Dział z informacjami na temat nagród i przywilejów dla osób które aktywnie uczestniczą w życiu forum i przyczyniają się do jego rozwoju
tomekmaly
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tomekmaly » 09 gru 2008, 01:14

Mam taki pomysl/propozycje aby wprowadzic dodatkowe kryterium dopuszczania do forumowego turnieju w unibet-brak-polskiej-licencji!. Kazdy gracz musialby jako avatar ustawic avatar naszego forum, a zeby jakos to egzekwowac to powiedzmy jesli ktos zagra w turnieju bez forumowego avataru to nalezy mu sie ostrzezenie na forum. Jesli beda jakies turnieje na platformie PokerStars-nielegalny-w-PL! to rowniez mozna takie cos wprowadzic. Mysle, ze spopularyzowalo by to nasze forum, a w przypadku dobrych wynikow forumowiczow sam widok charakterystycznego avataru siał postrach wsrod reszty graczy ;) .

Wedlug mnie nasz avatar jest troche malo rozpoznawalny - komus spoza forum ciezko byloby odczytac, ze pisze tam pokerkings.pl ( glownie chyba przez maly kontrast czarnego z czerwonym przez co litery się troszke zlewaja ) ,wiec moze ktos znajacy sie na rzeczy moglby go poprawic.

Ja zmniejszylbym obszar tła bo przez nie samo logo jest jeszcze mniejsze i mniej rozczytywalne.
Mozna by calkowicie usunac tlo a samo logo powiekszyc. Niewiem czy logo jest nierozerwalnie zwiazane z zielonym tlem, bo dla mnie wyrazniej je widac na bialym tle tak jak widac w linku http://www.pokerkings.pl/templates/poke ... s/logo.png

Ogolnie to tylko moje male sugestie, a decyzja i tak zawsze nalezy do administratorow.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 09 gru 2008, 01:20

Haha :) Najbardziej smieszne jest "Ostrzezenie jak ktos nie bedzie mial :) "
Gramy w pokera dla przyjemnosci i to jest moje konto i moge miec jaki chce avatar i na pewno nie moze byc to karane bo nie ma to najmniejszego sensu. Kryterium dopuszczania do turnieju jest jedno a czasem 2 zalezy: 100 postow i ranga aktywny pokerzysta lub rejestracja z Bannera :) i to wystarczy :) nie mozna sprawdzic przed turniejem kto ma jaki avatar z reszta to naprawde glupi pomysl :D

tomekmaly
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tomekmaly » 09 gru 2008, 01:59

Byc moze jest to glupi pomysl, ale ->

owszem dla pokera mozesz grac dla przyjemnosci i mozesz miec jaki chcesz avatar ale jestes uzytkownikiem forum, napisales 100 postow nalezysz do grupy aktywnych pokerzystow, a to wlasnie ta grupa ( dzieki swojej przynaleznosci majaca prawo do uczestnictwa we freerollach niedostepnych dla reszty ) chyba powinna byc szczegolnie zwiazana z forum (a napewno w wiekszym stopniu niz zwykly user lub pretendent) , i przynaleznosc do tych wyzszych grup ( aktywni pokerzysci i pokerkings ) jakos zobowiazuje, a avatar napewno swiadczy o tym czyje barwy reprezentujemy :wink: .
No i ze tak ladnie powiem uzywanie avatarow przez najlepszych graczy kreuje wizerunek naszego forum.

Napewno jest to mniejsza przeszkoda niz wymóg 100 postow. A fajnie jest podczas turnieju zobaczyc kogos z "naszych".

Czekam na dalsze komentarze, czy wam sie ten pomysl spodoba czy nie.

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 09 gru 2008, 09:05

tomekmaly pisze:Napewno jest to mniejsza przeszkoda niz wymóg 100 postow. A fajnie jest podczas turnieju zobaczyc kogos z "naszych".

Wymóg 100 postów to nie ma być przeszkoda, tylko nagroda dla osób które udzielają się na forum. I to powinno zmotywować każdego do rozwoju forum. A Ty dzięki temu będziesz mieć możliwość zagrania sobie w darmowym turnieju w zamkniętym gronie. Gdyby tylko avatar był ograniczeniem dostępu do turnieju, to w każdym byśmy mieli po 200 osób.
Do promowania forum, to prawie każdy ma koszulkę z logo :) Więc jak ktoś gra w jakimś fajnym turnieju live to ma okazję promować forum :)

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 09 gru 2008, 09:36

pomysł w stylu KOMUNO WRÓĆ
najlepiej w koreańskim przebraniu tak by każdy miał równie skośne oczy

a na poważnie >> mówię NIE
bo nigdy NIKOMU nie pozwolę zabić swojego
INDYWIDUALIZMU

bede jadł co chcę pił ile chcę a skarpetki zmnieniał wtedy gdy uznam za stosowne
i nic nikomu do tego czy na moim avatarze jest pokerkings
czy trupia CZACHA

a i tobie proponuję >> sięgnij wgłab własnego ja >> bo zaiste
NIE SZATA ANI AVATAR zdobią człowieka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 09 gru 2008, 14:59

Hm a mi osobiście to co napisał tomekmaly wydaje się sensowne. Bo on zwrócił uwagę na coś bardzo istotnego - Avatar jest świetnym nośnikiem reklamy.

Indywidualizmu jednostki zabijać nie zamierzam, ale apeluje do ludków grających regularnie na platformach wykorzystujących avatary - ustawcie sobie avatar pokerkings !

rzepek88
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: rzepek88 » 26 lip 2009, 15:18

A gdzie mógłbym znaleźć taki avatar? Wiem że można skopiować ze strony ale avatary najczęściej są w formacie "kwadratu" a mi się nie chce bawić w programach graficznych

Wróć do „Nagradzamy aktywnych userów”