Analizy rozdań poker omaha. Wszystkie rodzaje gry poker omaha.
-
Ted Forester
- -#VIP

Postautor: Ted Forester » 17 kwie 2010, 20:51
$0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars-nielegalny-w-PL!
6 Players
Hand Conversion Powered by
weaktight.com
Stacks:
UTG Hero ($47.05)
UTG+1 myggan ($25.70)
CO GETINTHEJAIL ($51.50)
BTN ADEL69 (
$10.20)
SB Singrey (
$25)
BB chenock (
$14.85)
Pre-Flop: (
$0.35, 6 players)
Hero is UTG 
:

:

:

:
Hero raises to $0.85, myggan calls $0.85,
GETINTHEJAIL raises to $3.50,
3 folds,
Hero raises to $11.70,
myggan folds, GETINTHEJAIL calls $8.20
Flop: 
:

:

: (
$24.60, 2 players)
Jak rozgrywacie to rozdanie? Przeciwnik nie grał za dużo rozdań, ja natomiast grałem dosyć loose. Nie mam niestety statsów, muszę sobie zakupić OM

-
dadzio10
- -#VIP

Postautor: dadzio10 » 18 kwie 2010, 15:43
Ja tutaj staram się wrzucić stack na tym boardzie chodź jest on niebezpieczny z drawem do koloru dlatego myślę ,że jesteś z przodu trzeba chronić rękę Przeciwnik także może mieć wysoką parę i jesteśmy z przodu
-
piotrek_nowy
- -#VIP

Postautor: piotrek_nowy » 18 kwie 2010, 16:06
Dobrze by bylo jakbys mniej wiecej okreslil zakres z czym 3betuje. Czy zdarzalo mu sie 3betowac lowconnectory? Czy tylko wysokie karty? Po tak agresywnym rozgrywaniu pre mysle ze jestes juz zcomitowany do tej puli. Wrzucasz cbet 3/4 puli i nie masz wyjscia z rozdania. Flop jednak nie jest zly, nie wydaje mi sie zebys byl w plecy, set malo prawdopodobny, dwie pary raczej tez. Ja bym tu wrzucal stacka po takim rozgrywaniu pre, jesli nie ma draw do koloru to pula juz na flopie jest Twoja.
-
sir_spider
- -#aktywny

Postautor: sir_spider » 18 kwie 2010, 20:32
jak nie blefuje to na moje bet/fold chyba; jak jest fishem i z samym drawem da ai to sie stackuje ale jestescie obaj deep wiec slabo ogolnie troche; jak gra tak z kkxx qqxx to niezly pomysl na stackowanie ale to marginalne na moje; jak gra tak conectory male tez to bet/fold chyba optymalne zagranie;
Wróć do „Omaha”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.