Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 483 Skąd: Italia
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 19:58
gadzielec78 napisał/a:
Wiec za 75 postów sa karty?? A za 100 Kasa?? Ciekawy jestem jak ona wpłynie na moje konto??
Bez urazy ale z takim podejsciem to nie tylko nic Ci nie wplynie, ale conieco odplynie. Czytaj uwaznie, posty maja miec jakis sens. Napiszesz kilka w stylu jak powyzej i Twoj licznik napisanych postow nawet nie drgnie, a za uparte nabijanie postow dostaniesz bana i pozamiatane
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 13:11
ja bym nie powiedzial ze taki powitalny ;> zanim napiszesz te 75 postow to troche czasu minie
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Wiec za 75 postów sa karty?? A za 100 Kasa?? Ciekawy jestem jak ona wpłynie na moje konto??
za 100 postow kasa? gdzie tak jest napisane? ja przeczytalem ze nagradzani beda uzytkownicy ktorzy cos wnosza na forum , ze nikt nie patrzy na ilosc postow lecz na ich zawartosc , jak piszesz o glupotach to mozesz i 1000 postow napisac a i tak nikt cie za to nie nagrodzi
No niestety napisanie tylu postów troszke czasu potrzebuje - ale cóż może w tym roku się wyrobię - chociaż nigdy nic nie wiadomo ZAWSZE MOd może usnąćposcika..
By wejść do tego działu trzeba zacząć używać opcji "Edytuj" po czym zaznajomić się z opisem działu, w którym jak byk stoi "Forum widoczne po 20 postach".
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1341 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 14:10
decksik, w pierwszym poscie jest napisane wszystko
zglaszasz sie do glorego
Kod:
Osoby które przekroczą wymaganą liczbę proszone są o wysłanie PW ze swoim adresem korespondencyjnym, imieniem i nazwiskiem. Nagrody wysyłamy pocztą polską w każdy wtorek.
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:22
jeżeli mają przyjść to przyjdą ja też czekam na pewien prezent ale jestem cierpliwy
Edit:
no bez kitu....to ja się musze chociaż dowiedzieć co mi ukradli....bo nawet nie wiem jaka jest zawartość paczki gadżetów od Glorego
ale jakoś narazie mi sie nie śpieszy....
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Shakira-WAKA WAKA <3
Katie Melua- Spider's Web<3
Ostatnio zmieniony przez knoperss Czw Maj 21, 2009 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:32
Wiesz, knoperss, tu nie chodzi o to, że jestem jakiś super napalony i nie mogę się doczekać.
Po prostu kilka osób pisało, że ich karty w ogóle nie doszły i martwię się, że poczta po prostu ma jakiś specjalny tryb traktowania paczek od PKings (czytaj: lokalny listonosz ma już sporo nowych talii kart w domu).
Miałem już kilka takich doświadczeń z Pocztą Polską, dlatego jestem przeczulony.
EDIT: Dziękuję, karty doszły w piątek, są bardzo przyjemne. Wysoka jakość. Zupełnie inaczej się tasują i rozdają niż papierówki z kiosku.
Przy okazji porównam je jeszcze z takimi 100% plastiku, pro z poker roomu. Jak ugram punkty i zamówię.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Ostatnio zmieniony przez wheeny Wto Maj 26, 2009 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:15
Tym razem to nie wina poczty ale nasza. Jesli dobrze licze to jutro powinny byc u was, najpozniej w poniedzialek.
knoperss, a o jakiej paczcie gadzetow Ty mowisz? Prosze o info na PW bo ja nie przypominam sobie by jakies gadzety byly na tym forum wogole do wygrania...
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Kurczę trzeba przyznać że pokerkings.pl to porządna firma jest;)
Zgłosiłem się po karty we wtorek rano, wysłane kulturalnie piorytetem - już są u mnie. A na dodatek genialne i piękne;)
Typowo pokerowe, wiec w inne gry się nie pogra ale naprawde lux malina palce oblizywać i super hiper jazda;D
Dziękuję.
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 11:27
kurde może i ja się skuszę na te karty tak się zastanawiam....ale chyba jeszcze poczekam xD trochę mnie podkręciłeś tymi kartami że takie wypasy są....
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Uff 75 postow to dosyc duzo:) ale skoro te karty takie cudowne :DDD to chyba warto na nie zapracowac a jeszcze sie zdobedzie pokerowa wiedze przy okazzji uczestniczenia w zyciu forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum