W środę zapraszamy na piątą rundę turnieju CEEC - Chilipoker East of Europe Cup, w którym Polskę reprezentuje nasze forum! Przez 9 tygodni rywalizujemy z trzema innymi krajami (Węgry, Rumunia, Litwa) o prymat we wschodniej Europie. Pokażmy iż jesteśmy najlepsi !
Im więcej osób zagra tym większe mamy szanse na sukces tak więc do boju!
Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 272 Skąd: Mytarka
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 19:39
dziurkacz napisał/a:
w ogloszeniu jest napisane ze dzis na Chili BI 2,2e
nie zagralem a sie okazalo ze freeroll, dlaczego nikt tego nie poprawil ??
A czytac to umiemy?? Przecie pisze w 1 poscie ze freeroll
Poziom: 15 HP
3%
14/488
MP
100%
233/233
EXP
42%
15/35
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 19:43
bizzarre, tu akurat zgadzam sie z dziurkaczem ja i tak mialem zagrac ten turniej a okazal sie freerollem ale wiele osob to zmylilo ze na glownej stronie jest napisane 2.2
Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 272 Skąd: Mytarka
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 19:46
Oskarek, no dobra ale w poscie pisze ze freeroll wiec jak ktos widzi ze sie nie zgadza to moze wczesniej do admina zagadac, że jest niejasnosc a nie po fakcie. Takie moje zdanie
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 20:23
Mnie też to zmyliło i też bym zagrał, gdyby nie główna strona...
Jednak to strata dla forum, bo więcej graczy w tym turnieju to więcej punktów dla Polski. Także apeluję o uważne odświeżanie tego górnego info. Chyba jest po to, żeby przypominać... A nie dezinformować.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
No i bez punktów...30 miejsce.
Niestety najpierw moje AK's nie daje rady KT'o - spada T na river. Za pozostałe kilkaset żetonów wchodzę AI z AJ'o, dostaję sprawdzenie od 66, 6 spada już na flopie.
Powodzenia walczącym dalej, oby udało się wyeliminować rywali z topu klasyfikacji przed punktowanymi miejscami
Ja sie dzisiaj poddenerwowalem... sprawdziłem podbicie dosyc wysokie z AK od gracza z bodajże wczesnej albo UTG po czym z późnej gośc też dołozyl. No i dalej to juz nic nie widzialem bo rozlaczyl mnie router... a bodajze bylby podzial bo wygral gosc z AK Po tym rozdaniu stracilem ponad 70% stacka no i sie wnerwilem... Po czym czekalem na w miare karte zeby ukrasc albo sie podwoic. Raz z JJ tylko ukradłem nikt nie sprawdzil No a za drugim razem wtopilem 88 vs K9s (bodajze) kolor dochodzi na riverze. Ale moje zetony poszly w dobre rece jak narazie na prowadzeniu - Kosira
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum