Mam pytanko: Czy jeśli: zarejestrowałem się z jakiegoś linku na waszej stronie(chyba), nie mam pojęcia jakiego; nie wpisywałem nic w "kto polecił"; wpisałem kod typujpl w premii (mam tam teraz tą promocje wpisaną:"TYPUJ PL"-suma 200$ i "Bonus za Pierwszy Depozyt
1 x Token Freeroll'a"), to z jakich promocji mogę skorzystać??
Zapomniałem dodać, że pisząc "z jakich promocji mogę skorzystać" mam na myśli również freeroll'e. Nie mogłem edytować poprzedniego posta, ponieważ nie ma obok niego"edytuj".
Ryba525, mozesz wyrobic wiec bonus 200$ od nas + mozesz zagrac w naszych turniejach o 100$ (w kazdy piatek o 21:00).
To super, jeśli dobrze zrozumiałem muszę złożyć najpierw depozyt. Te turnieje na evereście o 100$ są na hasło? Jeśli tak to muszę mieć ileś napisanych postów żeby to hasło dostać? Jeśli nie to gdzie te hasło znajdę? Z góry THX.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 21:40
Promocja zaaktualizowana. Osoby które nie mają jeszcze kont w Everest mają super opcję by je otworzyć bo teraz mamy nowy kod bonusowy "pkings" dający nie 100$ bonusa a 300$!
Do tego osoby które otworzą konta w Everest z naszego bannera, będą mogły zagrać w środowych turniejach o 100$ added.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Witam! Dziś utworzyłem konto z Waszego banera na Everest Poker. Mam pytanie czy juz dziś będę mógł wziąć udział w turnieju "100$ added"? Jeżeli tak to gdzie znajdę hasło do tego uprawniające? Z góry dzięki za informacje i pozdrawiam wszystkich graczy!
Nie ma się co denerwować, tylko trzeba poszukać.
http://www.pokerkings.pl/...yklu-vt9802.htm
W tym dziale podaj swój nick z Everest, żeby Glory mógł sprawdzić czy na pewno jesteś z bannera. Jeśli tak to pewnie dostaniesz hasło.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Nie denerwowałem się! Zle zabrzmiało. Glory już wysłał mi wiadomość na pw. Także wszystko już jest ok:) Mam jeszcze pytanie ile średnio osób gra w tym turnieju? Ile miejsc płatnych? Pozdrawiam!
nie chcac czegos sknocic, chce spytac jak mam sie zarejestrowac by bylo ok.
klikajac na baner, otwiera sie strona i wlasnie co dalej?
nie ma zadnej opcji rejestracji, albo nie widze.
no wlasnie "prawdopodobnie" a chcialbym skorzystac skoro mozna
rejestrujac sie ze sciagnietego programu nie ma gdzie wpisac jakiegokolwiek kodu, w tych 2ch krokach jest tylko opcja wpisania "Czy polecil Cie znajomy?"
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 12:08
Przewertowałem cały temat i chciałem spytać który kod premiowy jest aktualny, bo widziałem że w głównym temacie był inny a potem ponoć się zmienił.
Czyli typuj czy pkings ??
A jeśli miałem wcześniej utworzone konto a nie wpisywałem żadnych poleconych ani nic w tym stylu to jest jeszcze możliwość skorzystać z tej opcji? Czy muszę mieć konto z linka?
Nie wiedziałem gdzie napisać, to piszę tutaj :P Możesz glory sprawdzić czy jestem zarejestrowany z naszego linka na evereście? Mój login to Spiegol87, bo może bym tam depozyt zrobił i trochę pograł bo paradise mnie wnerwia tymi przerwami w działaniu akurat jak mam wolne i czas na grę a pograł bym tam gdzie też mogę na forum punkty ponabijać :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum