Tylko moderatorzy mogą pisać nowe tematy na tym forum. wiec pisze tutaj;
Bet24 ticket o wartosci $1 na SnG
Darmowy kupon na turniej pokera oraz szansa wygrania tysięcy dolarów!
Serwis Bet24 oferuje możliwość darmowego wypróbowania klienta pokera.
Dajemy 1$ kupon na turniej pokerowy, który możesz wykorzystać w dowolny sposób. W kliencie pokera znajdziesz codziennie ponad 500 turniejów: od darmowych turniejów freeroll po turnieje z buy-in w wysokości 500$.
Jak wykorzystać 1$ kupon pokerowy
*Pobierz klienta pokera serwisu Bet24 w holu pokera lub zagraj w naszej przeglądarce.
*Zaloguj się do klienta pokera serwisu Bet24 za pomocą aliasu pokerowego i hasła.
*Przejdź do sekcji zaplanowanych turniejów.
*Kliknij wybrany turniej, pamiętając że musi on mieć taką samą wartość, co otrzymany kupon ($1).
*Kliknij przycisk rejestracji i zarejestruj się za pomocą $1 kuponu pokerowego.
*Gratulujemy! W ten sposób została dokonana rejestracj a w turnieju z buy-in w wysokości 1$.
Kupon jest ważny do 31.01.2011
Do odebrania i wykorzystania kuponu pokerowego wymagany jest alias pokerowy. Poniżej znajdziesz opis sposobu utworzenia osobistego aliasu pokerowego.
Jeśli utworzysz alias pokerowy przed 8:00, dnia 17/01,
otrzymasz kupon pokerowy do 16:00, dnia 17/01.
Nie wiem ale od pewnego czasu mam właśnie bilety przy kilku bądź nawet kilkunastu turniejach płatnych. Nie wiedziałem za bardzo skąd to nie grałem. Czyli promo dla starych użytkowników także.
Od dziś możesz zdobyć 10 darmowych obrotów w naszej popularnej grze Flowers! Jest to pierwsza gra zawierająca „symbole podwójne”, które są dwoma symbolami w jednym i zapewniają jeszcze większe wygrane!
*Oferta ta jest dostępna dla wszystkich klientów z Polski, którzy zarejestrowali się przed 7 czerwca. Darmowe obroty będą dostępne od 7 do 10 czerwca. Obowiązują standardowe zasady dotyczące bonusów, ale należy pamiętać, że gracz ma 7 dni na spełnienie wymogów dotyczących obstawiania dla wygranych. W przeciwnym razie wygrane przepadną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum