Ja zarejestrowałem sie jednak nie wpisywałem TYPUJ w promotion code bo jestem poczatkujący i moge dostać 20$ jednak tam pisze żę aby otrzymać 20$ trzeba przesłać zgłoszenie upoważniające do odebrania darmowych 20 $. Co to za zgłoszenie, jesłi ktoś moze niech mi przęsle treść na pw. Z góry dzięki
Ale na stronie cd poker pisze ze bez tego "typuj"jest 20$ a nie jak bym wpisał typuj 40$ i terzeba wysłać jakieś potwierdzenie. Tylko nie wiem o co to chodzi i do kogo wysyłać.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 15:01
Adam14 --> nie rozumiem czemu siejesz zament. Nasza promocja prowadzona na tym forum jest UNIKALNA, tylko gracze ktorzy zarejestruja sie z naszego banera i wpisza kod "typuj" moga z niej skorzystac i otrzymac darmowe 60$.
Jesli zarejestrowales sie ze strony CD poker, nie podales naszego kodu promocji to zaden bonus Ci nie przysluguje.
Standardowo CD poker ma bardzo kiepski bonus +50% od pierwszego depozytu do maks 200$ (u nas jest 100% i to do 500$ + 40$). Nie wiem wiec jaki byl sens nie podawac w czasie rejestracji kodu "typuj".
Nie sieje zamęty tylko po prostu pytam. Na stronie cd poker http://www.actionpoker.pl/cd-poker.php pisze że dla wszystkich jest 20$ bez wpisywania "typuj" jeśłi wy nie macie takiego infa to nie wiem dlaczego tak na stronie napisali.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 19:16
Dzieki za info, ktos tej strony nie zaktualizowal od czasu pierwszej promocji. Inna sprawa ze w tekscie jest informacja "Cupon code: - Kod promocyjny. Wpisz kod: TYPUJ ".
to jednak trzeba wpisać TYPUJ jak czytałęm rejestracje to w miejscu kod promocyjny była -.
I ja sie tak zarejestrowałem, czyli mi nie przysługuje to 20$??
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 20:07
Promocja darmowe 20$ za rejestracje jest juz nieaktualna od miesiaca. Teraz jest tylko 60$ za sama rejestracje dla osob ktore przesla zgloszenie u udowodnia iz maja juz jakies pokerowe doswiedczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum