Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1175 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 15:58
AjApok napisał/a:
Wiem Wiem. WIerze w mojego listonosza
Jak ułoży pokera królewskiego to dopiero ci dostarczy karty
Cierpliwości, najlepiej jak zapomnisz o tych kartach, tak jak ja to zrobiłem.
I pewnego dnia niespodziewanie przyszły karcioszki i bardzo się ucieszyłem.
Fajna sprawa z tymi kartami! Zawsze biore aktywny udzial na forum, chociaz tutaj jestem nowy to taka motywacja jest idealna, tymbardziej ze lubie se w "realu" pograc to talia kart napewno sie przyda
Karciorki i mi się przydadzą ,bo sporo w 358 pogrywam ,a ostatnio czytałem ,że dużo przesyłek ginie na poczcie może na karty się nie połakomią nieuczciwi pocztowcy.
Karciorki i mi się przydadzą ,bo sporo w 358 pogrywam ,a ostatnio czytałem ,że dużo przesyłek ginie na poczcie może na karty się nie połakomią nieuczciwi pocztowcy.
na małą paczke się nei skuszą
kradna przewazne za pobraniemgdzie trzeba zaplacic duza kwote, bo wiadomo cos wartosciowego. Karty duzo nie warte, ale jeszli sie dostaje za co wypracowanego to warto sie martwic
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 161 Skąd: z niedaleka
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 14:37
grzegorzvp napisał/a:
kradna przewazne za pobraniemgdzie trzeba zaplacic duza kwote, bo wiadomo cos wartosciowego. Karty duzo nie warte, ale jeszli sie dostaje za co wypracowanego to warto sie martwic
Pewnie masz racje, ale im mniejsza paczka tym łatwiej jest wynieść, ja w tamte wakacje sprzedawałem telefon, wziąłem 8stów wysłałem tel i oczywiście zginął bo to była mała paczuszka, a wysłana zwykłą paczką za 6 zł, ale bez przesady, są jeszcze uczciwi pocztowcy hehe
a ja spokojnie poczekam az uda sie napsiac te wymagane 75, bo talia sie przyda, bardzo duzo w realu gramy i plastki te co kupujemy tz, najtansze byle plastik szybko sie scieraja i robia "znaczone" a tu gratis pomysł jak najbardziej git
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 561
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 01:27
No i teraz ja czekam na Karty tez gram live wiec bardzo sie przydadza szkoda ze nie z logiem pokerkings ale narzekac nie bede. Bardzo pzoytywna niespodzianka bo przedwczoraj o tych kartach sie dowiedzialem ;p
i wreszcie sie udalo, Pw do glory poszlo, czekam na przesyłke, teraz misja do 100 do frrerol,i powolutku byle z sensem, z gory dzieki i wiecej takich promocji, a tak na marginiesie ci co dostaja nagrody za aktywnosc, to jak wychodzi ich srednia? tak tylko pytam z czystej ciekawosci, nie to zeby na pale jechac zeby dostac gratisa z promocji bo i tak czasu nie mam, praca rodzina dziecko itp, sami wiecie, ale fajnie wiedziec jak to sie ma
i ja dotarłem do tej liczby, ale z pisaniem roznie bywa, moge napisac cos czesciej pozniej nie pisac. Wtedy kiedy mam gdzie napisac, jakis temat co mnie interesuje.
a ja ponawiam, bo napisałem Pw do glory, a kilka dni pozniej moj staus szedl do 74 z 77, i teraz nie wiem czy mam ponownie napisac Pw czy tamte juz wystarcza?
Mi sie jakos udalo doczlapac do 75 wiec pewnie listonosz zapuka niedlugo do mnie ;]
Ostatnio przyszly dwie talie z PokerStars wiec jeszcze kilka podobnych konkursow to mozna duzy turniej organizowac
A ja tak właśnie zastanawiam się czy uda mi się załapać na tą promocję...
Bo teoretycznie nie spełniam tego wymogu:
glory glory man united napisał/a:
Uwaga - promocja dotyczy tylko nowych użytkowników forum (zarejestrowanych po 10 stycznia). Sorry "stara gwardio", aż tyle kart nie mamy .
Ale jest to spowodowane tym, że miałem konto na pokerkings (z uwagi na podział typowbukmacherskich), ale zacząłem być aktywny tutaj na tym forum dopiero z tydzień temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum