nie analizuje bo nie lubie jakos ale prosze o opinie rozdania i Wasze analizy,
Ja wszedlem zeby wiecej raku bylo z ręki (mądre z mojej strony czy nie bardzo?):

47enioN pisze:ty o ile sie nie myle ze ty to ty, miales tylko parke asow
Wahi pisze:Pytasz czemu wygrala osoba, ktora wygrala? Bo w Omaha trzeba uzyc dwoch kart wlasnych ;p
Pitr3k pisze:Jezeli chodzi Ci o to ze np wiesz ze bedzie na 100% remis to i tak nie oplaca sie powiekszac puli dla rake backu bo tracisz na tym

Wahi pisze:podziwiam, ze grasz w omaha i tego nie wiesz
Wahi pisze:musisz uzyc dwoch kart ze swoich czterech

Bobo pisze:Ja się dopiszę tutaj, bo nie mogę jeszcze sam zakładać wątkówa spamować nie bardzo mam gdzie
W cash nie gram prawie wcale ale chcę się doszkolić
![]()
Zacząłem od najniższych stawek.
Co byście zrobili prefloop w takiej sytuacji ?
Maksymalny buy in na te stoliki to 2 $
Pula to 1,5 $. Ja zainwestowałem do tego momentu tylko 0,09
Twolves gra mega lose, z każdą parką podbijał wcześniej nabudował się bo miał szczęście, ale na niebezpiecznych floopach potrafił się wycofać. Ogólnie go się nie boję, ba chcę żeby jak najwięcej włożył prefloop.
Sahlaaja. Gra tylko z dobrą ręką, podbił za 1 $ więc musi mieć wysoką parę z obstawą,
pozostałe Asy albo jakiś dobry draw.
Teoretycznie jestem liderem ale, oni we dwóch mają większą szansę na wygraną niż ja sam. Zresztą mam tylko te asy bo pozostałe 2 karty nie bardzo się z nimi integrują![]()
Twolves nie ma zwyczaju pasować prefloop. Zastanawiałem się nad tym czy mój kolejny maksymalny reraise zmusi Sahlaje do zrzucenia ręki.
fulltilt-brak-polskiej-licencji! Poker Game #17526148117: Table Madrone (6 max) - $0.01/$0.02 - Pot Limit
Omaha Hi - 18:48:00 ET - 2010/01/11
Seat 1: Tagalong P ($0.55)
Seat 2: Bobo ($3.77)
Seat 3: Twolves1124 ($4.79)
Seat 4: Smoking568 ($2.43)
Seat 5: Sahlaaja ($2.93)
Seat 6: phun19 ($1.55)
Twolves1124 posts the small blind of $0.01
Smoking568 posts the big blind of $0.02
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Wilczybobek [Ah 8c Ad 7s]
Sahlaaja: nh
Sahlaaja calls $0.02
phun19 folds
Tagalong P folds
Bobo raises to $0.09
Twolves1124 raises to $0.31
Smoking568 folds
Sahlaaja raises to $1.04
Smoking568: nh???
I co teraz zrobić z tą parką Asów ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość