fulltilt-brak-polskiej-licencji! Poker Game #28587086721: Table Celerity (6 max) -
$0.05/$0.10 - Pot Limit Omaha Hi - 23:51:19 CET - 2011/02/27 [17:51:19 ET - 2011/02/27]
Seat 1: tinyel ($14.66)
Seat 2: dadzio10 ($18.36)
Seat 3: cyeags ($4)
Seat 4: deasonknows ($10)
Seat 5: BruknerSzigfrid ($38.31)
Seat 6: hlex ($10)
cyeags posts the small blind of $0.05
deasonknows posts the big blind of $0.10
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to dadzio10 [2s 8s Kd Ks]
BruknerSzigfrid folds
hlex has 8 seconds left to act
hlex folds
tinyel calls $0.10
dadzio10 raises to $0.45
cyeags folds
deasonknows folds
tinyel calls $0.35
*** FLOP *** [Kh Td 2d]
tinyel bets $0.20
dadzio10 raises to $1.65
tinyel calls $1.45
*** TURN *** [Kh Td 2d] [As]
tinyel checks
dadzio10 checks
*** RIVER *** [Kh Td 2d As] [3d]
tinyel checks
dadzio10 checks
*** SHOW DOWN ***
dadzio10 shows [2s 8s Kd Ks] three of a kind, Kings
tinyel mucks
dadzio10 wins the pot ($4.06) with three of a kind, Kings
*** SUMMARY ***
Total pot $4.35 | Rake $0.29
Board: [Kh Td 2d As 3d]
Seat 1: tinyel mucked [7d Kc 9h 7h] - a pair of Kings
Seat 2: dadzio10 (button) showed [2s 8s Kd Ks] and won ($4.06) with
three of a kind, Kings
Seat 3: cyeags (small blind) folded before the Flop
Seat 4: deasonknows (big blind) folded before the Flop
Seat 5: BruknerSzigfrid didn't bet (folded)
Seat 6: hlex didn't bet (folded)
Strata value na turn i river ? Na turn nie wiem czemu nie zabetowałem ale na river wydaje mi się ,że wszystko mnie biło ? uderzacie tam za ok 2.50$ ??
Nie wiem coś nie umiem przerobić tego tutaj jest czytelne !
http://www.pokerhand.org/?5995984
[CASH] [PLO HI 10 ]
-
piotrek_nowy
- -#VIP

Raise KK82 jest dosc close, nawet do izolacji fisha.
Flop standard, turn z zaleznosci od przeciwnika. Jest ciagle sporo value w betowaniu, przede wszystkim for protection przeciwko diamonds draw+broadway draws/AK, problem w tym ze ciagle mozemy zostac check/raisowani i nie bedzie to dla nas mily spot, wiec sa tez argumenty zeby grac check behind. Bet jest dobry ze wzgledu na to ze zdobywasz value na turn i masz najczesciej darmowy showdown na scary card, gdzie jesli zagrasz check turn mozesz dostac pot riv i bedziesz mial ciezka decyzje nie wyciagajac value od gorszych rak.
River to juz easy check back, praktycznie wszystko zlapalo, nic co slabsze nie powinno Cie callowac.
Flop standard, turn z zaleznosci od przeciwnika. Jest ciagle sporo value w betowaniu, przede wszystkim for protection przeciwko diamonds draw+broadway draws/AK, problem w tym ze ciagle mozemy zostac check/raisowani i nie bedzie to dla nas mily spot, wiec sa tez argumenty zeby grac check behind. Bet jest dobry ze wzgledu na to ze zdobywasz value na turn i masz najczesciej darmowy showdown na scary card, gdzie jesli zagrasz check turn mozesz dostac pot riv i bedziesz mial ciezka decyzje nie wyciagajac value od gorszych rak.
River to juz easy check back, praktycznie wszystko zlapalo, nic co slabsze nie powinno Cie callowac.
-
Ditroit
- -#zwykly

poczatek gry.Pomoc
Witam jestem tu nowy mam na imię Michał i szukam rady chciałbym zacząć grindowac omahe 5-10 centów mój bankroll wynosi 800 euro to jest 80 buy in czy taka ilość jest wystarczająca i czy mógłbym prosić o jakieś rady na początek
-
sheben11
- -#zwykly

-
sheben11
- -#zwykly