Mam taki pomysl/propozycje aby wprowadzic dodatkowe kryterium dopuszczania do forumowego turnieju w unibet. Kazdy gracz musialby jako avatar ustawic avatar naszego forum, a zeby jakos to egzekwowac to powiedzmy jesli ktos zagra w turnieju bez forumowego avataru to nalezy mu sie ostrzezenie na forum. Jesli beda jakies turnieje na platformie pokerstars to rowniez mozna takie cos wprowadzic. Mysle, ze spopularyzowalo by to nasze forum, a w przypadku dobrych wynikow forumowiczow sam widok charakterystycznego avataru siał postrach wsrod reszty graczy .
Wedlug mnie nasz avatar jest troche malo rozpoznawalny - komus spoza forum ciezko byloby odczytac, ze pisze tam pokerkings.pl ( glownie chyba przez maly kontrast czarnego z czerwonym przez co litery się troszke zlewaja ) ,wiec moze ktos znajacy sie na rzeczy moglby go poprawic.
Ja zmniejszylbym obszar tła bo przez nie samo logo jest jeszcze mniejsze i mniej rozczytywalne.
Mozna by calkowicie usunac tlo a samo logo powiekszyc. Niewiem czy logo jest nierozerwalnie zwiazane z zielonym tlem, bo dla mnie wyrazniej je widac na bialym tle tak jak widac w linku http://www.pokerkings.pl/...images/logo.png
Ogolnie to tylko moje male sugestie, a decyzja i tak zawsze nalezy do administratorow.
Poziom: 6 HP
0%
0/104
MP
100%
49/49
EXP
100%
14/14
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 01:20
Haha Najbardziej smieszne jest "Ostrzezenie jak ktos nie bedzie mial "
Gramy w pokera dla przyjemnosci i to jest moje konto i moge miec jaki chce avatar i na pewno nie moze byc to karane bo nie ma to najmniejszego sensu. Kryterium dopuszczania do turnieju jest jedno a czasem 2 zalezy: 100 postow i ranga aktywny pokerzysta lub rejestracja z Bannera i to wystarczy nie mozna sprawdzic przed turniejem kto ma jaki avatar z reszta to naprawde glupi pomysl
owszem dla pokera mozesz grac dla przyjemnosci i mozesz miec jaki chcesz avatar ale jestes uzytkownikiem forum, napisales 100 postow nalezysz do grupy aktywnych pokerzystow, a to wlasnie ta grupa ( dzieki swojej przynaleznosci majaca prawo do uczestnictwa we freerollach niedostepnych dla reszty ) chyba powinna byc szczegolnie zwiazana z forum (a napewno w wiekszym stopniu niz zwykly user lub pretendent) , i przynaleznosc do tych wyzszych grup ( aktywni pokerzysci i pokerkings ) jakos zobowiazuje, a avatar napewno swiadczy o tym czyje barwy reprezentujemy .
No i ze tak ladnie powiem uzywanie avatarow przez najlepszych graczy kreuje wizerunek naszego forum.
Napewno jest to mniejsza przeszkoda niz wymóg 100 postow. A fajnie jest podczas turnieju zobaczyc kogos z "naszych".
Czekam na dalsze komentarze, czy wam sie ten pomysl spodoba czy nie.
Napewno jest to mniejsza przeszkoda niz wymóg 100 postow. A fajnie jest podczas turnieju zobaczyc kogos z "naszych".
Wymóg 100 postów to nie ma być przeszkoda, tylko nagroda dla osób które udzielają się na forum. I to powinno zmotywować każdego do rozwoju forum. A Ty dzięki temu będziesz mieć możliwość zagrania sobie w darmowym turnieju w zamkniętym gronie. Gdyby tylko avatar był ograniczeniem dostępu do turnieju, to w każdym byśmy mieli po 200 osób.
Do promowania forum, to prawie każdy ma koszulkę z logo Więc jak ktoś gra w jakimś fajnym turnieju live to ma okazję promować forum
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
pomysł w stylu KOMUNO WRÓĆ
najlepiej w koreańskim przebraniu tak by każdy miał równie skośne oczy
a na poważnie >> mówię NIE
bo nigdy NIKOMU nie pozwolę zabić swojego
INDYWIDUALIZMU
bede jadł co chcę pił ile chcę a skarpetki zmnieniał wtedy gdy uznam za stosowne
i nic nikomu do tego czy na moim avatarze jest pokerkings
czy trupia CZACHA
a i tobie proponuję >> sięgnij wgłab własnego ja >> bo zaiste
NIE SZATA ANI AVATAR zdobią człowieka
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 14:59
Hm a mi osobiście to co napisał tomekmaly wydaje się sensowne. Bo on zwrócił uwagę na coś bardzo istotnego - Avatar jest świetnym nośnikiem reklamy.
Indywidualizmu jednostki zabijać nie zamierzam, ale apeluje do ludków grających regularnie na platformach wykorzystujących avatary - ustawcie sobie avatar pokerkings !
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A gdzie mógłbym znaleźć taki avatar? Wiem że można skopiować ze strony ale avatary najczęściej są w formacie "kwadratu" a mi się nie chce bawić w programach graficznych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum