Jak dla mnie ta historyjka jest strasznie mało wiarygodna... No ale...
Ja napisałem do online suportu i po 5 minutach 20$ otrzymałem
Mało wiarygodna? Pisaliśmy o tym do Glorego, powiedział żeby do skutku pisać do supportu, support nic to poszedł mail. Nie wiem co w tym niewiarygodnego....
A ja bez problemów , zobaczyłem 5min temu że mam już kasę na moneybookers, wpłaciłem, napisałem do supportu minuta nie minęła dodali 20usd, no i wszedłem na 5min na grę i mam 44.56usd i jakoś 3pkt nie jest najgorzej, jutro jakiś turek za 2usd, gram na holdem Limit
_________________ Na większości room'ach mambomam93
jak dlugo jeszcze promocja bedzie obowiazywac? pytam poniewaz jestem za granica do 13ego maja i korzystam nie ze swojego laptopa, a co za tym idzie raczej nie powinienem instalowac na nim pokera. dlatego teraz teraz gram w unibecie bez instalacji. ta promocja wydaje mi sie baaardzo korzystna i zalezaloby mi zeby z niej skorzystac.
Chciałbym skorzystać z promocji i zarejestrować się z banera na pierwszej stronie. Tylko mam pytanie czy wystarczy abym był a top 50 w przyszłą niedzielę w turnieju forumowym aby dostać bonus?
Jeszcze jedno pytanie (sorki ze zasmiecam troche). Kiedy powinni dac token do freeroli new depositors?? Poniewaz chyba tez mi tego nie dali a raczej na pewno tego nie dostalem
Na poprzedniej stronie pisałem o identycznej sytuacji. Ok, napiszę jeszcze raz
A więc po wpłacie 22$ od razu zaatakowałem support online o te dodatkowe 20$ (sam mnie koleś oczywiście zaczepił to go chciałem wykorzystać). A on na to, że mu przykro i dodatkowe 20$ to tylko jakbym wpłacił 41$. No ok, myśle sobie ma zły dzień. Następnie troszkę odczekałem i po kilku godzinach odezwałem się na live chacie kolejny raz z nadzieją, że będzie już tam ktoś inny (tak też się stało), jednak pytam o bonus a On ten sam tekst, że 41 i koniec. LOL, no to napisałem do supportu - czekałem, czekałem i zero odpowiedzi, po prostu echo. Na następny dzień rano napisałem kolejny raz maila do supportu i po 2 minutach otrzymałem 20$ i gratulacje, że go mi dali...
Morał z tego taki - Dodatkowe 20$ prędzej czy później na pewno każdy otrzyma z tym, że na live chat spróbowałbym raz, a jak nie wyjdzie to od razu mail do supportu i dadzą na pewno.
Pozdrawiam
p.s. sorki ale nie chce mi się czytać tego co napisałem. może być chaos
Uff, ok dzieki.. Po dluzszych negocjacjach ulegli btw, ktos wczesniej pisal, zeby nie rozmawiac z adminem cdpokera - Sebastianem. Nie zgodze sie, bo napisalem i w ciagu 5min dostalem 20$. Pozdro dla wszystkich, ta promocja wymiata!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum