Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 23:05
prosz..
1. Kliknij w link lub banner powyżej i zarejestruj się w CD Poker. Szczegółowy opis rejestracji krok po kroku ze zdjęciami znajduje się tutaj - kliknij
2. W czasie rejestracji w polu Cupon Code koniecznie wpisz kod: typuj oraz jako walutę wybierz $ (USD) (bardzo ważne!)!
2. Wyślij nam zgłoszenie na na PW opisując pokrótce swoje doświadczenie pokerowe, lub udowodnij je nam w praktyce, grając w którym z naszych darmowych niedzielnych turniejów z serii PokerkingsPL
3. Jeśli uda Ci się nas przekonać, iż nie jesteś graczem początkującym - przelew w wysokości 40$ zasili Twoje konto w CD poker w ciągu 48h.
4. Za każde zdobyte 1200 CD Points (+-200 raked hands) do Twojego konta zostanie dopisane dodatkowe 10$, aż do maksymalnie 20$, także bonus wyniesie łącznie 60$
5. Bonus 60$ i wszystkie osiągnięte zyski można wypłacić bo zdobyciu 2400 CD Points (+- 800 rh).
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 23:11
nic juz nie zrobic bo mozna miec tylko jedno konto na roomie takze przepadlo..nastepnym razem uwaznie czytaj caly temat jak przegladasz forum a nie tylko naglowek...
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Witajcie, rejestrowałem się z zgodnie z forumową instrukcją, jednak gdy chciałem wziąć udział w turnieju PokerKings nie mogłem się do niego zapisać, gdyż nie spełniałem wszystkich kryteriów. Dodam, że konto na CDPoker założyłem kilka tygodni temu. Macie jakieś pomysły?
A czy rejestrowałeś się jak już ktoś był zapisany do turnieju? Ponieważ też się na to naciąłem, że turniej był normalnie w lobby, klawisz rejestracji był aktywny, jednak zarejestrować się nie było można (rejestracja jest możliwa chyba 4 albo 2 godziny przed turniejem). Jeśli jednak byli już jacyś użytkownicy zarejestrowani, a Ty i tak miałeś problemy to najlepiej napisz w tej sprawie PW do Glorego.
Pozdrawiam
edited: Spoko. Dokładnie spróbuj 2 godziny przed turniejem. Myślę, że wtedy się uda
Ostatnio zmieniony przez stormlight Pon Maj 11, 2009 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie, byłby pierwszą osobą zapisaną do turnieju, więc może faktycznie w tym tkwi problem. Spróbuję zapisać się w przyszłą niedzielę, na około 2h przed turniejem. Zobaczymy co się wtedy wydarzy.
nie jestem zbytnio obeznany tutaj.. Więc gdzie trzeba udowodnić że należy mi się ten bonus? coś tak na pierwszej stronie pisze ale jestem nowy ; o i za bardzo się nie łapę na tym forum : ]
nie jestem zbytnio obeznany tutaj.. Więc gdzie trzeba udowodnić że należy mi się ten bonus? coś tak na pierwszej stronie pisze ale jestem nowy ; o i za bardzo się nie łapę na tym forum : ]
Siemka,
Wyślij PW do glory glory man united lub do któregoś modka i udowodnij, że nie jesteś początkujący lub zagraj w turnieju w niedziele (turniej o 20:00 bodajże się zaczyna z tego co zdążyłem wyczytać a gra się na "CDPoker") xd nie wiem co tu jest niezrozumiałe
Pozdrawiam wszystkich i potwierdzam iż można zostać przydzielonym do otrzymania bonusa. Należy jednak uzbroić się w dużą dozę cierpliwości - co najmniej z dwa tygodnie.(brakuje mi do nich jeszcze z 4 dni - ale w niedziele można sobie zagrać. Pozdrowienia. CIERPLIWOŚĆ to cnota pokerzysty...
No cóż poczekamy - jak otrzymasz znak to napisz. Może i na CD uda się zagrać i otrzymać pokera królewskiego. Wczoraj BETSSON po raz pierwszy POKER KRÓLEWSKI zagrany do końca przy stole w KARACH. Ciekawe kiedy skompletuję - wszystki - czy starczy czasu??/
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 15:18
Po niemal 3 latach realizacji promocji przyszedł moment problemu - chodzi oczywiście o bonus instant który cześć z was dostawała 15$, inni jak powinni 20$, a innym w ogóle go odmawiano.
Postanowiliśmy coś z tym w końcu zrobić - do czasu wyjaśnienia promocja zostaje zamrożona.
Ps. Oczywiście wszyscy którzy już zostali do promocji zaakceptowani ją otrzymają. Proszę o cierpliwość.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum