Wysłany: Pią Sie 14, 2009 17:15 BONUS 200% do 450 Euro
Specjalnie dla użytkowników portalu PokerKings!
Po zarejestrowaniu się na stronie Betclic, podczas pierwszego transferu środków do klienta pokerowego wystarczy podać kod: PKINGS, a do twojego konta bonusowego zostanie dopisane 200% wartości pierwszego transferu do sumy 450€.
Na uwolnienie bonusa przewidziano 90 dni. Za każde uzbierane 200 pkt FPP uwolnimy 10€ bonusu.
Przed dokonaniem depozytu prosimy skontatkować się z biurem obsługi klienta w celu weryfikacji dokumentów i tym samym powiększenia limitu depozytu (pozwoli to na wykorzystanie bonusu w pełni).
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 08:59
JenOrek napisał/a:
Gdy wplacalem po raz pierwszy pieniadze, nie bylo mozliwosci wpisania tego kodu.
Wpłacałeś bezpośrednio przez soft pokerowy? Bo kodu trzeba użyć przy pierwszym przelewie do pokera - czyli jeżeli wplacacsz do bukmachera, sciagasz oprogramowanie i dokonujesz przelewu do pokera i tam wpisujesz kod...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 19:35
Betclic napisał/a:
Na uwolnienie bonusa przewidziano 90 dni. Za każde uzbierane 200 pkt FPP uwolnimy 10€ bonusu.
Kolejne moje spostrzeżenie - właśnie przekroczyłem 200 FPP i po chwili moje konto wzbogaciło się o 20 Euro!! Więc wygląda że bonus jest na zasadzie 40% rake back!!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ja z kolei wpłaciłem malutki depozyt 20 E, a bonusu mam dopisane 80 E. Lol, każdy inaczej. Z tym, że mi się wydawało, że 80 E bonusu dopisano, ponieważ dostałem 200% od 20 E z promocyjnego kodu PKINGS i kolejne 200% od 20 E ze standardowej promocji BetClick'a, o której mowa na stronie w dziale promocje.
Co ciekawe po tym co mazak napisałeś, że dostałeś 20 E za 200 FPP wydaje mi się, że jest to z dwóch promocji równocześnie. Wiem dziwnie, ale inaczej być nie może skoro z opisu BetClick'a wynika, że za 200 FPP uwalniane jest 10 E.
Nic niech pozostanie jak jest, a nie jest źle Ja z moich marnych 20 E pewnie i tak nic nie uwolnie...
p.s. mazak, ugranie tych 200 FPP szybko Ci poszło.
ja po wpłacie 250e mam do uwolnienia 650 e Mam teraz nadzieję, że po 200 fpp też się uwolni 20 jureczków
Przeczytałem na stronie i jestem już na 99% pewny że nasze depozyty są objęte dwoma promocjami równocześnie, co można przedstawić na przykładzie gamy.
Są dwie promocje: nasza za kod pkings, gdzie dopisany bonus 200% pierwszej wpłaty aż do 450 Eur i promocja ze strony, która mowi "Podwoimy Twój depozyt aż do 200 Eur".
Gama wpłaciła 250.
Dopisany bonus:
Z pierwszej naszej promocji: 200% z 250 E to 500 E jednak promocja jest do 450 E, dlatego bonus z naszej promo to maks. Czyli dopisane 450 E.
Z drugiej promocji ze strony: Podwojenie z wpłaty 250 E to 500 E jednak promocja jest do 200 E, dlatego bonus maks. Czyli dopisane 200 E
Łącznie 650 E dopisane do bonusów i wszystko się zgadza. A co ciekawe za 200 FPP uwalniane jest równocześnie 10 E z jednej jak i z drugiej promocji równocześnie, dlatego 20 E dostał mazak.
Tak ja to rozumiem...
p.s. zielony, a Ty może wpłacałeś już coś wcześniej czy jak, albo przy przelewaniu nie wpisałeś naszego kodu i dostałeś tylko z jednej z tych dwóch promocji?
p.s.2 u mazaka, wartość dopisanego bonusu też się zgadza jeśli przyjąć, że są to dwie promocje. Tak więc rake back jest nadal 20%.
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 14:34
stormlight napisał/a:
p.s.2 u mazaka, wartość dopisanego bonusu też się zgadza jeśli przyjąć, że są to dwie promocje. Tak więc rake back jest nadal 20%.
Jeżeli jest tak jak mówisz i promocje są poaczone to niech i tak będzie - ja nię będe pakal... A skoro za 50e rake dostaje 20e bonusu to w rzeczywistości mam 40% rake back a nie 20% i to jest dla mnie najważniejsze
Jeżeli jest tak jak mówisz i promocje są poaczone to niech i tak będzie - ja nię będe pakal...
Jak najbardziej, to nie jest powód do płaczu...
Cytat:
Tak więc rake back jest nadal 20%.
Tutaj nie chodziło mi o to, że ty masz 20% tylko że prawdziwy rake back w tym roomie jest 20%. Twój rzeczywisty jest taki jak mówisz 40%, a dokładniej 2 x 20%
p.s. mazak przy Twoim aktualnym tempie wyrabiania FPP bonus uwolnisz w oka mgnieniu
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 14:51
stormlight napisał/a:
p.s. mazak przy Twoim aktualnym tempie wyrabiania FPP bonus uwolnisz w oka mgnieniu
powiem tak - mam troszke czasu - więc jak mnie będa omijaly badbeaty zapewne tak sie stanie... Na chili 300$ bonusa wrobilem w 10 dni... niestety pod koniec zlapal mnie straszny swing i caly zarobek prawie przepadl...
dodakowo wydaje mi sie ze jest o co walczyc - konsola sony psp mile widziana bowiem ostatnio sporo podruzuje (swinoujscie - lublin) wiec byloby czym zabijac czas wygranie rake race + pozytywne wyniki w turniejach i moze sie uda...
ponadto bardzo ciekawe promocje ogolne... wiec poki co walcze... wlozylem pewna ilosc kasy i poki jej nie wtopie to FPP beda leciec... A jak wtopie to przestana leciec bowiem budzet ostatnio skromiejszy i ograniczony poprzez wstepowanie w dojrzale zycie
mazak, w takim razie życze powodzenia na BetClick'u i co ważniejsze w życiu prywatnym
Jeśli chodzi o mnie to bardzo fajnie mi się tam gra. Martwi mnie tylko to, że z tymi moimi skromnymi kilkoma dolarami za dużo pkt. FPP nie uzbieram, szczególnie, że grywam raczej sit'n'go, a na BetClick punkty dopiero od sit'ów z bi 3,30 (przy moim maleńkim depo. jest to zabójcze wpisowe).
Ale masz racje promocje fajne, a to PSP nie ukrywam też mnie pociąga , dlatego też będę walczył, ale pewnie bardziej poprzez turnieje niż przez FPP.
Dopiero teraz zauwazylem ten atrakcyjny bonus, wczesniej jedynie narzekalem na lige. Szybko zdobywa sie tam fpp? Trzeba brac udzial w rozdaniu by otrzymac fpp? Jeżeli wplace 450euro to bede mial do zdobycia 900 euro bonusa?
\Jeżeli wplace 450euro to bede mial do zdobycia 900 euro bonusa?
Nie, jest napisane w obydwu promocjach: podwojenie pierwszego depozytu do max 200 euro oraz 200% z forumowej promocji do max 450. Czyli dostaniesz co najwyżej 650 euro - tak jak ja (wykorzystałam maksymalne możliwości). Ogólnie możesz wpłacić 1000zł i ze spokojem zgarniesz maksymalną wysokość bonusów. Ja tak zrobiłam, z takim depozytem można grać na wyższych stawkach (można? czy to GamciaGamblerka przeze mnie przemawia? - mam taki login na BetClic, ale nie zmieściło się na nick ), przez co nie trzeba poświęcać tyle czasu na grę. Gram teraz naprawdę niewiele, tylko wieczorami i mam ok. 40 pkt na dzień (90 dni=3600fpp, a od października będę grała więcej i mam nadzieję wyrobić cały bonus).
Ja gram 0.50/1$ 10 full ringi, ciekawi mneiie tylko czy punkty sa tak przyznawane jak np. na chilli ze wystarczy siedziec przy stole by je otrzymywac, czy trzeba wejsc na flop.
Punkty jednak leca strasznie wolno, po 30 minutach grania na 4 stołach 0,50/1euro z duzymi average pot, uzbierałem tylko 3 punkty:/ Chyba jednak trzeba brac udzial w rozdaniu by otzrymac fpp.
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 16:02
marek3555 napisał/a:
Punkty jednak leca strasznie wolno, po 30 minutach grania na 4 stołach 0,50/1euro z duzymi average pot, uzbierałem tylko 3 punkty:/ Chyba jednak trzeba brac udzial w rozdaniu by otzrymac fpp.
Punkty są aktualizowane po odejsciu od stolu - wiec jestem pewien ze na tych stawkach przez pół godziny uzbierało się znacznie więcej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum