A ja mam pytanko jak wam sie gra? mnie sie ogolnie poker room podoba tylko że wiecznie jak mam coś mocnego po flopie i turnie to dobija mnie river, ale mam nadzieje że jeszcze się to odwróci
no to jak masz juz cos mocnego po flopie podbij troche a jak widzisz ze po turnie na riverze moze dojsc cos co moze zagrozic Twojemy ukladowi poprostu zagraj ostro jesli koles jest poczatkujacym to spasuje no chyba ze trafisz wariata a takich troche jest w co wszystko wchodza to sprawdzi ale masz duza szanse ze cos wygrasz a czekac nie warto czasem i zbierac jak najweicej bo mozna sie na tym przejach znam to z wlasnego doswiadczenia .
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
jest zdecydowanie duzo nizszy niz na partypoker, jest pelno "wariatow" wchodza za wszystko z 27 albo np na flop przychodzi A K 2 koles ma 2 10 i gra alina a ja mam AK i go sprawdzam ;d najgorzej jest na stolach 0.01/0.02 wchodza tam z 1$ i wala w kazdej rundzie alina chcoaiz akurat to jed dobre trzeba wyczekac i sprawdzic takiego kolesia. Ale poziom nie jest zbyt wysoki.
Witam! Przed godzinką wysłałem do Państwa e-mail na : [email protected] i mam pytanko: Czy musze napisać tutaj do Admina PW, w związku z przyznaniem tych promocyjnych 40$, czy sam e-mail już wystarczy? Pozdrawiam...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 14:22
Gdyby nie byla w pelni darmowa to bysmy nie pisali ze pieniadze sa za darmo.
100% free, zadnych kruczkow czy pozniejszych wymagan. Jedyne czego oczekujemy to by pieniadze zostaly dobrze wykorzystane (macie wygrywac, wygrywac!) bo wlasnie z tego powodu jest to promocja dla zaawansowanych graczy.
Dobra wiadomosc jest jeszcze taka iz wszyscy ktorzy z tego bonusa cos wygraja, dajac nam ostateczny dowod iz sa zdolnymi pokerzystami - co miesiac beda od nas dostawac darmowe pieniadze na dalsza gre! . Poker roomom sie po prostu oplaca sciagac do siebie aktywnych graczy, bo dzieki temu na stolach jest obrot. A z obrotu sie one utrzymuja.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 14:32
Zazwyczaj zgloszenia sa rozpatrywane "od reki". Prosze abyscie tylko brali pod uwage to ze w weekendy, swieta i dziwne godziny (po 18.00) nikt juz nie pracuje.
Rekordzista wyslal nam w niedziele 5 wiadomosci z pytaniami czemu nie odpisujemy .
I na koniec jedna, ale wazna uwaga - podstawa do korzystania z promocji jest rejestracja z NASZEGO BANNERA (na pierwszej stronie watku) i wpisanie w czasie rejestracji Coupon Code: typuj
Bez spelnienia tych warunkow bonus nie moze zostac przyznany.
No i wszystko pięknie, ładnie... Poprostu fachowo, szybko i z miłą pomocą. Pozdrawiam i powracam do gry... Korzystajce póki jest taka promocja, zapraszam do stołów...
witam, mam takie pytanie:
gram obecnie na expekt poker, a po sciagnieciu cd poker, widze, ze to jest to prawie taki sam program, co w expekt. co wiecej, stoly sa dokladnie te same, nawet moja nietypowa nazwa uzytkownika byla juz zajeta (przeze mnie...?).
w zwiazku z tym nie wiem, czy moge sie zalapac na promocje w cd poker, czy to nie bedzie traktowane przez expekt jako posiadanie dwoch kont czy cos takiego?
Ja również chciałem podziękować za kaskę z promocji w CD POKER z polecenia TYPUJ.
Wszystko w najlepszym porządku.
Ps. Chciałem się przy okazji troche pochwalić swoją grą.
Udało mi sie wczoraj zająć 3miejsce na turnieju pokera w którym grało ok 1600 ludzi. Gdyby nie pewna pomyłka to pewnie miałbym pierwsze.
Mimo, że zgarnąłem tylko 7$ to nie cieszy kwota a przede wszystkim zabawa.
Zamieszczam poniżej screen`y. Jako, że było to w innym roomie- pozwoliłem sobie usunąć znaki servisu- żeby nie było, iż robie kryptoreklame.
Pozdro for All!!!
Skoro są tu słabsi gracze jak na party poker to chętnie bym spróbował. Szkoda tylko że glory glory wziął mnie za uszusta
Ale mam nadzieje że sytuacja się wyjaśni i otrzymam bonusik i poogrywam kilku "przypałów".
pozdro i powodzenia na stołach być może wkrótce dołącze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum