W pogoni za lepszej jakosci zyciem- blog Deadpreza

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 13 lut 2009, 15:03

na wszelki wypadek nabije jezcze troche punktow na unibecie,bardzo chcialbym jechac na USOP jak wygram wejsciowke to na pewno pojade a jak nie to nie wiem czy dam rade,teraz pojawil sie jeszcze problem bo nie bede mogl wziac wolnego w piatek co najwyzej zwolnic sie z 2-3 godz a z Olsztyna do Poznania pewnie z 5h trzeba na dojazd,ktos moze wie o ktorej start albo czy mozna z gory zaznaczyc w ktorym dniu chce sie grac?

tak jak pisalem wczoraj po pracy odpoczynek i wypoczety w pelni skoncentrowany przystapilem do wieczornej sesji zagralem kilka MTT
1 co od razu mi sie rzucilo w oczy to jakies dziwne poziomy blindow,zagladam do info patrze a tam we wszystkich turniejach na ipoker w koncu pojawilo sie ante z czego sie bardzo ciesze
gralo mi sie dobrze w pewnym momenice bylem w czolowce w 3 najwiekszych turniejow w jakich gralem 50k 35k i 12,5k
ostatecznie 35k skonczylem okolo 100 miejsca przegralem do allinach PF A9 na K10
12,5k mimo ze bylo ante strasznie dlugo sie ciagnal a mialem na rano do pracy a zostalo jeszcze 15 graczy musialem wiec postawic wszystko na 1 szale ale odpadam i ide spac ale podwajam sie i gram o niezla kase wyszlo na to 2 typ podbil z wczesnej pozycji ja nie nie wiele sie zastanawiajac pushowalem z 99 pokazal AK i na flopie trafil A miejsce 14
50k bardzo fajny turniej,niezly poziom wiec lubie go grac
od poczatku nigdzie sie nie spieszylem szanowalem zetony,troche sie nabudowalem pozniej gosc dobrze oplacil mi mojego seta,mialem juz niezlego stacka,wiec staralem sie grac smallballem,ale 1 przeciwnik mi zalazl za skore jak limpowalem to on ostro raisowal na flopie jak raisowalem to on gral allina 77 zrzucilem KQ zrzucilem ale z AQs postanowilem go sprawdzic niestety mial 88 i stracilem sporo zetonow ale nie zamierzalem sie poddac,nastepnie mialem jakis double up juz nie pamietam nawet z czym wazne ze zetony powedrowaly w moja strone,blindy troche urosly i szukalem sobie przeciwnikow na ktorych najlepiej krasc i patrzylem kogo ewentualnie restealowac rzucil mi sie w oczy otoz przy blindach 600/1200 zaczal rzucac alliny mimo ze mial stacka powyzej sredniej,a byl po mojej prawej wiec tylko czekalem na reke zeby go sprawdzic,nie doczekalem sie przeniesli mnie na nowy stol ale naszczescie on znowu po mojej praewej stronie w koncu doczekalem sie J10 on podbil i jak sie skonczylo widac na screenie na kazdego innego przeciwnika nie wiem czy bym ryzykowal ale na niego bylem pewny ze mialem lepiej ten jego call jest kosmiczny (pisal pozniej na czacie ze to bym missclick ale jakos nie chce mi sie wierzyc widzac jego poprzednia gre i to ze sie dlugo zatanwaial ) mialm juz niezlego stacka wiec spokoj nastepnie 2 rozdania w ktorych przeciwnicy zafudnowali mi niezle sackouty 2x 99 na nizsze pockety prxegralem wiec nie moglem byc dluzny i tez zafundowalem 1 A8 na AK ale duzo mniejsza pula niz wczesniej,po tych w miedzy czasie tych sackoutow raz mnie troche uratowl river ale musialem zagrac agresywniej,kolejni gracze odpadali w szybkim tempie ja raczej nie mialem wiekszych rozdan i tak o to wszedlem na Ft chyba z 4 stackiem,z postanowieniem zeby chwile poczekac i pozniej juz ewentualnie zaczac grac agresywniej 4 graczy odpadlo dosc szybkowiec juz moza bylo cos zaczac dzialac niestety dealer mnie nie rozpieszczal jak wczesniej co jakis cas mialem niezle rece to na FT to maskra strasznie slabe karty 1 gracz ciagle na mnie kradl myslalem ze to strasznie slaby zawodnik a jak sie dzis dowiedzialem to gracz ktory gra HU o 500$ i mial 3 i 4 miesjce w najdrozszym tunieju na ipoker hihgroller za 500$ strasznie mnie okradal ja tylko raz go zrestealowalem z a10 pozniej juz mialem malo zetonow i musialem sprawdzic z A3 pokazal AQ i skonczylem na 6 miejscu

dzis tez dopiero zagram wieczorem wszystkie najwieksze i cos jeszcze na pewno bo jutro dzien odpoczynku screeny w odwrotnej kolejnosci
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 13 lut 2009, 15:38

Piekne wyni deadprez :mrgreen: No mi narazie zostaly double up.Juz na chili 10k FPP. IU mnie z MTT narazie nici bo jak zaczne grac a tu przyjdzie mamusia i powie ze musi wejsc to wes i graj;p Mam do Ciebie pytanie jako specjalisty od Chilli poker :mrgreen: Mam juz 10k FPP i wiem ze musze poczekac do konca miesiaca aby podwyzszyli mi poziom Vip.To jest zrozumiale.Wiem takze ze jak sie osiagnie 15k FPP mozna starac sie o karte ukashout. A tam napisane w regulaminie jest ze
"By móc korzystać z karty, gracz musi być na poziomie Stalowym( Steel Level) w Klubie VIP. Oznacza to, że musi zebrać przynajmniej 15,000FPP w przeciągu miesiąca. Graczem o statusie Stalowym nie można zostać w ciągu pierwszych 30 dni od rozpoczęcia gry w chlipoker-brak-polskiej-licencji!. No to jak ja zdobede 15k w pierwszym miesiacu to jaki poziom bede mial?

szkielo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: szkielo » 13 lut 2009, 15:54

deadprez pisze: 1 gracz ciagle na mnie kradl myslalem ze to strasznie slaby zawodnik a jak sie dzis dowiedzialem to gracz ktory gra HU o 500$ i mial 3 i 4 miesjce w najdrozszym tunieju na ipoker hihgroller za 500$

Dead czy chodzi o gracza, którego nick zaczynał się od Nut...? Postanowiłem obserwować turniej do końca. Całość zakończyła się już kilkanaście minut po Twoim odpadnięciu. W załącznikach 2 kluczowe rozdania.

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 13 lut 2009, 16:13

Zielony musisz grac 2 miesiace i dopiero podwyzsza Ci Vip level ale teraz mieli awarie,wiec dopiero wtedy mozesz sie ubiegac o ukashout (ja czekalem z 15 dni)

Szkielo tak chodzilo mi o tego nutsis dzieki za screeny
dziwne akcje myslalem ze ten clcindy to murek a on na takim boardzie sprawdzil takiego allina dziwne,ale moze wiedzial ze tamten tez nie ma za dobrze,szkoda ze nie udalo mi sie wytrzymac jeszcze troche jak mowisz ze tueniej sie skonczyl troche po moim odpadnieciu,ale trudno mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie okazja

skoro raz sie udalo to moze i tetraz sie uda cos przepowiedziec
na Usop ktos z forum dojdzie do platnych miejsc GL chlopaki :mrgreen:

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 18 lut 2009, 11:06

ostatnio bez wiekszych sukcesow sobota dzien odpoczynku niedziela troche pogralem ale bez wiekszych wygranych,znowu udalo mi sie dostac z tej samej satelity do 250k ale mialem takie karty ze moze z 8 razy obejrzalem flopa nie zgarnelem zadnej puli ani razu nie mialem karty zeby zabetowac na flopie,raz udalo mi sie zablefowac,a pozniej czekalem czekalem az sie wyblndowalem,czyli dalej nie mam miesjca w 2,5 mln $ GTD
poniedzialek i wtorek znowu problemy z netem,co mnie strasznie denerwowalo i gralem slabo,naszczescie po mojej deklaracji ze jezeli we wtroek chcociaz raz bede mial jakiegos disconecta to zmieniam neta to w koncu cos zrobili i net dziala dobrze,strony otwieraja juz mi sie szybko ok 15 sek co w porownaniu do wczesniejszych ok 2-3 mn to jak predkosc swiatla,a z pokera mnie nie wyrzuca
dlatego moglem wczoraj wziac sie za wyrabianie punktow na unibecie,pogralem 1 albo 2 stoly 1/2E FL wyszlo calkiem niezle z gry okolo 250E do przodu i sporo punktow,teraz tylko czekac na rozstrzygniecie,mam nadzieje ze zagram dzis w finale

strasznie sie zdenerwoalem na 2 ostatnie turnieje 50k uwazam ze gralem dobrze ale niestety nie udalo sie osiagnac zadnego wyniku
w poniedzialek juz troche zaczely gonic blindy i uznalem ze push z AJ bedzie dobry jak widac mialem lepiej ale river :( 108 miejsce
wczoraj gralem dobrzem,z wyczuciem i nie angazowalem sie jak nie bylo trzeba,nabudowalem sie troche na poczatku a pozniej smallballem,szlo bardzo dobrze az w koncu dostalem AA i odpadlem na 99 miesjcu przegrywajac pule na okolo 8 miejsce a taka przewage w zetonach przewaznie wykrzystuje i mysle ze ITM by byl conajmniej
po tym AA stiltowalem troche na unibecie i sporo stracilem ale naszczescie poznalem na forum uzytkownikow ktorzy sluza dobra rada i sa pomocni dzieki temu sie ogarnelem,zaczalem grac swoje i prawie wszystko odrobilem

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 18 lut 2009, 11:31

zapomnialem dodac ze na ESP ostatnio w ogole nie gralem,ale po tym ostatnim zamieszaniu koncze kariere w ESP,czekam na cos nowego na bossa podsumowanie HU na screenie

na unibecie zostawie sobie rolla ale raczej nie bede tam gral,chyba ze bedzie znowu jakas akcja dla forum

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 19 lut 2009, 15:00

wczoraj za duzonie chcialem grac dlatego pogralem troche stolikow na chili 1/2$ wyszedlem na 100$ do przodu pozniej szkolilem kolege ktory zaczyna grac zobaczymy co z tego wyniknie
mtt tez bez rewelacji na poczatku ale duzo ich nie gralem raczej czekal na turniej na unibecie,,co moge powiedziec o swojej grze,z poczatku staralem sie grac loose karta szla raczej srednio ale nie wygrywalem wiekszych pul,raz udalo mi sie troche wyciagnac od Glorego lucky riverem,ale pozniej jak juz od flopa mialem nutsa przy 4 graczach staralem sie zbudowac jak najwiksza pule na flopie zabetowalem ale niestety na turnie wszyscy poz Oskarkiem wyczuli ze mam dobrze i dali fold
wczesniej sporo stracilem z JJ,ja PF raise 4xbb Oskarek call flop Ki jakies blotki Oskarek bet pomyslalem ze gora co moze miec w tej sytuacji to K10 K9 a dlatego ze raisiowalem 4x BB myslalem ze uwierzy mi w mocnego krola i zrzuci niestety nie uwierzyl i sprawdzil mojego reraisa z K8 na turnie i riverze checki i sporo stracilem pozniej juz raczej nic ciekawego i na koncu rozdaniee w ktorm odpadlem mialem runner runner 2 pary zabetowalem mocno Oskarek raise i juz musialem dorzucic i tak odpadlem przeciwko gutshot stritowi,do Poznania chyba i tak bym nie pojechal ale jak cos bym sobie przelozyl naGdansk ale trudno jeszcze bedzie okazja gratuluje Oskarkowi i Gloremu
wieczorem chcialem sobie powetowac niepowodzenie na unibecie zagralem 2 turnieje na chili 50k i 35k
50k
w koncu w decydujacym momencie moja duzo silniejsza reka sie utrzymala i nie odpadlem pozniej spokoj jeszcze troche zetonow zgarnelem i bylo niezle,nastepnie 2x mnie restealowali ale z 99 i AQ dalem fold,sporo stracilem ale udalo sie wejsc do kasy i tylko czekalem zeby zagrac allina w koncu dostalem 44 zagrallem allina ale przegralem z KJ miejsce chyba 42
35k
szlo bardzo dobrze caly czas mialem niezlego stacka gracze lecieli,pozniej dlugi czas prawie bez gry spokojnie czekalem na dobre rece i w pewneym momencie wylapalem strasznego bad beata nawet nie grajac,niby mi naprawili neta i wtorek i sroda do okolo 1 w nocy smigal dobrze,ale oczywiscie musial sie rozjebac w takim momencie mialem chyba 20 stacka a w grze zostalo okolo 70 graczy nie wiedzialem czy mam isc spac czy czekac,ale poczekalem i po 1 h udalo sie wlaczyc zeby zobaczyc ze sie wyblidnowa;lem i skonczylem na 53 miejscyu,po prostu swietnie dzisiaj przejrzalem historie i chwiel po rozlaczeniu mialem AA na buttonie typ z middle podbil a z cutoffa zagral allina poporostu piekknie pozniej jeszcze 1010 i nic nie moglem zrobic rece opadaja,mam nadzieje ze wiecej takich przygod nie bede mial

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 19 lut 2009, 15:08

Widzialem deadprez twojego sita. Gralem w nocy na ipoker, to sobie sprawdzilem jak sobie dzisiaj radzisz, a tu zonk. Strasznie szkoda tym bardziej, ze zostalo juz stosunkowo niewielu graczy w porownaniu do poczatkowej liczby. Dodatkowo piszesz, ze niezle karty dostawales, to bys sie pewnie troche nadbudowal.

Znajac ciebie i twoje umiejetnosci szybko wezmiesz rewanz i fajna sumka wpadnie. ;)

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 20 lut 2009, 12:16

tak tez zrobilem,moze duzo nie wygralem ale jestem zadowolony ze swojej wczorajszej gry

FT w double stacku za 20$ 5 miejsce chyba najlatwiejszy turniej jaki znam,latwo wejsc do kasy i na Ft bo poizom jest slabiutki

FT w 4k freez ale tylko 8 miejsce niestety moje AJs z buttona nie dalo rady 1010 goscia z cutoffa ale i tak mialem 1 z mniejszych stackow

50k znowu bylo blisko FT gralo sie bardzo dobrze moge wrecz stwierdzic ze gralem idealnie small ballem w calym turnieju przegralem rozdanie gora 5 razy,jak juz bylem mocno nabudowny to najslabszy gosc na stole bardzo loose podbil z middle ja akurat mialem 1010 wiec easy push tym bardziej ze mialem 2x wiecej zetonow on dlugo myslal ale w koncu sprawdzil z AJs i oczywiscie doszedl mu kolor na river,pozniej dlugo bez wiekszych rozdan,czasem cos ukradlem,nastepnie totatlne bezkarcie i nawet nie bylo z czym krasc,jak juz zostalo 19 osob to zdecydowalem sie na kraazdziez z CO z J7 ale akurat przeciwnik mial AK i odpadlem,zaryzykowalem bo zeby wejsc na Ft musialem cos zzrobic poniewaz moj stack byl duzo mniejeszy niz sredni

w miedzy czasie zagralem HU o 50 - wygrana
na cash 1/2$ na pczatku szlo swietnie mialem juz 250$ do przodu ale po nocnej sesji skoczylo sie tylko 110$ do przodu

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 20 lut 2009, 23:35

ale dostalem bad beata bardzo dobrze szlo w 150k do czasu kiedy najwiekszy fish na stole postawil zagral allina,juz wczesniej mial niezle akcje,niestety takim czesto dochodzi,rece opadaja,pula na czolowke a graczy zostalo okolo 130

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 23 lut 2009, 10:38

deadprez pisze:skoro raz sie udalo to moze i tetraz sie uda cos przepowiedziec
na Usop ktos z forum dojdzie do platnych miejsc GL chlopaki :mrgreen:

cos mam szczescie do trafnego typowania ostatnio,jeszcze trafilem ze bedzie remis w meczu lecha ale stawialem na 1-1
Grzechu Wooysiah gratuluje

weekend pod znakiem USOP ogladalem prawie cala relecje dlatego gralem troche mniej
najlepsze miejsca to 3 w 5k rebuy i tez 3 w 4k freez
bardzo dobrze szlo tez we wczorajszym 35k niestety w decydujacej fazie mialem na stole totalnego fisha,ktory strasznie ograniczal mi pole dzialania sprawdzal alliny za pol stacka z KJ off pokonal w ten sposob AQ wczesniej jeszcze tez mial tego typu akcjie wiec balem sie cokolwiek przeciwko niemu robic ze srednia reka,w ten sposob dlugo czekalem az w koncu dostalem AQ oczywiscie allin bo blindy byly juz bardzo duze sprawdzil mnie on i jeszcze 1 typek pula juz byla niezla board 458 ja juz na allinie i ten fish betuje pol puli wyrzucil 3 gracza z rozdania i pokazal A4 off oczywiscie dalej bez pomocy i odpadlem na 21 miejscu
niestety znowu sie nie powiodlo w 250k jedyny plus to za to ze wystapilem we wszystkich lutowych bede mial prawo do grania jakiegos sporego turnieju w ktorym bedzie chyba 10 miejsc do 2,5mln
zagralem tez 5 HU o 50$ bylo juz dobrze bo mialem 3 wygrane z rzedu niestety na koniec dnia jakas slabsza gra i 2 ostatnie przegralem
na cashach minimalny zysk i chyba w najblizszym czasie MTT bede uzupelnial cashami to tyle na chili

na unibecie mialem troche kaski bo jak byl wyscig to sporo zarobilem na cashach wiec postanowilem znalesc sobie jakis turniej wybor padl na 7k z rebuyami w sobote gralo sie niezle ale odpadlem okolo 150 miejsca,postanowilem wiec zagrac go jeszcze raz w niedziele poszlo zdecydowanie lepiej,od samego pocatku mialem duzy stack pozniej nie wdawalem sie w zadne przepychanki z byle karta i stack systematycznie rosl w koncu wszedlem na FT poczekal sobie troche na karte gracze odpadali az w koncu zostalem w HU przeciwnik slaby,a jeszcze dodatkowo pokazywal mi karty,wiec rozszyfrowalem go szybko,jak mial dobra karte to podbijal PF ok 3xBB jak mial srednia typu KJ QJ J10 itd to gral od razu allina (przy blindach okolo 8/16k i rownych staackach ok 700k gral alliny) wiec mowie jak bede mial Asa z niezklym kicjkerem to sprawdzam jak zagra allina no i w koncu sie doczekalem chyba A10 on na SB allin ja mysle ze pewnie tak jak pisalem wczesniej KJ QJ J10 gora A7-A2 i sprawdzam pokazal QJ i nie musze mowic co bylo na boardzie,szkoda bo pula sie uzbierala ponad 10k$ i za wygrana bylo 1,5k$ wiecej ale i tak nie ma co narzekac bo w porownaniu do tego co wplacilem to mam juz niezlego bankrolla na unibecie,od srody ide na urlop wiec bedzie sporo czasu zeby to rozmnozyc

Awatar użytkownika
justnutsbaby
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: justnutsbaby » 26 lut 2009, 19:45

Dead sie nie chwali ale wczoraj zaliczyl finalowy stolik w 10K GTD na Mansion Pokerze, tak niesie wieść gminna ;)

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 26 lut 2009, 19:52

Raczej na chilli. Mansion to ta sama siec i prawie wszystkie te turki sa dla calej sieci ipoker. ;)

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 28 lut 2009, 13:17

nie widzialem ze tu kttos cos pisal

tak mialem chyba w tym turnieju 7 miejsce,ale ogolnie cos slabo mi ostatnio idzie w turniejach,ale mam nadzieje ze to chwilowy zastoj i wkrotce wszystko wroci do normy

cash idzie niezle systematycznie powoli do przodu

pogralem tez troche HU na 50$ szlo bardzo dobrze ale jeszcze pogralem kilka za 30$ i stracilem wiec teraz jest na odwrot niz zawsze bo cash i SNG przynosza mi zyski a tuenieje straty

dzisiaj dostalem wejsciowke do bardzo ciekawego turnieju 10 miejsc do turnieju 2,5mln
graczy okolo 130 ale jak spojrzalem na liste zawodnikow to bedzie dobrze jak bede w top100 turniej dzis o 17
wracam do gry pozniej napisze jak poszlo

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 28 lut 2009, 19:39

udalo sie

8 marca czeka mnie niezly turniej,trzeba juz przekladac Dzien Kobiet :)

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 28 lut 2009, 19:46

wow ... deadprez ... jesli znajdziesz sie nawet w kasie to i tak pare tysiakow Ci wpadnie ... powodzenia ... :) no no taka kasa ... za rok bedziesz juz ze mna rywalizowal :P

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 28 lut 2009, 19:51

deadprez pisze:jak spojrzalem na liste zawodnikow to bedzie dobrze jak bede w top100

Ciekawe co mysleli inni, jak zobaczyli nicki pokroju "deadprez22" :smile:
Wielkie gratulacje - to... :roll: to jest TURNIEJ z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA, zycze powodzenia i trzymam kciuki, bo JEST O CO WALCZYC :tak: BRAK SŁOW co sie wyrabia na tym BLOGU :D :tak:

Markus
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Markus » 28 lut 2009, 20:44

Ja cie pierdykam :D, 2 500 000 $ robi wrazenie. Bardzo życze Ci powodzenia w tym turku, to będize juz na prawde coś.. chociaz Twoje wyniki to już jest cos WIELKIEGO dla wielu nieosiągalnego (przynajmniej na razie). Powodzenia !

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 28 lut 2009, 21:02

mialem ulatwione zadanie bo bylo duzo sitoutow
tak turniej zapowiada sie bardzo ciekawie 5k na start 30 min blindy bedzie sporo gry,tylko zastanawia mnie ile bedzie trwal z taka struktura

Wojtekwm
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Wojtekwm » 28 lut 2009, 22:35

deadprez pisze:mialem ulatwione zadanie bo bylo duzo sitoutow
tak turniej zapowiada sie bardzo ciekawie 5k na start 30 min blindy bedzie sporo gry,tylko zastanawia mnie ile bedzie trwal z taka struktura

kup 24pak redbulla :D bo moze byc ciezko.

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 28 lut 2009, 22:45

Hehe no widziałem dead jak tam kosisz sitouty :mrgreen: Dobrze,że wywaliłeś tego jednego gościa i potem już miałeś z górki - raise raise raise ;) Gratulacje, może będzie największa wygrana w historii forum ? ;)
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, 22:45 przez Ted Forester, łącznie zmieniany 1 raz.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 28 lut 2009, 22:45

brawo dead :) A teraz pozostaje Ci tylko zostać milionerem :) Jak mi dasz znać kiedy to jest to będę mocno trzymał kciuki :) A wiesz co się wtedy dzieje hihihi ;)

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 28 lut 2009, 22:47

wow 5k i 30min blindy to naprawde masakrator..no ale jak chce sie walczyc o taka kase to co zrobic ;) wyjscie jest jedno - zniszcz ich tam :D pozdrawiam i powodzenia.

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 01 mar 2009, 02:24

deadprez jakbys otwieral jakas szkole pokera to wpisz mnie na liste. :mrgreen:
Gratki i powodzenia w tym turku

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 01 mar 2009, 10:36

Gratulacje , Tur o 2,500000 $ robi wrażenie ... Zeby być w Kasie to pewnie z 6-7 h bedziesz musiał pograć ....Powodzenia

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”