No ja też sobie ostatnio kupiłem numer marcowy. I jak dla mnie bardzo fajnie się czyta. Od razu mówię że w empikach nie macie co szukać. Przynajmniej w empikach w Łodzi nie mają i powiedzieli mi, że nie będą mieć. Ja kupiłem w InMedio. Najlepiej od razu się zapytać czy jest bo nie koniecznie musi leżeć w dziale sport. I też wolę czasem jednak poczytać gazetę niż siedzieć przed monitorem. Gazetę mogę sobie zabrać ze sobą wszędzie, na przykład poczytać na wykładzie A komputera nie będę ze sobą tachał
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 20:58
dviper napisał/a:
Najlepiej od razu się zapytać czy jest bo nie koniecznie musi leżeć w dziale sport
Dziwne że tego nie kładą w dziale sport tylko w specjalistyczne.
Myślę że warto wyłożyć pieniądze na te czasopismo.Fajne analizy,ciekawe felietony oraz podpowiedzi najlepszych graczy
Wedlug Waszych opinii, pisemko godne polecenia. Z checia bym poczytal, niestety w Ilawskich kioskach (odiwedzilem z 5) nie znalazlem, jeszcze jutro sie przejde do innych - moze bedzie. Szkoda, ze taki kiepski naklad poki co. A poczytac wieczorem cos NIE w komputerze zawsze lepiej:)
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 16:11
No,Panowie pełen profesjonalizm,otwieram kwietniowy numer Card Playera(przed chwilą listonosz mi przyniósł),a tam przecieram oczy...... full wypas reklama naszego forum na całą stronę,ładne pastelowe tło ,przejrzysta i czytelna oferta no.......ekstraklasa .
Gratulacje dla adminów i moderatorów,wszystkich którzy przyczyniają się do rozwoju tego forum,wszystkich którym pozwala czas na poświęcenie się dla lepszego wizerunku naszego miejsca spotkań.
Cena przystępna, miły w dotyku papier i przede wszystkim garść przydatnych i ciekawych informacji i nawet u mnie w mieście można to dopaść - Piekary nabierają w moich oczach respektu ;p
a mi sie dzisiaj udalo zdobyc ostatni numer w sieci in medio, akurat w moim miescia sa 2 i tylko w jednym z nich jest ... tylko wlasnie nie wiem kiedy sie pojawia pewnie cos kolo 6?
a moge np: teraz wplacic na konto CardPlayer np za 1 czy 2 numery? i wtedy normalnie dojdzie poczta? i do kazdego numery doplacic 1,50? przynajmije nie trzeba szukac po kioskach tylko pojawi sie od razu w skrzynce ::P
Orientuje się ktoś, któego dnia czasopismo to pojawia się w punktach sprzedaży detalicznej? Bo tak się zastanawiam co będzie szybsze - kupienie w salonie prasowym czy może zamówienie prenumeraty
ja to mam dopiero problem:
nie jestem z miasta >> co nawet moja żona może potwierdzić
tak wiec rozmowa nt pokerowego czasopisma dostepnego tylko w murowanych twierdzach IV RP>> to dla mnie rozmowa o czymś zupełnie nie z tego świata
ale uwaga >> w najbliższym czasie opuszczam rodzine domostwo i wyruszam na zakupy
jak tylko coś w stylu card player polska >> uda mi się wyłowić >> to pofilozofujemy
z wielkimi tego sportu
podpisano:
radost21 > czarny fisz z pokerowego królestwa
ps. jak to się wymawia <to card player polska> prosze o fonetyczną podpowiedz
Pismo jest naprawde świetne. Ale ma jedną dużą wadę bardzo ciężko je dostać dla kogoś kto by chciał je sobie tak poprostu przejrzeć. Wiadomo że jest roczna prenumerata ale to raczej dla osób które już grają w pokera i chcą być stale w kontakcie z newsami ale co jeśli ktoś chce sobie poprostu przejrzeć to pisemko bo nie jest pewny czy mu się spodoba. Pismo jest dostępne w bardzo małej ilości sklepów. Dlatego też myślę że szefostwo Card playera powinno bardziej rozpowszechnić pisemko do szerszego nakładu.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
To że można zamówić prenumerate to oczywiste ale tutaj raczej chodziło o co innego. Bo nie wszyscy chcą regularnie czytać to pisemko a nawet może chcieli by je tylko przejrzeć aby się zorientować jak ono wygląda niby w internecie można trochę zobaczyć ale jednak to nie to samo.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Istnieje też możliwość zamówienia numerów archiwalnych. Koszt wysyłki wtedy wynosi chyba 1,70zł. Nic chyba nie stoi na przeszkodzie żeby sobie zamówić jeden czy kilka numerów i poczytać sobie. Koszt 1,70zł + cena gazety to chyba nie jest aż tak wygórowana cena.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum