozdań, np. sprawdziłem raise preflop z A7'o - flop 722 i bet przeciwnika, stawiam go na overpair i mimo wszystko sprawdzam, turn A - on AI ja call, pokazuje KK)/ Było też kilka śmiesznych np. "oddawaj żetony" Knoperssa, moje JJ vs JJ Jim Beama czy moje ostatnie w turnieju - jeden z dwóch pozostałych obcokrajowców AI preflop, ja na ręce AA więc ochoczo pakuję żetony do puli, do tego na 3-ego pakuje się Konieczny . I oto mamy: AK vs AA vs AK . Sytuacja wymarzona, ale ja czułem że to dla mnie ostatnie rozdanie...Flop 3 kiery, więc zagraniczniak łapie A-high flushdraw, a ja już wiem że na turn lub river będzie kier . No chyba nie muszę pisać, że serduszko po raz 4 zaszczyciło board ?
Najważniejsze jednak, że zdominowaliśmy ten turniej - brawo Pokerkings
EDYTA(g. 12:20) :
Właśnie otrzymałem informację z supportu o tym, że zablokowano mi czat na tydzień lub miesiąc(z treści maila nie da się wydedukować) za używanie polskiego . Ci którzy byli ze mną przy stoliku pewnie zajście pamiętają . Fajne podejście, nie ma co - żeby chociaż najpierw przysłali maila z próbą wyjaśnienia sytuacji...Bardzo mi się podoba taki system - ukarać, a potem niech się tłumaczy w razie czego. Tak trzymać supporcie Chili Poker, jestem pod wrażeniem
PS. Chyba muszę nicka zmienić, w związku z tą sytuacją...Co powiecie na The Polish Mouth
wielkie graty tak trzymac.Czy komus tez zablokowali dostep do czatu?Bo mi zablokowali za używanie jezyka polskiego podczas gry.
No proszę - to pewnie polecieli z prawie wszystkimi przy tamtym stoliku . Na razie jest nas dwóch, ujawniać się trash-talkerzy .
PS. Blokowanie czatu za używanie języka polskiego proponuję dopisać do regulaminu CEEC. Tak, żeby uczestnicy mieli możliwość zapoznania się z konsekwencjami takiej działalności wywrotowej .
Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 761 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 13:52
Także dostałem maila, to ten koleś z długim nickiem takim pewno... No cóż, gdyby do nas kulturalnie, bez chamstwa zagadał to z pewnością nie byłoby problemu, no ale było jak było, niestety mieliśmy do czynienia z jakimś kompletnym idiotą, który nie umiał podejść do sprawy po ludzku. Szczerze to wkurzył mnie ten mail i ten koleś i z pewnością będę na niego polował w przyszłym tygodniu!
_________________ Jak tam było tak tam było i zawsze jakoś było. Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum