Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 209
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 16:39
Własnie sie zarejestrowalem wpisujac w poleconego uzytkownika " typuj " oraz w tamtym " pkings300 " mam nadzieje ze ta promocja i zarazem ten kod jeszcze dzialaja ?
glory a jak ktos jest zarejestrowany na everku juz jakis czas i to na bank nie z zadnego forum to da rade wkleic sie na te co tygodniowe turki 150$added??
Witam wszystkich,nowy w wypowiedziach,jako przeglądający forum obecny tu parenaście dobrych miesięcy
Promocja super,właśnie zabieram się do wpłaty.Dodam,że żałuję,że jest to jeden z nielicznych roomów,gdzie mogę się z Waszego linka zarejstrować,gdyż na wielu posiadałem konto wcześniej.
Pozdrawiam i do usłyszenia w innych tematach
Szu, czyscisz cookies w przegladarce, klikasz w banner, sciagasz soft, potem sie rejestrujesz, wpisujesz kod pkings300, robisz screena tego kodu (wchodzisz w: konto --> premia --> robisz screen) przesylasz go Gloremu na PW i to wszystko
Cerdo spoko, ale pytalem sie tylko czy mozna rejestrowac sie z softu, czy tez jest gdzies jakis formularz rejestracji na stronie, ktorego nie widze W temacie jest napisane wyraznie, ze trzeba zarejestrowac sie z banera, a sciagniecie softu z banera czy tez nie z banera niczym sie przeciez nie rozni i stad moje pytanie
Ja zrobilem tak jak opisalem. Glory dodal mnie do listy Everest chwile po wyslaniu mu screena. Z tego co pamietam rejestrujesz sie z softu. A klikniecie w banner jak nie pomoze to na pewno nie zaszkodzi Ale radze rejestrowac sie po kliknieciu weń.
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 21 Skąd: Świętochłowice
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 00:58
ja niestety zarejestrowalem sie nie z baneru tylko ze stronki everest poker ... mam tylko 200$ .... tylko nie wiem czy jak wpłace 5$to rownież trzymam 200$ . I mam pytanie czy to jest stosunkowo opłacalne?? czy warto? Ps. Kaj Tam 100 POSTÓW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum