pewnie w srode gdyz w ten dzien gralismy caly cykl wiec nikt nie bedzie mogl powiedziec ze mu sroda nie pasuje tym bardziej ze rake race konczy sie 15 a sroda to 16
Aha czyli w nadchodzącym tygodniu, ja myślałem, że za jakiś odległy czas.
Dobra to ostatecznie obstawiam opcję nr. 3 i sądzę iż każdy powinien już pisać co chce na 100%, żeby nie było niejasności.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
no ja nie wiem czy załapię się do 10 ale przed ostatnim turkiem byłem na 12 mięscu , a ostatni skończyłem na 13 pozycji więc jakieś tam szanse pewnie mam na pierwszą 10 .
Witam, mam pytanie, na 10 miejscu jest kasia co ma 142pkt, a ja mam też 142 pkt i jestem 11 i nie zagram w tym finale, chciałbym wiedzieć co o tym zadecydowalo??
Napisałem PW i na gadu gadu do tych którzy jeszcze się nie zarejestrowali, nie napisałem tylko do przejebka bo nie znam nicku z forum. Mam nadzieję, że każdy się stawi bo nie chodzi o to żeby było mniej graczy i łatwiej o kasę, tylko, że każdy zasłużył na ten finał i na pewno bardzo chce zagrać.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 23:37
No i udalo sie wygrac. A sugerowalem by bylo winners takes all .
Dzieki wszystkim za gre, szczegolnie dla GrzesiaVP za pasjonujacy pojedynek. W pewnym momencie puscily mi nerwy (gdy w sytuacji 14k - 7k przy all in na river spadla 7, jeden z 2 outow dajacy Grzesiowi wygrana), ale doswiadczenie jednak zaprocentowalo i potrafilem odrobic.
Warto zauwazyc ze byl to moj pierwszy powazny turniej od... 1,5 miesiaca! Na razie jednak do pokera nie zamierzam wracac.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Gratulacje wątroba będzie.
A oczywiście kto odpadł na buble? I z czym ? 10 10 z ręki 3 turniej w którym odpadam na buble z tą kartą. Chyba przestane ją całkowicie rozgrywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum