Ogolnie ciezko jest uwolnic tego bonusa , nawet bardzo pasywna gra ... Niestety przegralem tam wszystko , potem zapisalem sie do freerolla i wygralem 2,50 , udao mi sie go przerobic na 21 dolarow , ale z tej kwoty co ugralem bonus to tylko 1 dolar. Naprawde dla wytrwalych . Przy wyzszych stolikach blindy sa wysokie i nawet jak bedzie 10 $ przy kazdym rozdaniu to nie gwarantuje to sukcesu , musieli by chyba sie atakowac setkami dolarow ,zeby to bylo oplacalne. Moja rada to normalnie sobie grac , a bonusik dodatkowy w postaci malych kwot zawsze sie przydaje.
A ja mam jedno pytanie: Jezeli pod polem typuj w zakladce premia pisze "wygasly" czy to oznacza, ze jednak nie bedzie mi przyznany bonus? Depozytu dokonalem gdy jeszcze bonus byl aktywny.
Eh no to tyle z mojej gry na everescie... Dziwne jest to, ze wplacalem kase jak jeszcze podswietlona byla opcja depozytu pod polem typuj wiec jednym slowem pokeroom zrobil mnie w chu...
Dokladnie to waznosc bonusa typuj to jakies 5 dni od chwili rejestracji (do tego czasu trzeba dokonac depo). Problem w tym, ze wplacilem kase w dzien w ktorym konczyl sie bonus a dopiero na nastepny dzien pisalo "wygasly". Napisze do supportu moze jednak to nie do konca moja wina a softu.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 11:26
zubr, wina jest wszystkich po trochu. Everestu, bo jak widac kody premiowe wazne sa u nich do okreslonej daty (a nie od liczone od momentu rejestracji). Nasza, bo za dlugo informowalismy o wpisywaniu kodu typuj, zamiast prosic o wpisywanie nowego kodu 'typujpl'. No i Twoja bo za pozno sie zarejestrowales .
Sprobuj wpisac kod 'typujpl' - jesli sie nie da, to napisz do supportu i wyjasnij sprawe (ze wpisales 'typuj' ale ten wygasl nim zaczales gre.
Na szczescie nowe osoby nie beda miec juz tego problemu, a dodtkowo bonus 'typujpl' to az 200$.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Sory ze post pod postem ale tamtego nie da sie edytowac. Mam problem...Wszystko było spoko na Everest Poker a dzisiaj dostalem taka wiadomosc:
"Ostatnio spostrzegliśmy niezwyczajne operacje dokonywane na twoim koncie. Dla twojej ochrony, musisz dokonać weryfikacji informacji dotyczących twojego konta oraz ostatnio realizowanych operacji. Te procedury mają na celu ochronę twojego konta, oraz zapewnienie, że nikt oprócz ciebie nie będzie mógł używać twoich kont płatniczych oraz otrzymywać przysługujących tobie wypłat.
Cała weryfikacja jest dokonana przez naszą firmę płatniczą, Internet Billing Services (IBS). IBS zajmuje się wszystkimu bezpiecznymi transakcjami dla Everest Poker oraz utrzymuje zaszyfrowane rejestry twoich wpłat oraz wypłat. Bądź pewny że twoja informacja jest bezpieczna z IBS. Po więcej informacji dotyczących IBS' polityki prywatności oraz procedur bezpieczeństwa, kliknij tutaj.
Dla celów śledzenia, przypisaliśmy Identyfikator Weryfikacji (VID) do twojego konta. Proszę się na niego powoływać podczas kontaktów ze Wsparciem Gracza."
To znaczy ze mam im wyslac skan dowodu czy jak ?:/
Mam takie pytanie miałem konto w Everest założone z bannera z forum ale od około poł roku nie byłem tam w stanie się zarejestrować, gadałem z ludzmi z tego poker roomu i nie pamiętając nicka nie odzyskam już dawnego konta. Jeśli usune stare konto i założe nowe to ta promocja będzie mnie dotyczyć ????? Prosiłbym o podpowiesz z góry dzięki
tak joszko musisz przeslac im skan dowodu osobisego z numerem vid najlepiej na e-meila "wsparcia gracza" tez mi wsparcie tez mialem taki problem ale wszystko sie skonczylo dobrze
bardzo fajna promocja każdemu kto tylko może polecam skorzystanie z niej a co do przedmówcy to punkty wcale wolno nie lecą tylko w zależności od stawek jakie są na stole ja już z promocji ponad 2$ dostałem pozdrawiam
Co tu napisac.
Moge jedynie podziekowac, za kolejna promocje.
Jedyny problem jaki widze, to fakt, ze premiowani sa gracze grajacy stoliki, a ja jestem graczem turniejowym. ale majac 10$ powinienem to pomnozyc.
Pozdrawiam
tak joszko musisz przeslac im skan dowodu osobisego z numerem vid najlepiej na e-meila "wsparcia gracza" tez mi wsparcie tez mialem taki problem ale wszystko sie skonczylo dobrze
Co to jest ten numer vid? Mam juz zeskanowany dowod osobisty i chcialem zapytac czy moge zakryc twarz? Czy musze wyslac z widoczna twarza?
witam, zarejestrowalem sie w styczniu, 2 premie sie pojawily powitalna i typuj jednak waznosc sie skonczyla w lutym a dopiero teraz chce dokonac swojego 1 depozytu.....mam jeszcze jakies szanse na premie czy na wlasne zyczenie nic nie dostane?:)
witam, zarejestrowalem sie w styczniu, 2 premie sie pojawily powitalna i typuj jednak waznosc sie skonczyla w lutym a dopiero teraz chce dokonac swojego 1 depozytu.....mam jeszcze jakies szanse na premie czy na wlasne zyczenie nic nie dostane?:)
Ja tez jestem w podobnej sytuacji.Napisalem do suportu i z bonusa nici. Napisali mi jakies bzdury,ze co miesiac daja jakies bonusy i zeby jak najszybciej do nich wplacic.
I koniecznie zgłoś się do supportu - muszą dać Ci jakiś bonus bo im na graczach depozytowych zależy.
ja też zaspałem, pisałem to supportu i mi odpisali że sie już nie kwalifikuje,
ale dzinx, nie martw sie, następnego dnia dostałem e-mail z informacja ze zostałem zakwalifikowany do specjalnej promocji w której dostane 100$ które moge wyrobić punktami summit tak więc zawsze coś, a wyrabianie leci szybko bo mam już 10$ wyrobione.
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum