Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 04:05 6 darmowych biletów SUPER VIP na mecz Lech - Zagłębie
Kto rano wstaje temu Glory bilety rozdaje !
Dzięki uprzejmości firmy Betclick rozpoczynamy mega szybki i prosty konkurs. Zasady banalne:
3 pierwsze osoby które jeszcze nie mają konta w Betclick, założą je dziś z poniższego linku (lub bannera), oraz wpłacą na konto w Betclick 50 pln - otrzymują 2 bilety VIP na sobotni mecz Lech - Zagłębie.
Zgłoszenia proszę wysyłać mi na PW - potrzebuje wasze imie, nazwisko, login z Betclick oraz najlepiej godzinę dokonanie pierwszego depozytu. Przypominam - decyduje kolejność zgłoszeń!
Ze szczęśliwcami skontaktuje się przez PW, bilety będą do odbioru na 2h przed meczem w kasie nr1 – po okazaniu dowodu osobistego.
Dodatkowo dla wszystkich nowych userów Betclick ma bonus powitalny - zakład bez ryzyka za (maks 55 pln), tak więc od razu można sobie za free tym depozytem zagrać
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
66%
278/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 07:06
Może nie kto rano wstaje a ten kto późno chodzi spać
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2015 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 08:32
jeżeli mam konto z bannera ale nigdy nie wpłacałem to też się liczy?? czy tylko dla nowych ?
jeżeli tak to chętnie skorzystam ale pewnie będzie już za późno
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum