Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 13:26 6/8 Liga Pokerkings
W Niedzielę 12.04 o godzinie 21:00 piąty turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Liga Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 5+0.5 EUR.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i poda swoje ID celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób, planowana pula to 250 EUR.
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z 8 kolejnych turniejów, a w niej do wygrania:
1. Puchar + złoty medal
2. Puchar + srebrny medal
3. Puchar + brązowy medal
4. Torba + podkładka pod mysz + długopis
5. Torba + podkładka pod mysz + długopis
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Wszystkie osoby które zarejestrowały się z NASZEGO BANNERA i chcą zagrać - są proszone o wysłanie PW do mnie (lub podanie w tym wątku) swojego ID (numer!) w Sportingbet/Paradise POker.
Dokonamy weryfikacji i jeśli zostanie to potwierdzone - zostaniecie dodani do grupy "Gracze" i tym samym uzyskacie hasło do turnieju (oraz innych naszych turniejów specjalnych).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 16:18
Dziś kolejna runda naszego cyklu... Myśle że godzina rozpoczęcia jak i okres świąteczny sprawia że można w obszernym gronie pokerowym spędzic troszke czasu...
Sklasyfikownych w lidze jest ponad 40 osób, w związku z tym mam nadzieje iż w tym lub jednym z najbliższych turniejów padnie rekord frekwencji!!!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
No to ja zakończyłem start po 5 minutach dostaje AQ robie rais do 70 i piękne przebicie aleksa do 120 na flopie spada A aleks podbija o pot to stawiam go na allinie pokazuje AK i papa
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Komu sie odechciało grac 5 minut przed turniejem? 23 osoby az tu nagle ktos sie wyrejestrował
No niestety, ale to ja jestem tym winowajcą.
Dopiero co zostałem Pokerkingiem, a tu takie nieprzemyślane zachowanie.
Aby odkupić swoje winy postanowiłem przegrywać nie tylko na Paradisie, ale również w innym ważnym dla forum cyklu turniejów (np. Chili Poker)
Luki ja z taka ironia tylko z ciekawosci napisałem, bo nie obchodzi mnie kto sie wyrejestrował to tylko 2,5 euro dla Aleksa mniej i dla pozostalych po troche z tego
Co innego jakby to był psikus ze byla tylko minimalna liczba graczy a tu zonk
Wracajac do turniej, jak tylko widze Paradise nie chce mi sie grac, nie wiem czemu... dlaczego tak ten room na mnie działa
Ale ja napisałem serio, że czuje się winny. Gdyby od mojego udziału zależał los turnieju, nie wyrejestrowałbym się.
Również skoro zostałem Pokerkingiem, oprócz Paradise i WH wpłacę kasę na kolejny pokerroom by poprawiać frekfencję (dlatego wczoraj sobie odpuściłem i spędziłem klasycznie święta przy barze).
A Aleksowi postawię browara za tą stratę 2,5€ (przy okazji gratulacje)
Dzięki Sebola, jak widać Ilona gra jednak lepiej ode mnie :P chociaż z tego co słyszałem to przyjęła raczej moją taktykę i shorciła większość czasu :P
Ja wczoraj nie mogłem grać niestety, ale może i stety patrząc na miejsce :P Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że Ona za mnie grała ;)
Chciałem jeszcze spytać czy było widać od razu, że to nie ja grałem? :P
aleks dobrze, że w końcu wygrałeś i pieniądze z górką wróciły bo naprawdę tyle razy co Ty na bublu odpadłeś lub bublu+1 to masakra była i ja chyba bym bluźnił porządnie jakbym był na Twoim miejsce :P
fartuchowi czy nie, to nie mnie jest oceniac, ale jak mozna nazwac kogos fartuchem jezeli w 5 ostatnich turniejach z wpisowym forumowych albo odpadal na bubblu albo 2, 3 miejsca za platnymi ?
No ja też wreszcie w kasie, bo już raz czwarty, raz piąty i teraz drugi (ech - co mnie podkusiło żeby z 66 sprawdzić all-ina Aleksa (77)?! Cały turniej grałem poprawnie, czułem moc ( ) HU trwało już ponad pół godziny i takiego klopsa puściłem; no i potem moje AK nie dało rady 88). Spiegol, prawdę mówiąc wielkiej różnicy nie było widać, hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum