Wysłany: Pon Mar 15, 2010 16:19 8 runda mistrzostw
Już we środę ósmy (ostatni) turniej nowego cyklu.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
2$+0.2$ , 100$ added
Z wszystkich turniejów (8) zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Najlepszy gracz klasyfikacji otrzyma 100$, a top4 zagra w wielkim finale gdzie na zwycięzcę czeka laptop!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 909 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 14:01
No właśnie - a tak a propo turnieju to nie chce mnie zarejestrować (pisze, że rejestracja jest ograniczona) - domyślam się, że chodzi o to czy z banera - ale na chili jestem na bank z banera więc chyba jakieś nieporozumienie (niedopatrzenie, czy co?) - więc jeśli jest ktoś władny w tej materii (Grzechu? Wahi?)to niech mnie tam przepchnie albo to sprawdzi..
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 14:12
He he.. Ok - z tym przepchnięciem to przesadziłem - ale myślałem że jako główny polski chilipokerowiec masz tam jakieś wejścia lepsze (prywatne telefony, czerwoną linię czy coś takiego.. )
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 15:04
Ok. Dzięki Glory. Wiedziałem że na Adminów można zawsze liczyć (no co - nie patrzcie tak zazdrośnie forumowcy - trochę wazeliny nie zaszkodzi przecież )
Co za pech pieprzony... graty pablo1972 za zabranie mi wszystkich zetonow...
Dzięki, dziękuję wszystkim za grę.
Co mogę powiedzieć ?.
Los bywa kapryśny, to nie mnie dopadały bad beaty ale to ja nimi dzieliłem.
To był mój dzień, a dzięki zwycięstwu wskoczyłem na 4 miejsce w generalce.
Gratulacje dla finalistów i do zobaczenia.
_________________ Dla żony na waciki,
Dla dzieci na nowe zabawki,
dla siebie ..???.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum