W środę zapraszamy na drugą rundę turnieju CEEC - Chilipoker East of Europe Cup, w którym Polskę reprezentuje nasze forum! Przez 9 tygodni rywalizujemy z trzema innymi krajami (Węgry, Rumunia, Litwa) o prymat we wschodniej Europie. Pokażmy iż jesteśmy najlepsi !
Im więcej osób zagra tym większe mamy szanse na sukces tak więc do boju!
Wprowadzę tylko pewne namiary. Turniej nie znajduje się w dziale Special, ponieważ taka zakładka nie istnieje. . Radzę wybrać Wszystkie i szukać nazwy "200$ CEEC" . A godzina na Chilli to 19:00 bo oni maja inny czas. Ich 19 nasza 20. Powodzenia !
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
czy jesli zmienie afilata na pokerkings.pl moge grac w tym turku? Zmienilem afilate na wasz i nie wiem czy trzeba sie pisac jeszcze na jakąs liste czy jak
Przestań się jeszcze odgryzać, bo właśnie tym postem potwierdziłeś, że zasługujesz na ostrzeżenie... (a nawet jak przeskoczysz 100 postów, to twoja kandydatura do Elitarnych nie przejdzie)... i przepraszam za mały offtopic...
Przestań się jeszcze odgryzać, bo właśnie tym postem potwierdziłeś, że zasługujesz na ostrzeżenie... (a nawet jak przeskoczysz 100 postów, to twoja kandydatura do Elitarnych nie przejdzie)... i przepraszam za mały offtopic...
Mam gdzieś by być elitarnym graczem, poprostu staram się odpowiadac na zadawane pytania, ale widzę że nie mozna...życzę udanej gry
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 19:01
Pigerman81, zmienic na pewno nie zmienila. Ewentualnie wciagnala Cie pod pokerkings jesli zabiles sie w chili ze strony glownej, bez posrednictwa zadnego aff.
PS. No to dzis znow miazdzymy, na pierwszy rzut oka 3/4 to nasi.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
No niestety odpadłem po 30 min po ALL Inie pre flop z QQ. Cały turniej nie szła karta a jak już dostałem to trafiłem na AK i oczywiście na flopie i as i król , a damki ani widu ani słychu. Był to mój pierwszy forumowy turek z BI i powiem ze poziom dość wysoki.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
A ja muszę chyba odpocząć. Wszystko gram jak totalny donk, wszystko jak leci... Dobrze, że to koniec miesiąca i ligi się kończą, bo inaczej musiałbym odwiedzić specjalistę... ...od głowy
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 20:19
ja odpadam QQ na AA i znowu 29
JimBeam napisał/a:
No niestety odpadłem po 30 min po ALL Inie pre flop z QQ. Cały turniej nie szła karta a jak już dostałem to trafiłem na AK i oczywiście na flopie i as i król , a damki ani widu ani słychu. Był to mój pierwszy forumowy turek z BI i powiem ze poziom dość wysoki.
to nie jest forumowy turniej i poziom taki se
dzisiaj same plecy dawno nie miałem 2x QQ na AA
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
20 miejsce...jak już przyszła grywalna ręka, to na boardzie pustki. Ile razy można "udawać", że się coś trafiło c-betując kompletnie nietrafiony flop? Niezbyt wiele razy, w końcu staje się to tak czytelne, że aż zabawne...
Odpadam ze swoim A4's vs KQ'o - raise preflop, jedno sprawdzenie. Na flopie wymarzony as, do tego dama i blank. All in za resztki, call i turn Q. Cóż, that's poker .
Turniej z wpisowym zdominowany przez naszych, zatem trzymam kciuki za FT - oby reprezentantów Polski było co najmniej tylu, co w zeszłym tygodniu
Coś ostatnio mam pecha do płatnych miejsc, w poniedziałek na unibecie 4-ty na 3 płatne miejsca, a dziś 7-my na 5 płatnych.
Mój all-inn z QK nie dał rady parze 9 glorego.
Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 21:12
8 miejsce. Jak przegrałem 5k z Porcupinem na FT (moje AQ na jego AK), to wiadomo było, że szybko wylecę. Jeszcze powalczyłem, ale scashować nie dało radę (ostatecznie 22 na AA).
A i jako Polska, to juz chyba wygraliśmy. Słaba ta konkurencja...
Na wielki minus frekwencja - 45 osób, to powinno być tylko PK.
Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 761 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 22:56
Jooo, Glory w pewnym momencie się konkretnie rozkręciłeś, przede wszystkim na bublu, toteż fakt, że byłeś za mną uprzykrzał mi życie ;p No i szkoda, że najpierw w sumie głupio spadłem z 10k do 5k, kiedy postanowiłem zaszaleć z A8, nadziałem się na AQ, no i potem w kluczowym momencie moje KK vs AA... Chociaż w porównaniu z KK bodajże Grzecha vs T8 Gloriego to nie mam na co narzekać xD No ale szkoda, że się skończyło na bublu... Z drugiej strony dwa dobre występy - w zeszłym tygodniu 9, teraz 6, oby trzymać poziom lepiej niż 10, czasami może los pozwoli mi wejść na płatne i będzie git
No i fakt - Polacy raczej powinni mieć wygraną w kieszeni jako, że dominujemy stanowczo na stolikach Pozdrawiam i GJ dziś!
_________________ Jak tam było tak tam było i zawsze jakoś było. Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum