Właśnie otrzymałem karty. Porządne plastiki bwina (chyba takie same, jakimi gramy w serii turniejów PKPT). Szybka wysyłka, nowiótki, fabrycznie zapakowany towar, czego chcieć więcej ? Promocja godna polecenia, bo przecież posty na forum pisze się, żeby poszerzać swoją wiedzę, blog to niezła forma podsumowania swojej gry, a przy okazji dostaje się porządne karty .
Hmm... Zabrzmiało to jak komentarz na allegro .
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Łoooooops . Czyżbym się niepotrzebnie pochwalił? Nie wiem nic o żadnych tajnych układach, nie współpracowałem! A tak całkiem poważnie - nie wiem z czego wynika zmiana kart. Może po prostu zabrakło tych starych i glory nie chciał wyjść na durnia, więc wysłał inne, bo tylko takie miał?
Jeśli w tym wszystkim jest jakiś spisek to posty do usunięcia .
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Mi udało się załapać na te same karty, które otrzymał drynk. Szkoda tylko, że przez moją głupotę porysowała się delikatnie wierzchnia strona kart przez co teraz musimy grać przy lekko przyciemnionym świetle.
ok w sumie to chyba lape sie do promocji, wiec czemu mialbym ie prosic o te karty
ciekawa sprawa ogolnie z ta promocja, poniewaz karty zawsze sie przydadza
_________________ Life is easy when poker is easy.
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 18:59
konieczny spokojnie na pewno otrzymasz swoje karty ;] warto czekać na prezenty ja czekałem prawie 2miesiące chyba albo może miesiąc na przesyłkę ale zawartość paczki wynagrodziła czas oczekiwania
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 161 Skąd: z niedaleka
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 17:36
Sorki mam takie pytanie, czy promocja jest jeszcze aktualna, zgłoszenie poszło z miesiąc temu i nadal do wysłania, a był bym chętny na taką talię kart, bo nie mam za bardzo już czym grać, a z tego co słyszałem to grając takimi o wiele lepiej karta idzie
Glory cos sie dzieje z PW. Prawdopodobnie niedochodza wiadomosci do Ciebie bo wysylalem juz dwa razy w zwiazku z ta promocja a teraz zauwazylem ze sa one w "Do wyslania" a nie w "Wyslane".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum