Znów bardzo agresywna gra przyniosła pozytywne rezultaty. Od początku betowałem każdy flop i po river Asterix pewnie był mocno zdziwiony jak wygrywał z 5 parą Asterix uzyskał lekką przewagę jednak udało mi się to odrobić. Ostatecznie dostaję AK a Asterix nie wierzy mi w króla (albo asa?) na flopie i wygrywam 1 połowę.
Od początku drugiej połowy uzyskałem prowadzenie, którego nie oddałem już do końca. W pewnym momencie czekałem tylko na dobicie przeciwnika gdy miał niecałe 400 żetonów, jednak popełniłem wtedy bardzo głupi błąd i sprawdziłem allina z A2 - na AT nie wystarczyło. Następne rozdania to przepychanki bez jakielkolwiek przewagi którejś ze stron. Ostatecznie moje AK utrzymuje się przeciwko KT - allin preflop.
mecz zakonczyl sie bardzo szybko w pierwszej czesci moje AQ nadzialo sie na J9 na stole xQJ9x
drugi pojedynek to w sumie tylko jedno rozdanie kolegi Q6 flop AKQ turn J river costam kolega betowal az do rivera z all inem wlacznie ale ja nie dalem sie oszukac i sprawdzilem z asem i wygralem
dogrywka trwala chwilke dluzej ja spadlem do 700 nawet ale najpierw double up a potem kolejny wygrany all in i koniec
dzieki za gre pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum